Jump to content

Thompsonov koncert

Featured Replies

a sad da se prebrojimo. ko ce posle ovog rvackog gazimestana ostaviti ovog leta svoju tesko zaradjenu kintu ustasama?

osim mene, naravno. cak me ni savest ne grize. inn

• Replies 518
  • Views 17.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Prvi hrvatski kralj za kojeg će se znati gde mu je grob

• Mešaš režim i društvo. U Srbiji se upravo plebs pobunio protiv kulta vodje, dakle društvo može biti samo anti-fašističko u najvećem broju. I to uopšte ne moraš da porediš sa hrvatskom već sa Evropom g

• Šta znam, malo nije fer prema stotina hiljadama likvidiranih u ustaškim koncentracionim logorima da se vuku paralele između ustaškog pokreta i faking Mila Lompara. Nadam se da nema spora da je Tompson

Posted Images

Sića u odnosu na ono što ostavljamo ubicama (USA, Izrael, Rusija, S.Arabija).

Da im je more toplije, plaže peščane i cene manje, ne bih ni išao nigde drugde

5 minutes ago, adam said:

a sad da se prebrojimo. ko ce posle ovog rvackog gazimestana ostaviti ovog leta svoju tesko zaradjenu kintu ustasama?

+2

nema to veze sa hevozemistanom. mozda jesu dobre ustase ali su bolji domacini hihi. posebno dalmacija

To se neće postaviti kao pitanje. Srbin se neće odreći hr Jadrana šta god da se tamo dešava. A i ne treba, kratak je život da bi se robovalo budalama. Čak i kad ih ima 500 hiljada.

My two cents:

Kritikovati jednu državu zbog nekih stvari, ali ipak ići u nju zbog drugih - nije licemerno )

Ja bih išao da mogu da idem bilo gde, ali ja bih išao i u Prištinu Drenicu tako da kapiram da se ne računam.

Edited by Halvard

To more nije ravnomerno rasporedjeno svima inace, oduvek

3 minutes ago, Milošica said:

My two cents:

Kritikovati jednu državu zbog nekih stvari, ali ipak ići u nju zbog drugih - nije licemerno )

To nije 2 cents, to je zdrav razum. Samo zadrti nacionalisti, da ne kažem šovinisti, ustaše, nacisti, svaku kritiku izjednačavaju sa mržnjom ili neprijateljskim stavom

1 minute ago, villiem said:

To more nije ravnomerno rasporedjeno svima inace, oduvek

Misliš na?

Spoiler

1280px-Cisleithania%2C_Lands_of_the_Crow

Edited by Engineer

24 minutes ago, Engineer said:

Da im je more toplije, plaže peščane i cene manje, ne bih ni išao nigde drugde

za cene se slazem. al ovo ostalo, nisam siguran.

more mi je taman a pescane plaze su mi nocna mora. treba mi najmanje pola godine da se oslobodim peska i sa sebe i sa stvari. falalepodovidjenja.

Znaci, da kupimo Mili Lomparu onaj mac i eto njega na vlasti.

Thompson: "Who are you?"

Milo: "I am you but stronger"

26 minutes ago, adam said:

A može li ovako: ako će da se studira van Srbije, gde: Zagreb ili Ljubljana?

4 minutes ago, stray cat said:

A može li ovako: ako će da se studira van Srbije, gde: Zagreb ili Ljubljana?

Beč.

27 minutes ago, Engineer said:

To nije 2 cents, to je zdrav razum. Samo zadrti nacionalisti, da ne kažem šovinisti, ustaše, nacisti, svaku kritiku izjednačavaju sa mržnjom ili neprijateljskim stavom

Misliš na?

Spoiler

1280px-Cisleithania%2C_Lands_of_the_Crow

Jedan takav je bio Oliver Dragojević. Ni po koju cenu nije hteo da dođe u Srbjju.

U stvari ne. Čovek samo nije bio licemer.

Srbiju smatrao agresorom, i nije hteo da peva u agresorskoj zemlji. Srbima rekao "ako volite moju glazbu dobrodošli ste na moje koncerte, ali u Srbiji ih neće biti".