June 15Jun 15 posle ne baš dobre predstave protivu marokanaca večiti br. 1 favorit na svetskim prvenstvima ima idealnu priliku da nabudži samopouzdanje
June 20Jun 20 On 15. 6. 2026. at 22:34, kud u maglu Simoviću said:On 15. 6. 2026. at 23:00, Valk said:Stadion izgleda ko rasklopljen.Reci, 100% ima malo crveno dugme negde dole desno koje kad stisneš tribine se upakuju ka terenu uz prijatno elektromehaničko zujanje i ceo stadion se sklopi u veliku kutiju za cipele
June 20Jun 20 E jbg, ode Hejti™Bice jaci s Kunjom oviMeni on lici na Nejmara malo facom Edited June 20Jun 20 by Ratamahatta
June 20Jun 20 4 hours ago, jezovuk said:Reci, 100% ima malo crveno dugme negde dole desno koje kad stisneš tribine se upakuju ka terenu uz prijatno elektromehaničko zujanje i ceo stadion se sklopi u veliku kutiju za cipele meni lici na metalnu kutiju za majstorski alat
June 20Jun 20 Koliko god mi neobičan Brazil bio kad nije u žutim dresovima, i ovi teget su im baš lepi.
June 20Jun 20 Ja na ovaj Brazil ne bih dao pet para da nije Ancelotija, ovako sa njim ni titula nije nemoguca.
June 20Jun 20 29 minutes ago, Lancia said:Ja na ovaj Brazil ne bih dao pet para da nije Ancelotija, ovako sa njim ni titula nije nemoguca.Ma kako da ne, zavrsili peti u kvalifikacijama a samim cudom nisu izgubili od Maroka. Tj spasio ih Vini, a ne Anceloti. Brazil I sad luta I ne lici ni na sta toliko o starom prdonji, nije mu ovo Real ili Milan u punoj snazi Edited June 20Jun 20 by dillinger
June 20Jun 20 Poooolako Taj Real je isti predat u ruke Xabi Alonsu i Arbeloi. Niko ne zna da izvuce iz fudbalera maksimum kao Anceloti. Pa sam Vini gleda u njega ko boga.