Jump to content

Thompsonov koncert

Featured Replies

4 minutes ago, Svemir Zeka said:

Da, ovome stalno ne mogu da se načudim. Ej iz moje perspektive, ja sam rođena 33 godine posle rata, pa to je mentalno bila čitava epoha iza, ili više njih. Tako sam doživljavala kao klinka, neka druga vremena.

Mi se sad bavimo i dalje ratom, i jedino logično objašnjenje je opet, normalno, ekonomsko: za razliku od prosperiteta, mi (svi mi nesretnici u bivšoj yu) se gušimo u govnima i čekamo da nas EU izvuče. Hrvati su dočekali, pa se smorili šta ih je sačekalo.

to sto su docekali pa se smorili je dinamika svih clanica eu osim par iz jezgra. prvo sto su ocekivanja visoka, a problemi ne nestaju, drugo sto se stranacki marketing vrlo lako i jeftino gradi na izmjestanju uzrocnika problema na eu, uz paralelnu uzurpaciju 'rjesenja'

mislim da nije samo do ekonomije (a svakako je i do nje) nego do nacionalne strukture u odnosu na nadnacionalnu.

a onda i do bjelosvjetskog trenda, naravno.

Edited by morgana

• Replies 518
  • Views 17.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Prvi hrvatski kralj za kojeg će se znati gde mu je grob

• Mešaš režim i društvo. U Srbiji se upravo plebs pobunio protiv kulta vodje, dakle društvo može biti samo anti-fašističko u najvećem broju. I to uopšte ne moraš da porediš sa hrvatskom već sa Evropom g

• Šta znam, malo nije fer prema stotina hiljadama likvidiranih u ustaškim koncentracionim logorima da se vuku paralele između ustaškog pokreta i faking Mila Lompara. Nadam se da nema spora da je Tompson

Posted Images

• Popular Post
5 minutes ago, Midžeta said:

E i Seve nacionale je počela da smara ko zmaj

Do duse - nju je gledalo vise ljudi nego Tompsona.D

Ne znam sta da kazem pametno za ovaj koncert osim da smo najebali. U pravu je jojogi da smo budale sto nismo pobegli cim smo mogli.

Što bi rekli susjedi, koga smeta neka plače.

Otvorite topik na muzici, pa o koncertu. Ovo je podforum Društvo.

Struka se oglasila

5 minutes ago, kronostime said:

Do duse - nju je gledalo vise ljudi nego Tompsona.D

Vala imalo se sta i videti za razliku od ovog Thomsonovog sranja

12 minutes ago, morgana said:

stranacki marketing vrlo lako i jeftino gradi na izmjestanju uzrocnika problema na eu, uz paralelnu uzurpaciju 'rjesenja'

Tako je.

7 hours ago, Roger Sanchez said:

Možda niste upoznati sa svim detaljima slovenske tranzicije…

ovo bujanec? veliki prijatelj crnogorskih fasista kao sto su mijo boxer popovic ( inace dobitnik 13-julske nagrade pre neku godinu), ranko krivokapic i slican olos. verovatno su bili sinoc na hipodromu

1 hour ago, Nikodije said:

Usrali ste čak i ovaj topik pričom o nacionalizmu

Ja ne poznajem dovoljno Tompsonov opus, ako hoćeš da diskutujemo o stvaralaštvu Škurte Fejze i Šuhrete Behljulji, tu sam. hihi

20250706_183921.jpg

3 minutes ago, Midžeta said:

Upsi Dejzi

Kakva prilika da iskoristi "s traktora na kontejner". Ni ustaše nisu što su nekad bile, omekšala ih EU.

Edited by Amos

18 hours ago, Krampa said:

41a22c33-5d4b-42d1-851b-c1a648114ec4.jpg

kako ovo moze biti ozbiljno?

mordor pomesan sa fasizmom sa temua, letecim marijama i krizevima. 500.000 ljudi se veseli i slavi logore, genocid i ubijanje. nothing to see here

Za doom spremni

ramštajn burazeru

"Prelijepo, zaista. Ovo je Hrvatska koju sanjam – puna ponosa, vjere, domoljublja i zajedništva. Više od pola miliona ljudi večeras uživa u jedinstvu i muzici. Ovo nadilazi sva moja očekivanja", rekao je Dalić i dodao:

"Drago mi je što i reprezentacija dijeli iste vrijednosti – ljubav prema domovini, zajedništvo i vjeru. Nadam se da će sve proći mirno i dostojanstveno".

🥐