Yesterday at 16:031 day 6 minutes ago, Nikodije said:...kapiram da je za masu klinaca svo to ustaško znakovlje LARP i teško mi je da prihvatim da bi oni sutra klali Srbe samo da su u toj prilici i da im je neki Srbin pri ruci, Tebe Nikodije samo zanimaju dobre ribe.
Yesterday at 16:061 day Može moderacija da splituje koncert u neki play-by-play, biće zabavno vraćati se ovoj temi i u narednim godinama.
Yesterday at 16:071 day 1 minute ago, Lord Protector said:Tebe Nikodije samo zanimaju dobre ribe.Da sam otišao tamo mogao sam da odvojim jedno 17.000 riba, svakako sam fizički dominantniji i daleko šarmantniji od Hrvata, a i uklopio bih se pošto u asortimanu imam skoro samo crne majice
Yesterday at 16:101 day 2 minutes ago, Nikodije said:Da sam otišao tamo mogao sam da odvojim jedno 17.000 riba, svakako sam fizički dominantniji i daleko šarmantniji od Hrvata, a i uklopio bih se pošto u asortimanu imam skoro samo crne majice Beograđanin, lagana prođa.
Yesterday at 16:151 day 9 minutes ago, Nikodije said:...kapiram da je za masu klinaca svo to ustaško znakovlje LARP i teško mi je da prihvatim da bi oni sutra klali Srbe samo da su u toj prilici i da im je neki Srbin pri ruci, ali neko bi tamo mogao da se zapita zašto je ustaštvo mejnstrim. Moguće da je Marinko rekao nešto na tu temu, poslušaću kasnije.Znam ja baš dobro dvojicu momaka u kasnim dvadesetim iz ustaških porodica, neka vrsta mentora sam im. Odrasli obojica u Austriji, to su ovi što dolaze iz inostranstva na koncert. Naravno da ne bi klali iz čista mira rendom Srbina na koga nalete, za mene bi se i potukli protiv svojih, druže se sa Srbima svojih godina, bili u Beogradu na splavovima i tako dalje. Samo što jbg, ne bi morao da budeš majstor propagande da ih kolektivno naložiš da je došlo vreme da se snovi i planovi stave na pauzu i ode u rov i ratuje protiv istog neprijatelja protiv koga su ratovali njihovi očevi i dedovi. Ako se drug ili mentor zadesi u rovu preko puta, šta da se radi. Na misi su svake nedelje svi u istoj crkvi i sa time nema zajebavanja, ide se i direktno sa aftera ako se tako zalomilo.Meni je baš žao kad osetim kod svoje dece da baš i ne osećaju povezanost sa Srbijom pa bih i cenio to što su oni uspeli da to sačuvaju i u drugoj generaciji. Cenio bih kad ne bih znao o kojoj se tačno ideologiji radi. Edited yesterday at 16:201 day by Heaviside
Yesterday at 16:211 day ohrabrujuce je sto se vecina ovih nije ni rodila pre domoljubnog rata.odgojeni. zadojeni.
Yesterday at 16:461 day btw ne slazem se sa rodjom da je tomsponov srpski pandan danica crnogorcevic. tj jeste utoliko sto oboje producira crkva ali danica je fringe, a tompson je pop ikona.samo sto ne znam zasto bismo insistirali da mu nadjemo bas pop kulturni pandan, kad je njegovo (ne)postojanje dijelom splet okolnosti, a ne samo vjeste produkcije u ociglednom politickom kontekstu tj kontekstima od '90ih do danas.na celu srbije je vucic, a na protest opozicije joj se gura milo lompar (na stranu sto je znacaj ovog drugog sat vremena poslije protesta potonuo because reasons). to je onako bas kic i uzas, samo neuglazbljen.e pa milo lompar, salonski tompson, dobrodosao na protest.ispraticu se sama al u pravu sam. Edited yesterday at 16:511 day by morgana
Yesterday at 16:501 day Kakva besmislica ali razumem mora se tražiti pandan, ni slučajno da nismo barem isto grozni ako već nismo gori. Jbt...
Yesterday at 16:511 day Čini mi se da bi u Srbiji jedino neke veće brojke mogla imati Brena 80-tih i Ceca posle. Ne znam da li postoji podatak koji je najveći koncert koji je bio kod nas održan od strane domaćih pevača. Edited yesterday at 16:561 day by Oniks dodata reč podatak
Yesterday at 16:541 day 2 minutes ago, Oniks said:Čini mi se da bi u Srbiji jedino neke veće brojke mogla imati Brena 80-tih i Ceca posle. Ne znam da li postoji koji je najveći koncert koji je bio kod nas održan od strane domaćih pevača.Bjelo dugme?
Yesterday at 16:551 day 7 minutes ago, morgana said:btw ne slazem se sa rodjom da je tomsponov srpski pandan danica crnogorcevic. tj jeste utoliko sto oboje producira crkva ali danica je fringe, a tompson je pop ikona.samo sto ne znam zasto bismo insistirali da mu nadjemo bas pop kulturni pandan, kad je njegovo (ne)postojanje dijelom splet okolnosti, a ne samo vjeste produkcije u ociglednom politickom kontekstu tj kontekstima od '90ih do danas.na celu srbije je vucic, a na protest opozicije joj se gura milo lompar (na stranu sto je znacaj ovog drugog sat vremena poslije protesta potonuo because reasons). to je onako bas kic i uzas, samo neuglazbljen.e pa milo lompar, salonski tompson, dobrodosao na protest.ispraticu se sama al u pravu sam.vućić godinama ne može da skupi 10k ljudi bez ucenjivanja i plaćanja, a lomparovom pojavljivanju na bini negodovali su i ljudi ispred nje, reagovali bi i više da je ozvučenje porivalo ceo prostor. ali da, sve je to isto