Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Gedžet nostalgija

Featured Replies

Stari računari, konzole, telefoni, televizori I svi mogući matori uređaji kojih se rado sećate.

Ideja mi pala na pamet upravo sad, kad sam otvorio fioku sa starim telefonima koje sam koristio, a ovi su mi bili omiljeni.

Kad bi se BB vratio sa Androidom, a u ovakvom obliku, čekao bih ispred prodavnice ko Kinezi Ajfon na Menhetnu.

Nokia E51 je isto legenda. Pala mi jednom u Pioniru sa terase ispod semafora na parket, čovek mi je dobaci, ja ne uhvatim nego padne na betonsku tribinu i ništa, samo se malo izgrebala. Kultni telefon.

20260107_150937.jpg

Edited by napadaj

...trazi Blackberry Bold po fiokama...

14 hours ago, napadaj said:

Stari računari, konzole, telefoni, televizori I svi mogući matori uređaji kojih se rado sećate.

Ideja mi pala na pamet upravo sad, kad sam otvorio fioku sa starim telefonima koje sam koristio, a ovi su mi bili omiljeni.

Kad bi se BB vratio sa Androidom, a u ovakvom obliku, čekao bih ispred prodavnice ko Kinezi Ajfon na Menhetnu.

Nokia E51 je isto legenda. Pala mi jednom u Pioniru sa terase ispod semafora na parket, čovek mi je dobaci, ja ne uhvatim nego padne na betonsku tribinu i ništa, samo se malo izgrebala. Kultni telefon.

20260107_150937.jpg

Boy, do I have news for you, što bi rekli: https://clicks.tech/en/communicator

Sad, kakav će biti zaista ne znam, ali ako ispadne dobar ja bih ga uzeo zapravo D

Kornjokomunikator

• Author
4 hours ago, Avatar said:

Boy, do I have news for you, što bi rekli: https://clicks.tech/en/communicator

Sad, kakav će biti zaista ne znam, ali ako ispadne dobar ja bih ga uzeo zapravo D

I ja bih ga uzeo, ali ne plaćam unapred. Sačekaću recenzije da vidim kakav je. Na prvu deluje kao igračka u odnosu na Passport.

Kineski Unihertz Titan 2 je najsličniji ako ne i jedini kakav takav klon Passporta. Ima na YT dosta recenzija njihovog prototipa. Bilo bi lepo da se vrati taj trend qwerty telefona i kod drugih proizvođača

Inače može na Passport da se umetne Android ali jebiga mora da se menja neki čip :( vidim, rade to ljudi, ima isto na YT