6 hours ago6 hr 5 minutes ago, milfisland said:A šta ako je ovo jedna inteligentna DBovska podmetačina našeg proslavljenog scenariste da bi se relativizovao Slobodan
6 hours ago6 hr 5 minutes ago, Milošica said:A šta ako je ovo jedna inteligentna DBovska podmetačina našeg proslavljenog scenariste da bi se relativizovao Slobodan Što je lako proverljivo ako probaš to da kažeš u Nemačkoj na njihovom slučaju u nekom širem društvu.
6 hours ago6 hr 6 minutes ago, Milošica said:A šta ako je ovo jedna inteligentna DBovska podmetačina našeg proslavljenog scenariste da bi se relativizovao Slobodan To je neinteligentna forumska podmetačna lika koji je malo bez dlake na jeziku, malo nebulozno lamentira, zavisno od toga šta mu se isplati. Kad fašov skupi pola miliona™ u Hrvatskoj onda smo mi™ govna. Kako da ne.
6 hours ago6 hr Mada, setih se da sam čitao da je bio na protestima 90ih, ali opet mi je nešto u vezi tog filma sumnjivo kad uključim mozak.A srce kaže drugo Edited 6 hours ago6 hr by Milošica
6 hours ago6 hr 1 minute ago, Venom said:To je neinteligentna forumska podmetačna lika koji je malo bez dlake na jeziku, malo nebulozno lamentira, zavisno od toga šta mu se isplati. Kad fašov skupi pola miliona™ u Hrvatskoj onda smo mi™ govna. Kako da ne.Par nikova se ubi da odradi kontrolu štete ali da li je zadatak pretežak ili vrućina... Onako tugadljivo... Ali treba ceniti trud.
6 hours ago6 hr Gde je @Caligula da nam opet objasni kako je ovo stvarna ličnost a ne službin nalog koji služi da građansku opciju ogadi svima ostalima
6 hours ago6 hr Je l' istina da su Baja i Marko ortaci? Izvor šesta ruka, gastos kombi. Sa istog mesta je info da je animator Toritona letovao na Šatorijadi u Lipovačkoj šumi 80ih. Edited 6 hours ago6 hr by Amos
5 hours ago5 hr 14 minutes ago, copkillah said:Gde je @Caligula da nam opet objasni kako je ovo stvarna ličnost a ne službin nalog koji služi da građansku opciju ogadi svima ostalima ovakav lik je nemoguć
5 hours ago5 hr 4 hours ago, duda said:Kod nas (na Balkanu) su se sticajem nekih okolnosti stvorili vrlo plodonosni uslovi za razvoj i rast kiča. Koji se nije zaustavio samo na umetnosti već je zahvatio sve pore života. Pa tako i politiku, nažalost.Kako je moguće da devojčice rođene posle 2000 nose majice HOS sa pozdravom zds ? Zašto one nisu u stanju da uhvate globalni generacijski impuls već se hvataju jednog intelektualnog i moralnog kiča? Da li zato što taj globalni generacijski impuls (kao novi kvalitet) zapravo ne postoji (kao onomad rock and roll kultura?) ili zato što ih lokalni mediji vaspitavaju u duhu tog kiča ? Mislim da ima i jednog i drugog.Koji globalni generacijski impuls? Misliš li tu na poluretardirane tiktokere koji se krevelje i mažu kečapom i govnima kako bi ih pratilo što više podjednako bizarnih i ispraznih likova kojima onda uvaljuju raznorazne gluposti? Ili na izoperisane blazirane kurvetine koje prodaju slike svojih sisa, dupeta i koitusa milionima iskompleksiranih incela, zarađujući pri tome deset hiljada puta više nego devojke koje idu na fakultete i rade normalne poslove?Uz čast raznim izuzecima, ova sadašnja generacija je u proseku generacija površnih materijalista i konformista koja nema nikakav viši smisao u životu osim da zadovolji osnovne nagone i da se jeftino zabavi - što alkoholom, što narkoticima, što petparačkim sadržajima sa Interneta, što Tompsonovim koncertima. Ne postoji nikakva ideja iza njihovog bitisanja, nikakva poruka - potpuno su neuporedivi sa rock and roll generacijom koja je prenosila poruku i duh bunta, i živela tu poruku, ili nekim još ranijim generacijama koje su živele ideje mira ili ideje borbe i revolucije. Ovi mladi ljudi će danas otići na Tompsonov koncert jer im je zabavno, a sutra će otići na Cecu ili na Prijovićku ili na Desingericu, takođe samo zbog toga što im je to zabavno, nikakva ideja niti kriterijumi ne postoje iza toga. I nije to lokalni problem, nego je ceo svet duhovno propao i stavio materijalno na prvo, drugo, treće i sledećih sto mesta, i nema baš nikakav viši cilj i smisao postojanja osim materijalnog oportunizma.
5 hours ago5 hr Čin 1.:Thompson sinoć na Hipodromu dobi...Thompson sinoć na Hipodromu dobio poklon od "ikone hrvats...THOMPSON je sinoć dobio i poklon.Čin 2.:Ona "ikona desnice" što je sinoć...Ona "ikona desnice" što je sinoć poklonila portret Thomps...THOMPSONOV prijatelj je poprilično otvorenih svjetonazora, ako je vjerovati njegovoj supruzi.Veliko finale:E da, Billich je još poznat i po tome što je Tita naslikao kao vampira.Charles Billich, Tito as vampire
5 hours ago5 hr @Ayatollah , u pravu si, pa i ja sam napisala da nema takvog impulsa kao nekad, ali ima nekih pojava koje su kod nas baš uzele maha, do nivoa karikaturalnosti.Recimo, muž moje dobre prijateljice, Dačer, živi u Hagu, kad dođe u BG jedna od glavnih zanimacija mu je da broji koliko će u toku jedne šetnje, šopinga, večere, štagod, sresti devojaka sa pačjim usnama, silikonima, našminkanih kao lutke i sl.On to u Holandiji ne viđa.A složićemo se da to ukazuje na veliku prazninu u glavama i težalk manjak obrazovanja.Zašto je takvih na svakom ćošku u BG a nema ih u Hagu?Ne zaostaju ni momci, no njima treba malo više para (skuplje je dobro auto od para silikona), pa su oni manje vidljivi. Edited 5 hours ago5 hr by duda
5 hours ago5 hr 5 hours ago, Svemir Zeka said:Brate, samo još Bosna može da nam parira institucionalno, i Kosovo, možda. Za Makedoniju već nisam sigurnaPa kako bi onda kvalificirala rodusevljenje koncertom i slikom koja se šalje u svijet od premijera sa tonske probe do prisutnih na velicanstvenom skupu :predsjednika sabora, bivseg potpresjednika vlade i ministra financija, sadasnjeg ministra unutarnjih poslova nekih manje istaknutih (institucionalnih) celnika pa do nebitnog selektora reprezentacije
5 hours ago5 hr 34 minutes ago, Amos said:Je l' istina da su Baja i Marko ortaci? Izvor šesta ruka, gastos kombi. Sa istog mesta je info da je animator Toritona letovao na Šatorijadi u Lipovačkoj šumi 80ih.Ima i priča da su rođaci.27 minutes ago, garcia said:ovakav lik je nemogućBukvalno treba uključiti mozak na minimum da bi skontao šta je u pitanju, ali Kale se ne da.