May 27May 27 Dvostruki vicesampioni Evrope svakako prvi favorit, closely followed by bravo komsijeGanci™ dark horsEvo prilike da se (ne)navija za komsiluk i da se (ne)slusa Tompson
May 27May 27 Idu dalje ovde glat decki i albion, ganijci ce se popickati sami sa sobom standardno, pa to mogu da iskoriste sinovi Norijege
May 27May 27 Mislim da će ovde tri reprezentacije proći dalje. Sva tri favorita će dobiti Panamu i to će im biti dovoljno za prolaz. Englezi će iz grupe izaći kao prvi, Gana kao druga, a Hrvati treći.
May 27May 27 Prolaze braca Hrvati kao prvi, Englezi ispadaju kad se sudare sa nekim posle grupe, MMW.
May 27May 27 Obzirom da 0% su šanse da ispadnu i kolonijalisti i kockasti onda se ne neću maltretiratu gledanjem mečeva ove grupe.Englezi ispadaju od nekog potpuno random u produžecima čim izađu iz grupe.Hrvati, koji su Italijanska fudbalska reprezentacija modernog doba, se ne-znam-kako dovlače barem do 1/4 finala.
May 27May 27 Nije sto su najgori od svih Srba, ali su dokurcili viseBas bi volo da i Eglenska opet dozivi neki Island iz 2016. Edited May 27May 27 by Ratamahatta
June 13Jun 13 On 27. 5. 2026. at 15:37, W.F.C. said:Izgleda se Modric na prvenstvu oprasta od fuzbala.Moš misliti, a ima samo 52 godine.
June 13Jun 13 38 minutes ago, Valk said:Moš misliti, a ima samo 52 godine.Ukljucujuci i klupski, igrao je za Milan ove sezone. Procitao sam negde pa preneo.