19 hours ago19 hr 1 minute ago, Nikodije said:hahahah Evo ideje za 30. obljetnicu. Svi muški u državi i diljem sveta da furaju ovakav facial hair.
19 hours ago19 hr 20 minutes ago, svashtabezneshto said:ostaviću ovde, svesna da kvarim zabavusjajan budenHrvatska Oda radostimalo mi je cudno da koristi koncept karnevala. ovo veceras vise lice na neku vrstu rekonstrukcije pogubljenih masa nego na karneval. karneval obicno u nekom delu svoga rasporeda ima podrivanje autoriteta, suspenziju reda ili prihvacanje grotesknog. karikatura necega. amebe na koncertu furaju ustasku foru zato sto jesu ustase. naravno ne kao ustase iz ww2 ali kao vise neoustaste i katolicki fanatici.
18 hours ago18 hr 18 minutes ago, arheolog1981 said:Hrvati su sad u ozbiljnom problemu šta da rade za 30. obljetnicu oluje. Šta ovaj hepening da potuče? ja sam da napadnu rusiju dirketno. ili barem beograd. ako ne, onda su pi..
18 hours ago18 hr 49 minutes ago, Nikodije said:Prvi hrvatski kralj za kojeg će se znati gde mu je grobIzgleda kao Sauron sa Ali Expressa...
18 hours ago18 hr sto se tice cifre od pola miliona to je zbog nasih 350K u martu, zato su znali sve unapred kao vucic
18 hours ago18 hr 5 minutes ago, Nikodije said:Gospa od dronaSad mogu ovo da uvaljuju hodočasnicimaOvo je fenomenalno, ali fenomenalnoTreš je through the roof Edited 18 hours ago18 hr by Midžeta
18 hours ago18 hr Popular Post Just now, Midžeta said:Ovo je fenomenalno, ali fenomenalnoTreš je through the roofzanima me koliko njih misli da im se stvarno ukazala gospa
18 hours ago18 hr 4 minutes ago, Midžeta said:Ovo je fenomenalno, ali fenomenalnoTreš je through the roofSpektakl. Kad za 10 godina Nacošijada zameni Evroviziju Hrvati su spremni.
18 hours ago18 hr 3 minutes ago, Heaviside said:zanima me koliko njih misli da im se stvarno ukazala gospa2/3 minimum, tu nema greske Ako dozvolimo da nas stigne ruka ovoga i u Srbiji i treba da nas nema
18 hours ago18 hr 5 minutes ago, Heaviside said:zanima me koliko njih misli da im se stvarno ukazala gospaSamo oni stariji od 40
18 hours ago18 hr 11 minutes ago, Ayatollah said:Izgleda kao Sauron sa Ali Expressa...Ja se odmah setio onog iz dss-a staarog što se fotkao go do pojasa s mačem. Kako se zvao jbt...