Jump to content

Thompsonov koncert

Featured Replies

27 minutes ago, Midžeta said:

20250706_183921.jpg

Upsi Dejzi

oof-old-man.gif

• Replies 554
  • Views 19.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Prvi hrvatski kralj za kojeg će se znati gde mu je grob

• Mešaš režim i društvo. U Srbiji se upravo plebs pobunio protiv kulta vodje, dakle društvo može biti samo anti-fašističko u najvećem broju. I to uopšte ne moraš da porediš sa hrvatskom već sa Evropom g

• Šta znam, malo nije fer prema stotina hiljadama likvidiranih u ustaškim koncentracionim logorima da se vuku paralele između ustaškog pokreta i faking Mila Lompara. Nadam se da nema spora da je Tompson

Posted Images

1 hour ago, Midžeta said:

E i Seve nacionale je počela da smara ko zmaj

ma e

"kurvetina, htela da ga vrti oko malog prsta i zavrne za lovu, a on znao sa kim ima posla pa je sutnuo ko kera"

Spoiler

INFORMER
No image preview

Kod ovog moćnika je dolazila Severina dok je nije šutnuo...

Komšije Gorana Bregovića, koje žive u blizini njegove luksuzne vile na Senjaku, imaju samo reči hvale za muzičara, ali se i sočno prisećaju njegove burne romanse sa pevačicom Severinom Vučković.

govnoid je u spoileru, otvarati na sopstvenu odgovornost

a ozbiljno, sto, sta je problem sa seve?

osim sto jednako staje na zulj i nasoj stoci jer podrzava proteste/studente i hrvatskoj, jer se oglasila protiv ustasa/tompsona

a to je za svahu pohvalu i toga nikad ne moze biti previse

37 minutes ago, Midžeta said:

20250706_183921.jpg

Upsi Dejzi

Dobro veli zdenka.

Ja sam totalno izgubljen bez svojeg Državnog Poglavara, Državnika bez dlake na jeziku, koji je kako prekjučer komentarsao svecka zbivanja i ograđivao se od Zelenskijevog režima (valjda zbog pripisanog mu neonacizma?). Gdje li je naš pobjednički kandidat ljevice na izborima, dobivač 75% glasova? Ljetuje li na Hvaru pa nije čuo glazbu?

Ok možda ga sutrašnjom prilikom pitaju nounari pa nam kaže koju. Ako ga ne pitau, eh, well...

Jel gotov festival Zavnoha?

Ja samo ne kapiram sto je sad odjednom Tompsonov koncert tema, onoliko ih je odrzao, uvek su svi ovako obuceni u pogresnu uniformu Zavnoha, pogresan tip brcica... Jeste nesto veci koncert nego inace, svidja mi se ono objasnjenje da je to da se pomrraci slavu Arena one nase pevaljke.

nego jel sam samo ja morala da gugam ko je Milo Lompar? glupa je i diskusija us vs CRO, bila sam nekad pocela sa morganom po cemu je SNS aka srspka narodna faissticka stranka isti a po cemu drugaciji od zapdnoevropskih*, ne znam dal smo bas daleko stigle al sve u svemu ne ukapirah cemu se iznenadjuju oni koji se iznenadjuju ovom repetitivnom iventu ni u cemu je odjednom toliki fras da je ustasizam popularan kod finog dela Hrvata. Mislim nije kao da je od juce, sem ako sam jako mlada.

Kao sto je slika Tompsona u helankama sa onim njegovim X nozicama slika jednog prezgodnog alfa muzjaka u poredjenju sa nasom sisatom pritkom sa naduvenim rucerdama, na toj liniji se mogu vuci i komapracije drugih elemenata fasizmova.

Inace fasizam je sada in a Srbija kao i vazda osciluje u kontrafazi sa Evropom.

6 minutes ago, Roger Sanchez said:

Ja sam totalno izgubljen bez svojeg Državnog Poglavara, Državnika bez dlake na jeziku, koji je kako prekjučer komentarsao svecka zbivanja i ograđivao se od Zelenskijevog režima (valjda zbog pripisanog mu neonacizma?). Gdje li je naš pobjednički kandidat ljevice na izborima, dobivač 75% glasova? Ljetuje li na Hvaru pa nije čuo glazbu?

