19 hours ago19 hr Popular Post 7 minutes ago, radisa said:Istrazivaču i jednom neshvacenom domoljubu...Za one koji ne znaju, doticni je oteo avion 70ih, osudjen je na 32 godine zatvora...Zaboravih, podmetnuo je i bombu u sred Ney Yorka, a osudile su ga zlocinačke USA....Pritom ubio NY policajca i osuđen je na doživotnu robiju. Pustili ga uslovno 2008. nakon bezbroj zahteva neovisne Hrvatske. Ali priča ima srećan kraj... ubio se 2013. godine
19 hours ago19 hr Popular Post 2 minutes ago, Nikodije said:Prvi hrvatski kralj za kojeg će se znati gde mu je grobJebem ti neđelju, došlo vreme da sam krajnje ponosan što sam Srbin. Ili pak što nisam Hrvat, ne mogu se odlučiti...
19 hours ago19 hr 2 minutes ago, arheolog1981 said:Hrvati brzi, već su uspeli da uguraju ovaj koncert na Vikipediju na stranicu List of most-attended concerts na suvereno prvo mesto 🤣 Izvor... Tompijev menadžer 🤣Zabilježeno je točno 504.000 posjetitelja, ustvrdio je menadžer Marka Perkovića Thompsona Zvonko Barišić.Časna pionirskaJutarnji kaže 450.Nebitno, ovo na vikipediji su napisali prije koncerta.To kao moj drug iz Geodetske. Prvo napiše rješenje pa onda zakaže raspravu.
19 hours ago19 hr 6 minutes ago, Nikodije said:Prvi hrvatski kralj za kojeg će se znati gde mu je grob Edited 19 hours ago19 hr by arheolog1981
19 hours ago19 hr I Hrvati i to branitelji se sprdaju s ovom spodobom....nije etnički profilisano 1:1
19 hours ago19 hr 1 hour ago, Kampokei said:Meni ovi šatori i cela atmosfera malo vuku na Glastonbri.Jel se Thompson izjasnio, da li je za Israel ili Palestinu?
19 hours ago19 hr Just now, Venom said:Jel se Thompson izjasnio, da li je za Israel ili Palestinu?Verovatno ga mori kognitivna disonanca
19 hours ago19 hr Popular Post A učili su nas kako točak istorije ne može nazad Kad se setim svoje mladosti, sedamdesete i osamdesete, pa to je 22 vek za ovaj shit.