Jump to content

Thompsonov koncert

Featured Replies

Ovo nije ispravna slika, ali jeste ozvučenje radila firma iz Srbije...

• Replies 484
  • Views 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Prvi hrvatski kralj za kojeg će se znati gde mu je grob

• ovi fakat nisu normalni. Dronovi tvorili likove gospe, križa...

• Gospa od drona Sad mogu ovo da uvaljuju hodočasnicima

Posted Images

Upalim da vidim o cemu se ovde radi kad ono beli satori kao caci sto imaju, kontam da sam puko zbog temperature

35 minutes ago, Forest said:

image.png

Bilo je na koncertu Madone u Budvi bar 50k, to je oko 10% populacije. Okanite se chatgpt-a

20250705_173702.jpg20250705_173718.jpg20250705_173736.jpg

Just now, Nikodije said:

20250705_173702.jpg20250705_173718.jpg20250705_173736.jpg

kolekcija: Saborni logor-ljeto 2025 :)

Za mene ovaj koncert pre svega predstavlja neku vrstu opstenarodnog referenduma, hrvatski narod je spontano, bez pritiska, lisnicama odlucio da pokaze kojim se idejama i vrednostima raduje i za sta se zalaze.

Sliku sam pokupio sa Tvitera i izgleda je neka stara, ali SkyMusic učestvuje u organizaciji.

Inače, i meni neverovatna brojka od pola miliona prodatih karata, iz mnogo razloga.

Kolko sam ispratio, radila je firma iz dubaia, bar zvanicno.

E sad, kad vec dodjoh na ovu temu, koza mi se jezi sto cu u avgustu do italije ponovo preko hrvatske. Prosle godine sam isao, i svo vreme putovanja kroz hrvatsku sam osecao neku jezu i nelagodnost, posebno od momenta kad sam prosao pored iskljucenja za Jasenovac.

Pisao sam vec ovde na nekoj temi, u mladosti sam imao tu nesrecu da naletim na knjigu "Jasenovac" koju je pisao logoras u istom, hrvat po nacionalnosti.

Od tada, generalno prema hrvatima drzim odstupnicu i neku vrstu tihog prezira, i koliko god se preispitivao oko toga ovakvi dogadjaji me uvek ucvrste u stavu da ih treba zaobilaziti u sirokom luku.

Nisu svi hrvati zlocinci, ali za moj ukus, previse njih medju njima podrzava jednu nakaradnu i pre svega zversku ideologiju poput ustastva.

Edited by Drako

Ako je stvarno pola miliona ljudi, ozvuciti to da dobro bude je jedan uzasno zahtevan poduhvat...

Just now, mraki said:

Sliku sam pokupio sa Tvitera i izgleda je neka stara, ali SkyMusic učestvuje u organizaciji.

Inače, i meni neverovatna brojka od pola miliona prodatih karata, iz mnogo razloga.

pa da. bice prepun hipodrom. tompsonova popularnost je sramotno velika. ali pola miliona ljudi - sumnjam, lici na pr, pritom totalitarni pr itekako odgovara ovakvoj figuri i onima koji ga guraju.

• Popular Post

Resice arhiv koliko ih ima

4 minutes ago, morgana said:

pa da. bice prepun hipodrom. tompsonova popularnost je sramotno velika. ali pola miliona ljudi - sumnjam, lici na pr, pritom totalitarni pr itekako odgovara ovakvoj figuri i onima koji ga guraju.

A ko ga gura?

Ceo grad je stao iza organizacije, mup, zdravstvo... Cela država jbt.

...kapiram da je za masu klinaca svo to ustaško znakovlje LARP i teško mi je da prihvatim da bi oni sutra klali Srbe samo da su u toj prilici i da im je neki Srbin pri ruci, ali neko bi tamo mogao da se zapita zašto je ustaštvo mejnstrim. Moguće da je Marinko rekao nešto na tu temu, poslušaću kasnije.

Postoje ljudi kojima je tamo danas jako lose pretpostavljam