January 19Jan 19 Ovde kačim temu jer je zatvorena za neforumaše.Znam da mnogi ne vole ili bolje reći mrze ali meni se svidelo što neke svoje ideje mogu da probam da vidim kako bi zvučale a da ne moram da okupim bend da svira za moj gušt.Pošto pišem poeziju nekoliko puta sam napisao tekst i to sam tek sada mogao da probam. Neki rezultati su mi se svideli pa sam rešio da ih okačim na YT na kanal napravljen samo za to.Pesme su uglavnom lagana patetika jbg kad mi trenutno to nailazi da pišem. Kačio sam 20ak pesama na zt sa jednostavnom pozadinom i rečima a sada sam uradio i jedan duet za koji sam našao free klipove pa sam napravio spot da bude kao pravi. Ko želi nek posluša i nek kaže šta misli ali u pitanju je pop balada pa se mnogima neće svideti I pokušavam da stignem do 500 sabskrajbera zbog monetizacije trenutno ih imam 300 pa udelite sub iako vam se ne svidi Kanalje uređen da privuče slušaoce iako ja to ne volim da lupetam onakve gluposti ali izgleda tako mora da bi se privukli slušaoci.
January 24Jan 24 Author A moze moderacija da prebaci temu na public deo foruma ionako mi je cilj da sto vise ljudi vidi ovo.
January 25Jan 25 Najgori žanr u istoriji muzike. Ako pišeš poeziju, ove bljutave melodije samo skreću pesmu sa teksta.
January 26Jan 26 Author On 25. 1. 2026. at 13:06, Hele said:Najgori žanr u istoriji muzike. Ako pišeš poeziju, ove bljutave melodije samo skreću pesmu sa teksta.Pisem i poeziju i ove ljigave pop stvari razdvajam to. Imas drugu temu gde kacim poeziju.
January 26Jan 26 Author On 25. 1. 2026. at 13:11, Nikodije said:Sklonite i ovo na AI pdf, jer niti je umetnost niti muzikaSto me mrzis bre brate bre