Yesterday at 11:531 day On 30. 6. 2025. at 12:51, Roger Sanchez said:Pretposljednje, ja sam uvjeren da Thompson Inc. lažu i da nisu prodali ni blizu pola milijuna karata.We may Witness The Mistery of The Missing Thompsonoids:S obzirom da kamere HAK-a u jutarnjim satima pokazuju vrlo rijedak promet iz smjera Dalmacije, Primorja i Slavonije, odakle se očekivao najveći priljev vozila, moguća su samo dva scenarija - ili su najave o 500 tisuća posjetitelja bile pretjerane jer će na koncert doći daleko manje ljudi ili su Thompsonovi fanovi u ogromnom broju odlučili zanemariti policijska upozorenja da prema Zagrebu iz drugih dijelova zemlje krenu što ranije, a najbolje još u petak, jer u suprotnom neće uopće moći doći na koncert.U tom slučaju, prave i velike prometne gužve na prilazima Zagrebu mogu se očekivati u popodnevnim satima, jer u ovom trenutku ništa ne ukazuje da bi u sljedećih nekoliko sati autocestama mogao doći veći broj automobila.
Yesterday at 12:021 day 18 minutes ago, Roger Sanchez said:Iz zavnoha došlo, sve do rta Oštro!Evo ti ga na, službeni mrč skroz zavnohovski, nije čak ni Široki pripojen
Yesterday at 12:041 day malo drugacijih komentara o koncertu, cisto da razbijem monotoniju i unisono guslanje. @Roger Sanchez tebe ne racunam, ti si provokator. Možda se kojem katoliku iz Bosne na koncertu javi Gospa poslije sunca i 21pive, i objavi mu da ima novu frizuru i da se napravi novi sabirni logor za manjine.Pa dobijemo novo svetište Svetog Thompsona usred Zagreba. Tako bi napokon crkva dobila ono što želi, ego Thompsona također.Žao mi je pitomih jer ih ovi divlji istrijebi će potpuno. Utakmica ili koncert, žalosno domoljublje.Bija bi iša ali jebeš tamburu bez janjetineJohnny vrati se, Tupson nas jebedobrodosli ustase, samo ostavite eure i dollare u gradu!Stizu konji i kobile na hipodrom...IQ kao moje radno vrijeme od 8 do 16Navest ću jedan klasični komentar ovdje sa Index-a, od ovih miroljubivih, intelektualno superiornih ljevičara:“Tko šljivi niskoobrazovane i od razuma operirane neo-ustaše? Neka si gurnu ono prvo bijelo polje u rupu bez svjetla i potroše lovu kod svojih "poduzetnika" iz Duvna-Livna-Govna. Ionako će biti zaboravljeni do 5.8. kad će se još jednom busati u prsa i zatim vratiti na svoj uhljebnički posao ili u kriminalni klan. Moram priznati da me ne bi smetalo da im se tamo na Hipodromu danas raznese jedan radikalni vjernik abrahamske religije.” Dakle ne slažu se sa koncertom i ispada da bi im bilo drago da pogine par stotina ljudi. Svaka čast, nadmašujete sami sebe.SGprije 7 minutaNe bi nam bilo drago...nemoj krivo shvatit...ali ne bi nam ni smetalo!!Kako vi retardi sebi u svojim kockastim glavama opravdavate to da su vam Hitler i onaj izdajnik Pavelič super? Jeste glupi ili zli ili izdajnici hrvatske ili svo troje?
Yesterday at 13:241 day Nego jel ovo najveci koncert u povijesti svijeta? Ko je ikad imao 200k dusa a kamoli 500k sto najavljuju. 15% drzave na koncertu Isuse
Yesterday at 13:531 day Mozemo da se uljuljkujemo koliko hoćemo, ako neko peva Jasenovcu i Gradiški Staroj ponovo bi klao u njima Srbe da mu se pruzi prilika. Edited yesterday at 13:561 day by Lord Protector
Yesterday at 14:121 day On 30. 6. 2025. at 12:00, Shan Jan said:Ajd rodjeni Zemunci al ja znam ljude koji se dosele i posle par godina pricaju kako je Zemun nesto najbolje na svetu. Ne znam sta im sipaju u vodu tamo...Realno 11070 je uvek bio pun sabana. Dve stanice prave dosta razlike. 😋Vencani listOntopic:Ja sam zamisljam kakav bi kolaps nastao da recimo par standova slucajno proda pokvarenu hranu i krene sracka.
Yesterday at 14:211 day 2 hours ago, Roger Sanchez said:Evo ti ga na, službeni mrč skroz zavnohovski, nije čak ni Široki pripojen Bog i Hrvati!
Yesterday at 14:331 day Popular Post Ide li Šarović na koncert, zna li se šta?Kakav bi to urnebes samo bio...
Yesterday at 14:481 day 1 hour ago, dillinger said:Nego jel ovo najveci koncert u povijesti svijeta? Ko je ikad imao 200k dusa a kamoli 500k sto najavljuju. 15% drzave na koncertu IsuseSa prodajom ulaznica možda i jeste, besplatnih je bilo sa višemilionskom publikom.https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_most-attended_concerts
Yesterday at 14:581 day 57 minutes ago, Lord Protector said:15% populacije zemlje ide na koncert osobe koja se nedvosmisleno i bez dileme može povezati sa ustaškim/ nacističkim pokretom u Drugom svetskom ratu, sa NDH i nepojmljivim zločinima koje je ta ideologija iznedrila.Ako 15% populacije ide, puta 2 bi išlo ali iz ovih ili onih razloga ne stigoše.U sred Evrope, u zemlji koja je deo EU.Ovo je neviđena sramota, indikator bolesti i zla dobrog dela jednog društva. Hrvatska treba da se stidi, svako ko je iole moralan, normalan i sa mrvicom zdravog razuma ostao tamo. Hrvatska treba da bude prokužena zbog ove kolektivne bolesti na način na koji je prokužen Izrael.Ovo je rezultat višedecenijskog nesuočavanja te nacije sa sopstvenim zločinima i pogrešnim ideologijama još od Drugog svetskog rata, žmurenja na etničko čišćenje, licemerne relativizacije šovinizma i fašizma. Ovo je rezultat revizionizama. Pišanje po kostima ljudi koji su se protiv toga borili pre 80 godina nadajući se da žrtva nije uzaludna i da se zlo neće nikad ponoviti.Susjedi, džaba vam lepa etnički očišćena vaša. Smrdite nadaleko.
Yesterday at 15:011 day ChatGPT:Da, koncert Thompsona zakazan za 5. juli 2025. u Zagrebu postavio je novi svetski rekord kada govorimo o prodaji ulaznica za jedini (ticketed) koncert:Entrio, platforma za prodaju karata, objavila je da je prodato preko 500.000 ulaznica abcnews.go.com+15total-croatia-news.com+15vjesnik.com.au+15entrio.com+4timesofisrael.com+4total-croatia-news.com+4.Na prvoj talasnici je prodato oko 281.774 ulaznice za manje od 24 sata – što je premašilo prethodni rekord od 225.173 (koncert Vasco Rossija u Modeni 2017.) en.wikipedia.org+11entrio.com+11vinylmeplease.com+11.Druga faza prodaje donijela je dodatnih ~150.000 ulaznica, čime se ukupna cifra približila ili prešla pola miliona .Uz ovo, policija i organizatori su potvrdili da će prisustvovati između 450.000 i više od 500.000 ljudi – što čini ovaj koncert najvećim ticketed eventom u istoriji euronews.com+14apnews.com+14en.wikipedia.org+14.