January 7Jan 7 Stari računari, konzole, telefoni, televizori I svi mogući matori uređaji kojih se rado sećate.Ideja mi pala na pamet upravo sad, kad sam otvorio fioku sa starim telefonima koje sam koristio, a ovi su mi bili omiljeni.Kad bi se BB vratio sa Androidom, a u ovakvom obliku, čekao bih ispred prodavnice ko Kinezi Ajfon na Menhetnu.Nokia E51 je isto legenda. Pala mi jednom u Pioniru sa terase ispod semafora na parket, čovek mi je dobaci, ja ne uhvatim nego padne na betonsku tribinu i ništa, samo se malo izgrebala. Kultni telefon. Edited January 7Jan 7 by napadaj
January 8Jan 8 14 hours ago, napadaj said:Stari računari, konzole, telefoni, televizori I svi mogući matori uređaji kojih se rado sećate.Ideja mi pala na pamet upravo sad, kad sam otvorio fioku sa starim telefonima koje sam koristio, a ovi su mi bili omiljeni.Kad bi se BB vratio sa Androidom, a u ovakvom obliku, čekao bih ispred prodavnice ko Kinezi Ajfon na Menhetnu.Nokia E51 je isto legenda. Pala mi jednom u Pioniru sa terase ispod semafora na parket, čovek mi je dobaci, ja ne uhvatim nego padne na betonsku tribinu i ništa, samo se malo izgrebala. Kultni telefon.Boy, do I have news for you, što bi rekli: https://clicks.tech/en/communicatorSad, kakav će biti zaista ne znam, ali ako ispadne dobar ja bih ga uzeo zapravo
January 8Jan 8 Author 4 hours ago, Avatar said:Boy, do I have news for you, što bi rekli: https://clicks.tech/en/communicatorSad, kakav će biti zaista ne znam, ali ako ispadne dobar ja bih ga uzeo zapravo I ja bih ga uzeo, ali ne plaćam unapred. Sačekaću recenzije da vidim kakav je. Na prvu deluje kao igračka u odnosu na Passport.
January 8Jan 8 Kineski Unihertz Titan 2 je najsličniji ako ne i jedini kakav takav klon Passporta. Ima na YT dosta recenzija njihovog prototipa. Bilo bi lepo da se vrati taj trend qwerty telefona i kod drugih proizvođačaInače može na Passport da se umetne Android ali jebiga mora da se menja neki čip :( vidim, rade to ljudi, ima isto na YT