Jump to content

Thompsonov koncert

Featured Replies

• Replies 518
  • Views 17.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Prvi hrvatski kralj za kojeg će se znati gde mu je grob

• Mešaš režim i društvo. U Srbiji se upravo plebs pobunio protiv kulta vodje, dakle društvo može biti samo anti-fašističko u najvećem broju. I to uopšte ne moraš da porediš sa hrvatskom već sa Evropom g

• Šta znam, malo nije fer prema stotina hiljadama likvidiranih u ustaškim koncentracionim logorima da se vuku paralele između ustaškog pokreta i faking Mila Lompara. Nadam se da nema spora da je Tompson

Posted Images

2 minutes ago, radisa said:

Severna Italija fantom

Realno Trst je naš.

50 minutes ago, adam said:

a sad da se prebrojimo. ko ce posle ovog rvackog gazimestana ostaviti ovog leta svoju tesko zaradjenu kintu ustasama? comment_6480566

osim mene, naravno. cak me ni savest ne grize. inn

Sta sa nama koji planiramo Albaniju? s_a

U Hrvatsku na more - uvek! Pos(j)eta Splitu i vidjanje sa nekim starim drugarima da se k`o ljudi, Grobari i Torcidasi iznaspominjemo jedni drugima majke cetnicke i ustaske uprisecajuci se 80ih.

Uz pivu, nesto na gradele i prsutu - naravno!

s_cs_u

Edited by kronostime

1 hour ago, adam said:

a sad da se prebrojimo. ko ce posle ovog rvackog gazimestana ostaviti ovog leta svoju tesko zaradjenu kintu ustasama?

osim mene, naravno. cak me ni savest ne grize. inn

Ja sam došao pre... fantom

3 hours ago, pbg12345 said:

ono sinoc je tuzno i porazno u picku materinu

iako je nesto cega smo sustinski itekako svesni, opet kad vidis 500 000 ili koliko god idiota na ustaskom derneku, ne moze da ne izazove gadjenje

sa druge strane nista manje porazna nije ni pozicija sa koje se kritikuje i posmatra dogadjaj iz srbije i sa ovog foruma

bale do zemlje sto je "cela hrvatska ustaska" i sto srbija nije takva

a svaki od tih komentara samo dokazuje da smo u apsolutno istim govnima koja nuzno ne moraju svaki put na isti nacin iskociti na povrsinu

spirala ludila koja sa manjim pauzama melje evo 40 godina

hrvatska je imala dva puta kratke 4 godisnje periode vlasti nazovi levice, odnosno nekog ko nije hdz, srbija onih 10ak godina pokusaja kakve takve demokratije kad pored svih kostunica na vlasti nije bila sps-srs-sns koalicija

jedno isto zlo koje iznova i iznova pobedjuje i koje itekako zavisi jedno od drugoga

jebeno je tuzno da je vecini toliko tesko razumeti u kojoj meri su uvezani i zavisni jedno od drugih i da dok god nase zlo posmatramo kao "nametnuto strano telo", a tudje kao istinsku prirodu celog hrvatskog naroda, samo pomazemo zlu da buja i dalje

ovo sranje, makar na exyu nivou jedino moze prekinuti nesto sto bi doslo izbosne

sanse za to trenutno deluju kao 1:milijardu

Svi su istiTM

4 hours ago, Svemir Zeka said:

Slažem se.

Evo još malo slika s terena...

FB_IMG_1751783563374.jpg

FB_IMG_1751783535441.jpg

Ok, na ovo se nećemo buniti....

Kakva suptilna poruka Srbinu da mu se isplati ići u komšiluk na kavu jedno ako je gay.

Kvota 1.05 da če biti tamo.

jansa-zagreb.jpg

SDP izdao dobro priopćenje

SDP o Thompsonovom koncertu: Svj...
No image preview

SDP o Thompsonovom koncertu: Svjedočili smo svjetskoj sra...

SDP JE KOMENTIRAO koncert Marka Perkovića Thompsona na zagrebačkom Hipodromu.

Šteta što njegov paramount lider na Pantovčak-Planini, naš Glas s Planine, vrhovni komandant, seer of seers, prognosticator of prognosticators, opinion-giver of opinion-givers, inače tako razgovorljiv, blagoglagoljiv i blebetav, i dalje šuti kao riba. Možda ipak ne planira kraj političke karijere kako govori, pa želi zadržati i ove i ovakve glasače? think

Edited by Roger Sanchez

5 minutes ago, kronostime said:

U Hrvatsku na more - uvek! Pos(j)eta Splitu i vidjanje sa nekim starim drugarima da se k`o ljudi, Grobari i Torcidasi iznaspominjemo jedni drugima majke cetnicke i ustaske uprisecajuci se 80ih.

Uz pivu, nesto na gradele i prsutu - naravno!

s_cs_u

eh, to su staaaaaaaare ustase, ne ove nove tupsonove. s njima je lako. njima kad cuju srpski krene milinica i neka topla jeza niz telo, pa ih obuzme zal za mlados. pa nostalgija. pa puste suzu, onu najtezu, ustasku - za onom drzavom koju su uvek mrzeli al nikako da je prebole.

svi smo isti

Edited by adam

Inace Marko na koncertu nosio majcu sa posvetom Zvonku Busicu ustaskom teroristi I ormicaru aviona u USA 😚

Je l' reagovala USA ambasada?

8 minutes ago, adam said:

eh, to su staaaaaaaare ustase, ne ove nove tupsonove. s njima je lako. njima kad cuju srpski krene milinica i neka topla jeza niz telo, pa ih obuzme zal za mlados. pa nostalgija. pa puste suzu, onu najtezu, ustasku - za onom drzavom koju su uvek mrzeli al nikako da je prebole.

svi smo isti

Jos kad se sa s(j)etom prisete cetnicko-ustaskih odnosa onija dana....

copy.jpg

Ma divota.

D

5 hours ago, Amos said:

Mešaš režim i društvo. U Srbiji se upravo plebs pobunio protiv kulta vodje, dakle društvo može biti samo anti-fašističko u najvećem broju. I to uopšte ne moraš da porediš sa hrvatskom već sa Evropom gde uvode deportacije, hapse žene od 80+ godina i razmišljaju o zakonima sa kvotama za migrantsku decu. Jeste da nismo navikli ali srpsko društvo je trenutno najveća antifa Evrope. Što se Hrvatske tiče, ovo sinoć je bilo dosta jako snoplje pruća.

Juče preko 1 sat razgovarao sa starim drugarom iz Zagreba i zaključak je isti : srpsko društvo je u realno boljem stanju.

Hvala Vučiću što nas je za trenutak učinio boljim i probudio, ne garantujem da će potrajati.

Drugar mi kaže da je situacija zapravo još gora, da je huliganizam postao model ponašanja i da nemaju efikasan odgovor. Da je on lično kupio sinu biber sprej... da su nekadašnji kul tipovi poput Žarka Puhovskog sada samo okoštali establišment.

Hrvatska danas je Vučićev vlažni san.