Yesterday at 15:361 day Upalim da vidim o cemu se ovde radi kad ono beli satori kao caci sto imaju, kontam da sam puko zbog temperature
Yesterday at 15:381 day 35 minutes ago, Forest said:Bilo je na koncertu Madone u Budvi bar 50k, to je oko 10% populacije. Okanite se chatgpt-a
Yesterday at 15:411 day Za mene ovaj koncert pre svega predstavlja neku vrstu opstenarodnog referenduma, hrvatski narod je spontano, bez pritiska, lisnicama odlucio da pokaze kojim se idejama i vrednostima raduje i za sta se zalaze.
Yesterday at 15:441 day Sliku sam pokupio sa Tvitera i izgleda je neka stara, ali SkyMusic učestvuje u organizaciji.Inače, i meni neverovatna brojka od pola miliona prodatih karata, iz mnogo razloga.
Yesterday at 15:471 day Kolko sam ispratio, radila je firma iz dubaia, bar zvanicno.E sad, kad vec dodjoh na ovu temu, koza mi se jezi sto cu u avgustu do italije ponovo preko hrvatske. Prosle godine sam isao, i svo vreme putovanja kroz hrvatsku sam osecao neku jezu i nelagodnost, posebno od momenta kad sam prosao pored iskljucenja za Jasenovac.Pisao sam vec ovde na nekoj temi, u mladosti sam imao tu nesrecu da naletim na knjigu "Jasenovac" koju je pisao logoras u istom, hrvat po nacionalnosti.Od tada, generalno prema hrvatima drzim odstupnicu i neku vrstu tihog prezira, i koliko god se preispitivao oko toga ovakvi dogadjaji me uvek ucvrste u stavu da ih treba zaobilaziti u sirokom luku.Nisu svi hrvati zlocinci, ali za moj ukus, previse njih medju njima podrzava jednu nakaradnu i pre svega zversku ideologiju poput ustastva. Edited yesterday at 15:501 day by Drako
Yesterday at 15:471 day Ako je stvarno pola miliona ljudi, ozvuciti to da dobro bude je jedan uzasno zahtevan poduhvat...
Yesterday at 15:481 day Just now, mraki said:Sliku sam pokupio sa Tvitera i izgleda je neka stara, ali SkyMusic učestvuje u organizaciji.Inače, i meni neverovatna brojka od pola miliona prodatih karata, iz mnogo razloga.pa da. bice prepun hipodrom. tompsonova popularnost je sramotno velika. ali pola miliona ljudi - sumnjam, lici na pr, pritom totalitarni pr itekako odgovara ovakvoj figuri i onima koji ga guraju.
Yesterday at 15:541 day 4 minutes ago, morgana said:pa da. bice prepun hipodrom. tompsonova popularnost je sramotno velika. ali pola miliona ljudi - sumnjam, lici na pr, pritom totalitarni pr itekako odgovara ovakvoj figuri i onima koji ga guraju.A ko ga gura? Ceo grad je stao iza organizacije, mup, zdravstvo... Cela država jbt.
Yesterday at 15:551 day ...kapiram da je za masu klinaca svo to ustaško znakovlje LARP i teško mi je da prihvatim da bi oni sutra klali Srbe samo da su u toj prilici i da im je neki Srbin pri ruci, ali neko bi tamo mogao da se zapita zašto je ustaštvo mejnstrim. Moguće da je Marinko rekao nešto na tu temu, poslušaću kasnije.