May 25May 25 U grupi C imamo utakmicu Brazil-Škotska, kojom je otvoreno SP 1998. Deluje da su prva i poslednja pozicija zacementirane, dok će za drugu poziciju biti borbe.
May 26May 26 On 25. 5. 2026. at 22:01, Mindaugas Žukauskas said:U grupi C imamo utakmicu Brazil-Škotska, kojom je otvoreno SP 1998. Deluje da su prva i poslednja pozicija zacementirane, dok će za drugu poziciju biti borbe.I Maroko je bio u grupi tadaHaiti sada umesto Norveske tada. Mislim da je Brazil tada namerno pustio Norvezane da preokrenu i prodju daljeOvo ce mi biti omiljeno SP ikada, mnogo volim ove banana repstacije kojih je sada pregrst, to je jedino sto me zadnjih 10+ godina privlaci fudbalu
May 26May 26 Author Bukvalno. Biće neki lik u Kurasau koji ima frizuru kao Bob Marli i ne može da napimpluje 12
May 26May 26 I neka od tih ekipa ce se probiti tipa medju 16. Mene smara preveliki broj utakmica i Amerika kao domacin. Ne kazem da ne moze da bude solidno prvenstvo, videcemo.
May 26May 26 Imace duh onih staaaarih prvenstava, bice kao sajam unknown igraca koji ce posle turnira da se prodaju solidno.Recimo kao kad je Man Utd kupio gomilu kurton holandeza i Markosa Rohoa
May 27May 27 Nešto me ić ne zanima ovo prvenstvo, i mislim da ću navijati za Brazil (prvi put u životu), zbog Anćelotija.Možda se u toku prvenstva opet iskristališe neka mala repka koja pokupi simpatije, kao Maroko prošli put. Mislim da su i sad veće šanse za tako nešto jer se ne igra u sred sezone, pa će ovi veliki biti mrtvi i umorni.
May 27May 27 Može biti interesantan Brazil sa Karlitom. Maroko će rutinski da prođe dalje, a ja ću opet navijati za Škote. Možda im Haiti bude dovoljan za prolaz
May 28May 28 Brazil dobija prvu Maroko, Nejmar na klupi, Karlito ga stavlja sledecu pod pritiskom navijaca, igrac Haitija pretrcava nespremnog Nejmara, ovaj pravi crveni i odmara 2 tekme. U osmini, produzeci protiv Francuza, Nejmar ulazi u produzetku, masi penal, masi ga i u penal seriji, ali Brazil prolazi. U cetvrtfinalu sa Hrvatima, navijaci i mediji mole Karlita da ne stavlja Nejmara, stari lisac iznenadjuje sve i Nejmar od pocetka, seta se kroz odbranu Hrvata kao pre 4 godine i daje pobednicki gol. U polufinalu, Mesi na Nejmara, Suarez place sa tribina. Edited May 28May 28 by JohnnyD
June 7Jun 7 Kako igra Maroko, nikad se ne bih kladio protiv njih. Brahim dominira u svakom smislu. Najjači desni bok planete furaju.