Ok možda ga sutrašnjom prilikom pitaju nounari pa nam kaže koju. Ako ga ne pitau, eh, well...

.Zoki prevideo koncert ko bonus didu Ustasu.Mozda se seti posle 9 godina ko za didu Peru.

Mada cutanje samo pokazuje koliko je Ustastvo jako u Croata.

Edited by askeladden

20 hours ago, BWA said:

Kažu na Indeksu da je uskliknuo ZDS.

Nije moguće

To kao ono kad je Srdjan Djokovic rekao nekima Ziveli ljudi a svi preneli Ziveli Rusi pa sedeo posle u sobici u hotelu dok je Novak igrao, tako i ovo -

koliko sam ja cula nije Tompson rekao Za dom spremni nego Zavnoh dremni (jer su ti tekovine ocuvane).

Rekao je "za dom," nije on kriv što je posle publika rekla ostatak.

2 minutes ago, Sammael said:

"... penzionera" ?

3 minutes ago, Sammael said:

Spremte se, spremte?

s_c

1 hour ago, Krampa said:

"Prelijepo, zaista. Ovo je Hrvatska koju sanjam – puna ponosa, vjere, domoljublja i zajedništva. Više od pola miliona ljudi večeras uživa u jedinstvu i muzici. Ovo nadilazi sva moja očekivanja", rekao je Dalić i dodao:

"Drago mi je što i reprezentacija dijeli iste vrijednosti – ljubav prema domovini, zajedništvo i vjeru. Nadam se da će sve proći mirno i dostojanstveno".

🥐

bra'o konšije na aparatima fantom

• Popular Post

Sto bi rekao cane jeste za dom spremni, spremte se spremte.

Svaka čast braći Hrvatima, čitav region se vratio u 91u oni su stigli u 41u.

6 minutes ago, beeva said:

Sto bi rekao cane jeste za dom spremni, spremte se spremte.

Svaka čast braći Hrvatima, čitav region se vratio u 91u oni su stigli u 41u.

Nikada ih nećemo stići sad

Važi ovo za cio "region". Zato smo i hemoroid evropskog čmara. Nema tu mnogo da se priča. A možda smo i samo avangarda jer hitro odlazimo u qratz kuda ide i ono što se nekad zvalo zapadna civilizacija. Zrelo je za još jedno međusobno tamanjenje.

Zablude ćemo plaćati siromaštvom, trovanjem duha i položajem daleke periferije Evrope, što je govorio Ante Marković 1990 kad su ga svi odjebali i krenuli da se kolju. Tri decenije kasnije ista smo govna i naravno ništa naučili nismo.

Da se odjavljujemo polako.

53 minutes ago, Mel said:

Jel gotov festival Zavnoha?

Ja samo ne kapiram sto je sad odjednom Tompsonov koncert tema, onoliko ih je odrzao, uvek su svi ovako obuceni u pogresnu uniformu Zavnoha, pogresan tip brcica... Jeste nesto veci koncert nego inace, svidja mi se ono objasnjenje da je to da se pomrraci slavu Arena one nase pevaljke.

nego jel sam samo ja morala da gugam ko je Milo Lompar? glupa je i diskusija us vs CRO, bila sam nekad pocela sa morganom po cemu je SNS aka srspka narodna faissticka stranka isti a po cemu drugaciji od zapdnoevropskih*, ne znam dal smo bas daleko stigle al sve u svemu ne ukapirah cemu se iznenadjuju oni koji se iznenadjuju ovom repetitivnom iventu ni u cemu je odjednom toliki fras da je ustasizam popularan kod finog dela Hrvata. Mislim nije kao da je od juce, sem ako sam jako mlada.

Kao sto je slika Tompsona u helankama sa onim njegovim X nozicama slika jednog prezgodnog alfa muzjaka u poredjenju sa nasom sisatom pritkom sa naduvenim rucerdama, na toj liniji se mogu vuci i komapracije drugih elemenata fasizmova.

Inace fasizam je sada in a Srbija kao i vazda osciluje u kontrafazi sa Evropom.

rece osoba koja ima najvise postova na temi lolol