9 hours ago9 hr a sad da se prebrojimo. ko ce posle ovog rvackog gazimestana ostaviti ovog leta svoju tesko zaradjenu kintu ustasama?osim mene, naravno. cak me ni savest ne grize.
9 hours ago9 hr Sića u odnosu na ono što ostavljamo ubicama (USA, Izrael, Rusija, S.Arabija).Da im je more toplije, plaže peščane i cene manje, ne bih ni išao nigde drugde
9 hours ago9 hr 5 minutes ago, adam said:a sad da se prebrojimo. ko ce posle ovog rvackog gazimestana ostaviti ovog leta svoju tesko zaradjenu kintu ustasama?osim mene, naravno. cak me ni savest ne grize. +2
9 hours ago9 hr nema to veze sa hevozemistanom. mozda jesu dobre ustase ali su bolji domacini . posebno dalmacija
9 hours ago9 hr To se neće postaviti kao pitanje. Srbin se neće odreći hr Jadrana šta god da se tamo dešava. A i ne treba, kratak je život da bi se robovalo budalama. Čak i kad ih ima 500 hiljada.
9 hours ago9 hr My two cents:Kritikovati jednu državu zbog nekih stvari, ali ipak ići u nju zbog drugih - nije licemerno
9 hours ago9 hr Ja bih išao da mogu da idem bilo gde, ali ja bih išao i u Prištinu Drenicu tako da kapiram da se ne računam. Edited 9 hours ago9 hr by Halvard
9 hours ago9 hr 3 minutes ago, Milošica said:My two cents:Kritikovati jednu državu zbog nekih stvari, ali ipak ići u nju zbog drugih - nije licemerno To nije 2 cents, to je zdrav razum. Samo zadrti nacionalisti, da ne kažem šovinisti, ustaše, nacisti, svaku kritiku izjednačavaju sa mržnjom ili neprijateljskim stavom1 minute ago, villiem said:To more nije ravnomerno rasporedjeno svima inace, oduvekMisliš na?Spoiler Edited 9 hours ago9 hr by Engineer
8 hours ago8 hr 24 minutes ago, Engineer said:Da im je more toplije, plaže peščane i cene manje, ne bih ni išao nigde drugdeza cene se slazem. al ovo ostalo, nisam siguran. more mi je taman a pescane plaze su mi nocna mora. treba mi najmanje pola godine da se oslobodim peska i sa sebe i sa stvari. falalepodovidjenja.
8 hours ago8 hr 26 minutes ago, adam said:a sad da se prebrojimo. ko ce posle ovog rvackog gazimestana ostaviti ovog leta svoju tesko zaradjenu kintu ustasama?osim mene, naravno. cak me ni savest ne grize. A može li ovako: ako će da se studira van Srbije, gde: Zagreb ili Ljubljana?
8 hours ago8 hr 4 minutes ago, stray cat said:A može li ovako: ako će da se studira van Srbije, gde: Zagreb ili Ljubljana?Beč.
8 hours ago8 hr 27 minutes ago, Engineer said:To nije 2 cents, to je zdrav razum. Samo zadrti nacionalisti, da ne kažem šovinisti, ustaše, nacisti, svaku kritiku izjednačavaju sa mržnjom ili neprijateljskim stavomMisliš na?SpoilerJedan takav je bio Oliver Dragojević. Ni po koju cenu nije hteo da dođe u Srbjju.U stvari ne. Čovek samo nije bio licemer.Srbiju smatrao agresorom, i nije hteo da peva u agresorskoj zemlji. Srbima rekao "ako volite moju glazbu dobrodošli ste na moje koncerte, ali u Srbiji ih neće biti".