May 27May 27 DR Kongo, u narodu poznat kao Zair, drži neslavni rekord po najubedljivijem porazu u istoriji Mundijala. Na ovogodišnjem takmičenju su male šanse da se takvo nešto ponovi, jer u rosteru imaju velik broj igrača koji igraju ili su igrali u Premijer Ligi. Posao će im biti otežan jer, zbog epidemije ebole, njihovim navijačima neće biti dozvoljen ulazak u Ameriku.
May 27May 27 Po imenima najegzoticnija grupa, gledacu sve ovde. Cesto sam na FIFI kao klinac uzimao Uzbekistan, bilo mi smesno ime pa sam se kvalifikovao na SP s njima vise putaZelim im sve najbolje ovaj put, ako neko mora da ispadne - neka to bude PortugalZa koji smatram da je u top 3 favorita da osvojiKolumbija je propustila sto ivicaosimovanjem, sto sudijskim navlacenjem da ode u borbu za medalje 2014, strasan tim su imali tada i moj favorit na tom mundijaluUvek navijam zanji, a i Drkongo mi je simpatican. Pogotovo zbog nacina na koji su otisli na SP, svaka cast
May 31May 31 čitao pre neki dan o WC 1974, podsetilo me na muke koje su tadašnji Zairci imali nakon 0:9 protiv naših. napred DRKongo!
June 13Jun 13 On 27. 5. 2026. at 15:36, Mindaugas Žukauskas said:DR Kongo, u narodu poznat kao Zair, drži neslavni rekord po najubedljivijem porazu u istoriji Mundijala. Na ovogodišnjem takmičenju su male šanse da se takvo nešto ponovi, jer u rosteru imaju velik broj igrača koji igraju ili su igrali u Premijer Ligi. Posao će im biti otežan jer, zbog epidemije ebole, njihovim navijačima neće biti dozvoljen ulazak u Ameriku.Deli rekord sa El Salvadorom