Yesterday at 08:381 day Dosta je bolesno sve ovo što se danas dešava u Hr. I sam premijer se sagnuo Tompsonu.Jedva čekam novu specijalnu emisiju na hrtu gde će da pričaju kako su srpski studenti ultranacionalisti.
Yesterday at 08:401 day Just now, Nikodije said:Dosta je bolesno sve ovo što se danas dešava u Hr. I sam premijer se sagnuo Tompsonu.Jedva čekam novu specijalnu emisiju na hrtu gde će da pričaju kako su srpski studenti ultranacionalisti.Pih,to vec krenulo od nezavisnih Njemackih intelektualaca.Onda ce Hrvati da upere prst u Akademske izvore,eto nismo mi rekli vec ceo svet vidi …
Yesterday at 08:441 day 1 minute ago, askeladden said:Pih,to vec krenulo od nezavisnih Njemackih intelektualaca.oni govna da jedubolje im je da se malo piupitaju šta im se u vaterlandu dešava i koja im to opcija jača u 21 veku
Yesterday at 09:081 day 22 minutes ago, duda said:oni govna da jedubolje im je da se malo piupitaju šta im se u vaterlandu dešava i koja im to opcija jača u 21 vekuOna koja ne napada Ukrajinu a to je najbitnije..eto, to sam ti resio. Hrvati imaju svoju drzavu..neka se nose u qrac i cao. Mi imamo svoje i od svoga tek treba da pravimo drzavu.
Yesterday at 09:441 day https://www.index.hr/mobile/vijesti/clanak/video-klecavci-na-glavnom-trgu-u-zagrebu-molili-za-koncert-i-da-ne-padne-ni-kap-kise/2687056.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_ostalo_m
Yesterday at 09:481 day 3 hours ago, bradilko said:i sto rece tito glede kune i lipe? jel reka koju o proterivanju srba iz ' rvatske?stara prica hrvatskih nacionalists, kako kad odgovara, malo tite malo dide i eto u zagreb gradu 500 tisuca na derneku neoustase tompsona.i to sa placenim ulaznicama.Ako ovaj koncert shvatiš kao litiju s milodarima, što on zapravo i je, i dalje je popriličan pucanj u prazno unatoč brojnosti. Recimo, nema baš nikakvih potencijala da ovaj dernek pretvori neku susjednu zemlju u hrvatsku. Edited yesterday at 09:491 day by Roger Sanchez
Yesterday at 09:491 day 1 hour ago, duda said:oni govna da jedubolje im je da se malo piupitaju šta im se u vaterlandu dešava i koja im to opcija jača u 21 vekuPonovicu sto sam vec napisala, a to je da sam ja neki nemacki ili hrvatski fasistenzi, apsolutno bih podrzavala Vucica na vlasti zauvek i posle toga.Uostalom jedan od razloga sto Aca Srbin toliko insistira na prozivanju ljudi da su ustase je da se Vlasi ne dosete da je lik bukvalno ustasa.
Yesterday at 09:521 day 2 minutes ago, Mel said:Ponovicu sto sam vec napisala, a to je da sam ja neki nemacki ili hrvatski fasistenzi, apsolutno bih podrzavala Vucica na vlasti zauvek i posle toga.Uostalom jedan od razloga sto Aca Srbin toliko insistira na prozivanju ljudi da su ustase je da se Vlasi ne dosete da je lik bukvalno ustasa.Misliš Srbi?
Yesterday at 09:531 day 2 minutes ago, Roger Sanchez said:Ako ovaj koncert shvatiš kao litiju s milodarima, što on zapravo i je, i dalje je popriličan pucanj u prazno unatoč brojnosti. Recimo, nema baš nikakvih potencijala da ovaj dernek pretvori neku susjednu zemlju u hrvatsku.Kvalitet zmago, dok je kod vas dernek s milodarima, sta god da sam sad rekla, kod nas EU mudraci ispravno zabrinuto upozoravaju na fasisticko velikosrpski karakter demonstracija protic Vucica. Ono jes da je covek autokrata, ali makar nije velikosrpski fasista dok studenti to jesu. Eto, i Nemci kazu da su studenti ustase, drago mi je da su bar kod vas Zavnohovci, malo svetla u balkanskom tunelu.
Yesterday at 09:541 day 1 minute ago, Milošica said:Misliš Srbi? A trojke su djuro sta? Zna se kako ustase zovu Srbe. Ergo --->
Yesterday at 10:061 day 10 minutes ago, Mel said:EU mudraciNisam pratio ovdje, ali vidio sam nešto na tvići, jel to onaj lik koji piše za FAZ? Ako je, kakve on veze ima sa EU?
Yesterday at 10:381 day 42 minutes ago, Roger Sanchez said:Ako ovaj koncert shvatiš kao litiju s milodarima, što on zapravo i je, i dalje je popriličan pucanj u prazno unatoč brojnosti. Recimo, nema baš nikakvih potencijala da ovaj dernek pretvori neku susjednu zemlju u hrvatsku.poprilican pucanj u prazno unatoc brojnosti? a sto se ore ode ustaskim visokim funkcionerima? zavnoh approved?grlic radman not approved. on bi da uzme dio crne gore jer svaki bokokotorski kamen. place hrvatskom suzomuzeli ste dobar deo BiH ( npr hrvatski caci rade vec decenijama isto sto rade i dodik caci- glasaju i na izborima za " uzu" hrvatsku. hrvatski caci kao uzor), srbi su vecinom proteranizavnoh approved?
Yesterday at 11:271 day 1 hour ago, Roger Sanchez said:Nisam pratio ovdje, ali vidio sam nešto na tvići, jel to onaj lik koji piše za FAZ? Ako je, kakve on veze ima sa EU? Ako iko cita taj FAZ, ima. Ako je to postala abitna novina, onda bas nikakve. Mislim i ti citas Politiku, a ne pratis Vucicece lajv nastupe kako sam ti lepo rekla da treba.
Yesterday at 11:431 day 1 hour ago, bradilko said:zavnoh approved?Iz zavnoha došlo, sve do rta Oštro!