Jump to content

Thompsonov koncert

Featured Replies

5 minutes ago, Milošica said:

A Trula višnja, reci brt

Cecin muzički opis je apsolutno benigna stvar u poređenju sa MPT.

Sećam se Balaševićevog intervjua gde na pitanje koje bi stihove voleo da je on napisao odgovara - Dunavom brodovi plove da li se bar jedan zove Sanja. Prvo mi bilo neverovatno da nije rekao neki Arsenov stih ali ok, verovatno ga bio blam da kaže nešto Marinino. Izbor je bio baš za nepoverovati.

Edited by Amos

• Replies 518
  • Views 17.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Prvi hrvatski kralj za kojeg će se znati gde mu je grob

• Mešaš režim i društvo. U Srbiji se upravo plebs pobunio protiv kulta vodje, dakle društvo može biti samo anti-fašističko u najvećem broju. I to uopšte ne moraš da porediš sa hrvatskom već sa Evropom g

• Šta znam, malo nije fer prema stotina hiljadama likvidiranih u ustaškim koncentracionim logorima da se vuku paralele između ustaškog pokreta i faking Mila Lompara. Nadam se da nema spora da je Tompson

Posted Images

Meni je generalno ceo tekst te pesme baš gotivan.

Ceca i Milo Lompar...Ha ha ha.

BMK propo

Just now, Milošica said:

Meni je generalno ceo tekst te pesme baš gotivan.

Meni je Janino vozi i ne koči i sa mosta skoči, kod nje si prespavo sad u reku pravo Brus Sprinstin za Sanju.

Indeks stvarno briljira sa naslovima:

Netaknut kombi beogradskih regis...
No image preview

Netaknut kombi beogradskih registracija na Kajzerici na d...

ČITATELJ Indexa snimio je kombi beogradskih registracija u Zagrebu.
1 minute ago, Amos said:

Meni je Janino vozi i ne koči i sa mosta skoči, kod nje si prespavo sad u reku pravo Brus Sprinstin za Sanju.

Ako ništa, drago mi je da znaš repertoar fantom

Beograd stoji iza koncerta

Just now, BWA said:

Beograd stoji iza koncerta

Da li će Tompson dobiti koji milion da podrži blokadere i svog brata po svetonazoru Mila Lompara

KOS zavera, operacija "Dalmatinac"

4 minutes ago, Emerald said:

KOS zavera, operacija "Dalmatinac"

Nevjerovatna je drama oko jednog koncerta. Helou, koncert... Tompson pjeva što pjeva, podilazi nacionalnom momentu i jaše na pobjedi Hrvatske u Domovinskom ratu, koji je za Hrvate bio i oslobodilački. Usput, prilično maluomno tu i tamo koketira i sa ustaštvom. I sad ako dođe koja stotina tisuća posjetitelja odma te posjetitelje proglasiše za nacionaliste, i ljubitelje ustaša. Sve zbog nekih nevještih referenciranja autora.

Evo primjer Crne Gore. Amfilohije je govorio kako Radovana Karadžića i Ratka Mladića krije u svom srcu. Da li to znači da stotine hiljada ljudi sa litija koje je vodio Amfilohije kriju Ratka i Radovana u svome srcu. I da za crnogorsku naciju misle da je stvorena u Titovom jajcu (j malo), kako je govorio Amfilohije, a da su muslimani lažni ljudi. I da je Arkan VIP gost u njegovim objektima.

Naravno, da ne misle to svi koji su bili na ltije. Možda je mislilo ekstremnih 80%, a onih 20% miroljubivih ne sigurno rolleyes.

Šalu na stranu, Hrvati dobili rat, izgurali svoje, sad se češkaju po glavi jer kad moraju da podviju rep u EU slično kao u SFRJ. Preostalo im da se skupe na neku livadu da se ispjevaju ustaškija pjesama, da "malo izduše". Nije im ostalo previše drugih opcija. Treba sjutra mijenjat lencune iza nekog Mađara i Čeha... ovo je jedina utjeha :)

Edited by milfisland

• Popular Post
1 minute ago, milfisland said:

tu i tamo koketira i sa ustaštvom

wub

Hoćete sad da vam napišem iz glave stihove Ako ne znaš šta je bilo i Lijepa li si? s_u

Just now, JozoMujica said:

wub

Drastično manje Tompson o ustašama, nego što sadašnje vladike SPC što kmeče za četnicima po Crnoj Gori.

• Popular Post

Šta znam, malo nije fer prema stotina hiljadama likvidiranih u ustaškim koncentracionim logorima da se vuku paralele između ustaškog pokreta i faking Mila Lompara. Nadam se da nema spora da je Tompson glasnogovornik i investicija modernih ustaša.

Evo da ne bude morgana jedina koja iznosi smele stavove - Srbi uopšte nemaju pandan ustaškom pokretu. Znam četnici i sve to, jesu gadni ali nisu pobili stotine hiljada u svojim logorima i za razliku od ustaša danas ni ne postoje u obliku ozbiljnijem od vojvodo-serdarisanja dal na viskiju u saloncu na gornjem dorćolu dal na pivu i rakiji pod šatrom uz BMK.

Može da se priča o šovinizmu i toksičnom nacionalizmu i tu procenti mogu biti slični kao kod hrvata ako bi to izjednačili sa nacizmom, ali jbg, nije poređenje nije fer. Nacizam je nacizam.