20 hours ago20 hr Popular Post Kao dokazani srpski autošovinista, samo mogu reći:Srbija > Hrvatska.Jbt, dobili su rat i i dalje su frustrirani drugima: Srbima, Muslimanima, Nepalcima...čime god. WTFObjektivno, mi da smo dobili rat, tako bi nas boleo kurac - bili bi Pariz, a ne Široki Brijeg ili Gacko, jebali ih oni.
20 hours ago20 hr ovaj neoustaski zadomspremaski dernek bi najbolje opisao jedan lordan zafranovic.tolika nesposobnost da se prevali preko usta/ tastature najobicnija cinjenica o prirodi ovog drek derneka sa onom pricom a kod vas/ nas je isto.nije isto i nece biti pored svega.sto veli tomasevic?je li zaradio grad zagreb? suorganizator najveceg skupa (neo) ustasa jos od blajburga.jebote neki ne umeju da precute. to je jedna od odlika besramnosti. imali smo patkometriju, zrtvometriju a danas smo glede tompsona imali tiketometriju Edited 20 hours ago20 hr by bradilko
20 hours ago20 hr 2 minutes ago, Ivo Petović said:Kao dokazani srpski autošovinista, samo mogu reći:Srbija > Hrvatska.Jbt, dobili su rat i i dalje su frustrirani drugima: Srbima, Muslimanima, Nepalcima...čime god. WTFObjektivno, mi da smo dobili rat, tako bi nas boleo kurac - bili bi Pariz, a ne Široki Brijeg ili Gacko, jebali ih oni.bilo bi isto verovatano :D samo druga koreografija.
20 hours ago20 hr 2 minutes ago, Krampa said:ja cu se namazati slaninom i skociti sa mosta sa bakljama u ruci. i to na splav, ne u vodu.sta ce da leti? obilici? sveti sava? mora to malo vise kreativnosti.YaaaasaaaSvi bre, od Svetog Save preko Obilica do Karađorđa and beyond, treba nam segment gde gore dahije, vijore se sve zastave ikada i AAA SVE
20 hours ago20 hr 2 minutes ago, Midžeta said:YaaaasaaaSvi bre, od Svetog Save preko Obilica do Karađorđa and beyond, treba nam segment gde gore dahije, vijore se sve zastave ikada i AAA SVEako moze da se napravi o dronova da sveti sava namiguje a obilic i karadjordje obaraju ruke u kafani obuceni kao vikinzi onda i ja glasam!
20 hours ago20 hr Popular Post Just now, Krampa said:bilo bi isto verovatano :D samo druga koreografija.Ma mislim da ne bi, mi smo sad frustrirani jer nas jebu sa gubitničkom naci propagandom 38 godina (- par koje su završene tragično), ali da smo u EU i da znamo šta hoćemo, tako bi nam sevao paja za retardirane naci gluperde. Pola države bi konstantno bilo na putovanjima po Mediteranima i Provansama i živeli svoje najbolje živote.Naravno, postoji razlog zašto nismo u EU i ne znamo šta hoćemo, tj na nekom drugom nivou smo definitivno retardiraniji.
20 hours ago20 hr Just now, Midžeta said:YaaaasaaaSvi bre, od Svetog Save preko Obilica do Karađorđa and beyond, treba nam segment gde gore dahije, vijore se sve zastave ikada i AAA SVEmi smo veći megalomani, kod nas bi se dronovi kretali pravili animaciju i bilo bi u boji, a ne ovako mitteleuropski skromno, statične monohromatske slikesvaki turčin zna, svaka buuuula znada je Obilić srpski sin zaklao MuuuurataaaA na nebu Žarko Laušević zabada bodež u stomak Ljube Tadića u UHD-u
20 hours ago20 hr 1 minute ago, Ivo Petović said:Ma mislim da ne bi, mi smo sad frustrirani jer nas jebu sa gubitničkom naci propagandom 38 godina (- par koje su završene tragično), ali da smo u EU i da znamo šta hoćemo, tako bi nam sevao paja za retardirane naci gluperde. Pola države bi konstantno bilo na putovanjima po Mediteranima i Provansama i živeli svoje najbolje živote.Naravno, postoji razlog zašto nismo u EU i ne znamo šta hoćemo, tj na nekom drugom nivou smo definitivno retardiraniji.Drugi pasus tvog posta je u koliziji sa prvim, malo je delulu. Ne brini, našli bismo neki način da kompleksašimo nekako, jer to je Balkan, to je neupitno skroz.
