June 8Jun 8 simpatični haićani i još simpatičniji škotiplaviće se žilet stadion kao da igraju patrioteako ih škoti ne dobiju mogu komotno da se pakuju i nazad na ostrvo
June 8Jun 8 The Dragons of WalpoleIf you're heading to a World Cup game in Foxborough, be warned: the journey there is beset by adversity, perils and implausible demons
June 13Jun 13 This Scottish soccer fan walked more than 3,500 miles to...A Scottish man has been walking from Los Angeles to Boston since February to help raise awareness of men's mental health — and make it in time to watch Scotland's World Cup match against Haiti.Najjači carevi su navijači Škotske!
June 14Jun 14 Dresovi Škotske 10/10Stadion 10/10 Atmosfera 12/10Srušiće Flower of Scotland makar nadstrešnicu 🫨 Edited June 14Jun 14 by Valk
June 14Jun 14 Uvek mi je bilo zao sto u GTA Vice City na kraju moras da unistis Haicane da bi preso igricu, bili su mi vazda gotivniji od kubanacaJer su terali Voodoo i bili veca sirotilja. Uvek sam imo jednog u garazi i sluso onaj cingando a la secretaria y nunca pago mis taxes radio EspantosoNapred Haiti braco napacena Edited June 14Jun 14 by Ratamahatta
June 14Jun 14 Boston je idealno mesto za skotski tom. A tek da su irski tim, osecali bi se kao u Dablinu. Ali i Haiti ima znacajnu dijasporu u Bostonu.
June 14Jun 14 Lepa tekma za gledanje, igra se Kese i jedni i drugi, ali to je tacno taj mundijalski vajb
June 14Jun 14 Zanimljiva utakmica. Igra se otvoreno, box-to-box. Haiti dobro gradi napad, lako ulazi u zavrsni trecinu, ali onda ga zakomplikuju i sutiraju nebu pod oblake. Skoti igraju skotski, hrabro, napaljeno i noseni hukom sa tribina. Na ulicama Bostona ima skotskih navijaca koliko i na stadionu. Oni su dosli iako nisu imali ulaznice. Vazno je da su uz tim. A umeju dobro da se zabavljaju.