June 15Jun 15 posle ne baš dobre predstave protivu marokanaca večiti br. 1 favorit na svetskim prvenstvima ima idealnu priliku da nabudži samopouzdanje
Saturday at 07:053 days On 15. 6. 2026. at 22:34, kud u maglu Simoviću said:On 15. 6. 2026. at 23:00, Valk said:Stadion izgleda ko rasklopljen.Reci, 100% ima malo crveno dugme negde dole desno koje kad stisneš tribine se upakuju ka terenu uz prijatno elektromehaničko zujanje i ceo stadion se sklopi u veliku kutiju za cipele
Saturday at 07:083 days E jbg, ode Hejti™Bice jaci s Kunjom oviMeni on lici na Nejmara malo facom Edited Saturday at 07:093 days by Ratamahatta
Saturday at 11:303 days 4 hours ago, jezovuk said:Reci, 100% ima malo crveno dugme negde dole desno koje kad stisneš tribine se upakuju ka terenu uz prijatno elektromehaničko zujanje i ceo stadion se sklopi u veliku kutiju za cipele meni lici na metalnu kutiju za majstorski alat
Saturday at 13:303 days Koliko god mi neobičan Brazil bio kad nije u žutim dresovima, i ovi teget su im baš lepi.
Saturday at 14:142 days Ja na ovaj Brazil ne bih dao pet para da nije Ancelotija, ovako sa njim ni titula nije nemoguca.
Saturday at 14:452 days 29 minutes ago, Lancia said:Ja na ovaj Brazil ne bih dao pet para da nije Ancelotija, ovako sa njim ni titula nije nemoguca.Ma kako da ne, zavrsili peti u kvalifikacijama a samim cudom nisu izgubili od Maroka. Tj spasio ih Vini, a ne Anceloti. Brazil I sad luta I ne lici ni na sta toliko o starom prdonji, nije mu ovo Real ili Milan u punoj snazi Edited Saturday at 14:462 days by dillinger
Saturday at 15:142 days Poooolako Taj Real je isti predat u ruke Xabi Alonsu i Arbeloi. Niko ne zna da izvuce iz fudbalera maksimum kao Anceloti. Pa sam Vini gleda u njega ko boga.