20 hours ago20 hr 8 minutes ago, Ivo Petović said:Kao dokazani srpski autošovinista, samo mogu reći:Srbija > Hrvatska.Jbt, dobili su rat i i dalje su frustrirani drugima: Srbima, Muslimanima, Nepalcima...čime god. WTFObjektivno, mi da smo dobili rat, tako bi nas boleo kurac - bili bi Pariz, a ne Široki Brijeg ili Gacko, jebali ih oni.Pobeda može da splasne ako se kontinuirano ne pumpa.Tompsonov najveći aktuelni hit je napisan da podseti klince na domovinski rat, da slučajno neko ne zaboravi, dok ti se neprijatelj prikrada (zaspali na straži i ne čujete korake u noći).I to nije neki pevač i njegovo stihokleplje, nego državni projekat.Šta bismo mi bili? Pitaj boga. Mada mislim da je taj seljakluk više vezan za, kao što rekoh, patos za izgubljenim mogućnostima balkanluka u Europskoj uniji, što će čuti svako ko porazgovara s nešto rendom stanovnika Hrvatske, naročito u unutrašnjosti. A ovaj kozojebac pa još u crnoj košulji je tu da sve to drži živim. Poneko ko nešto zna više o ratu jer je učestvovao u njemu, zna koliki je to lopov i prevarant.U prevodu, nije uopšte isključeno da bi i nama bila žal za starim non-EU životom. Da smo tamo. Edited 20 hours ago20 hr by Svemir Zeka
20 hours ago20 hr 2 minutes ago, copkillah said:Drugi pasus tvog posta je u koliziji sa prvim, malo je delulu. Ne brini, našli bismo neki način da kompleksašimo nekako, jer to je Balkan, to je neupitno skroz.Nije uopšte u koliziji, a još manje delulu, no ne mogu sad da razlažem ( a nije ni mesto)
20 hours ago20 hr 5 minutes ago, Heaviside said:mi smo veći megalomani, kod nas bi se dronovi kretali pravili animaciju i bilo bi u boji, a ne ovako mitteleuropski skromno, statične monohromatske slikesvaki turčin zna, svaka buuuula znada je Obilić srpski sin zaklao MuuuurataaaA na nebu Žarko Laušević zabada bodež u stomak Ljube Tadića u UHD-uIjaoooo pa to mi reciOvo bi realno bio 1 spektakl
20 hours ago20 hr Popular Post Hrvati na ovaj izopačen treš način zapravo slave sličnost sa Srbima, osećajući nas mnogo bliskijima nego tu Evropu kojoj kao pripadaju. Ali ne nalaze pravi način da nam to kažu pa to izgleda ovako malo nezgrapno.
20 hours ago20 hr 8 minutes ago, Heaviside said:mi smo veći megalomani, kod nas bi se dronovi kretali pravili animaciju i bilo bi u boji, a ne ovako mitteleuropski skromno, statične monohromatske slikesvaki turčin zna, svaka buuuula znada je Obilić srpski sin zaklao MuuuurataaaA na nebu Žarko Laušević zabada bodež u stomak Ljube Tadića u UHD-uMarko vija Vilu Raviojlu U izvodjenju Zeksovom,Mali Pana RS8 juri Daru Bubamaru za dug od 5 mica Kanidje.
20 hours ago20 hr 1 minute ago, Ivo Petović said:Nije uopšte u koliziji, a još manje delulu, no ne mogu sad da razlažem ( a nije ni mesto)Svi Balkanci su duboko iskompleksirani, svaki na svoj način. Naravno da bi deo nas bio neopterećen svim tim sranjima i da bi putovao po Provansi i Mediteranu, ali tako je i sada, kao što i u Hrvatskoj imaš one koji su takođe neopterećni tim sranjima. Okej, to zvuči malo smešno posle onoga što je tema ove diskusije, ali jeste tako. Eno ga npr Dean Kotiga koji se po tviterima bukvalno ruga današnjem događaju.Ne postoji apsolutno nijedan argument da bi bilo ko sa Balkana počevši od nas, bio drugačiji u istoj situaciji. Jebote, ti u Beogradu imaš muzej Draže Mihailovića, a gradonačelnik hoće spomenik da mu gradi, alo?
20 hours ago20 hr 13 minutes ago, Krampa said:ja cu se namazati slaninom i skociti sa mostato moras da pozuris jer u poslednje vreme po beogradu faljivamo s mostovima. moja mala vizuelna teorija glasi da su svi oni slepi pred ogledalom, ili su turci na cg primorju koji prave iskljucivo crne kockaste objekte. glavni junak na nedugacke i upadljivo x noge natakne strec farmerke (pretpostavljam da zbog ravnih tabana sad ima vec ozbiljne probleme s kicmom) a silni svet sparta u crnom na zaropeku.meni nekako uvek zao kad se suocim sa tom kenjkavom, kvazi-junackom frustracijom, sa koje god strane, otprilike kao sto mi zao da zgazim neku bubu, pa gledam da je izbacim na drugi nacin, da negde drugde ide svojim stetnim ili blesavim poslom.to kad smo 1:1. kad je najezda, prva asocijacija mi je ddt.poz Edited 20 hours ago20 hr by le petit nicolas