Jump to content

Thompsonov koncert

Featured Replies

1 minute ago, morgana said:

zabrinula bih se da se slazes sa mnom

Naravno, ajmo Lomparu, zastavama, Kosovu jer... Kako drugačije. lol

• Replies 518
  • Views 17.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Prvi hrvatski kralj za kojeg će se znati gde mu je grob

• Mešaš režim i društvo. U Srbiji se upravo plebs pobunio protiv kulta vodje, dakle društvo može biti samo anti-fašističko u najvećem broju. I to uopšte ne moraš da porediš sa hrvatskom već sa Evropom g

• Šta znam, malo nije fer prema stotina hiljadama likvidiranih u ustaškim koncentracionim logorima da se vuku paralele između ustaškog pokreta i faking Mila Lompara. Nadam se da nema spora da je Tompson

Posted Images

2 minutes ago, Oniks said:

Čini mi se da bi u Srbiji jedino neke veće brojke mogla imati Brena 80-tih i Ceca posle. Ne znam da li postoji koji je najveći koncert koji je bio kod nas održan od strane domaćih pevača.

Ovo nije koncert.

Ako hoćemo poređenje, onda možda Sloba, Gazimestan. To je ta vrsta skupa.

Samo što smo mi cenu toga platili, plaćamo i plaćaćemo.

I samo što Srbija uz svo blato u koje se uvaljala od osamdesetih, ipak nema Jasenovac kao sramotnu referencu.

Just now, svashtabezneshto said:

vućić godinama ne može da skupi 10k ljudi bez ucenjivanja i plaćanja, a lomparovom pojavljivanju na bini negodovali su i ljudi ispred nje, reagovali bi i više da je ozvučenje porivalo ceo prostor. ali da, sve je to isto

da, jeste isto, jer lompareve ideje dijeli preko 50% gradjana srbije, pa i dio onih koji su protiv vucica.

a pritom bih ja protiv vucica glasala i za bijednika kakav je lompar ako bi ne daj boze to bila jedina solucija.

skandalizovanje nad tomsponom je potpuno u redu i jedino ispravno ali budalastina je da je on tj njegovi stavovi nekakav hrvatski endem iz srbije gledano.

Edited by morgana

c0b46ee4-b42b-4a68-b04e-e8ab4bebc7a9.jpg

39 minutes ago, Krampa said:

ohrabrujuce je sto se vecina ovih nije ni rodila pre domoljubnog rata.

generacija vjeronauk

• Popular Post

Jasenovac.

100,000+ ubijenih civila.

NDH.

To slavi Thompson.

Moralni pandan bi bio da Nož-Žica-Srebrenica pesma privuče milion građana Srbije na koncert na Ušću.

Kada se to bude desilo, pišemo o tome na temi tog skupa.

Do tada, ovo u Hrvatskoj nema pandan, čak ni u ovoj i ovakvoj Srbiji.

Ne znam stvarno koga boli sedajni organ za Tompsona, muzički beznačajan, potpuno nebitan lik. Jaše na lokal patriotizmu i nacionalizmu. Ako već tražite naš pandan, ja bih kandidovao Svetlanu Ražnatović. Meni lično je ona isto toliko nebitna a isto toliko popularna na određenim meridijanima.

3 minutes ago, Forest said:

Jasenovac.

100,000+ ubijenih civila.

NDH.

To slavi Thompson.

Moralni pandan bi bio da Nož-Žica-Srebrenica pesma privuče milion građana Srbije na koncert na Ušću.

Kada se to bude desilo, pišemo o tome na temi tog skupa.

Do tada, ovo u Hrvatskoj nema pandan, čak ni u ovoj i ovakvoj Srbiji.

Nema pandan bukvalno nigde u istoriji čovečanstva. Ovo navlačenje pandana u vidu jebenog Mila Lompara je više nego smehotresno.

3 minutes ago, igoraki said:

Ne znam stvarno koga boli sedajni organ za Tompsona, muzički beznačajan, potpuno nebitan lik. Jaše na lokal patriotizmu i nacionalizmu. Ako već tražite naš pandan, ja bih kandidovao Svetlanu Ražnatović. Meni lično je ona isto toliko nebitna a isto toliko popularna na određenim meridijanima.

Ih, Tompson mora par života da gilja da bi mu Marina napisala pesmu kao Ličiš na moga oca.

al to je bas zanimljivo, dok je arkan bio ziv ceca je bila najdalje od stila srpskog majcinstva. vise onako blue velvet zrtva trefikinga sto kaze neko na forumu.

2 minutes ago, Amos said:

Ih, Tompson mora par života da gilja da bi mu Marina napisala pesmu kao Ličiš na moga oca.

A Trula višnja, reci brt

Cecin muzički opis je apsolutno benigna stvar u poređenju sa MPT.

Edited by Milošica

10 hours ago, Kampokei said:

Vidim na Google mapama da u HR jos postoje ulice ZAVNOH-a u Cakovcu i Novom Vinodolskom. Nekoliko stotina puta manje nego sto bi se ocekivalo u zemlji koja pociva na ZAVNOH-u, ali i dve vise nego sto sam mislio da cu naci.

Ulica pored Hipodroma je Veceslava Holjevca. Nije da sam znao, al vidim da je covek bio gradonacelnik Zagreba, a u ratu istaknuti antifasista.

7 minutes ago, Nikodije said:

Nema pandan bukvalno nigde u istoriji čovečanstva. Ovo navlačenje pandana u vidu jebenog Mila Lompara je više nego smehotresno.

Stići će nas i u Srbiji... D