Jump to content

Thompsonov koncert

Featured Replies

3 minutes ago, Svemir Zeka said:

IMG-78183cf4a437a3daea6b994f608ffdb2-V.jpg

Jel' su sendviči iz Srbije? Čujem, ima ovde ekipa, sabija kako ih dobro pravi... fantom

• Replies 487
  • Views 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Prvi hrvatski kralj za kojeg će se znati gde mu je grob

• ovi fakat nisu normalni. Dronovi tvorili likove gospe, križa...

• Gospa od drona Sad mogu ovo da uvaljuju hodočasnicima

Posted Images

3 minutes ago, JozoMujica said:

Kažu ukus je karakter. )

U meni je proradio Hanibal Lektor, procitao sam kao: "karakter je ukusan'"

7 minutes ago, Godfrey said:

E, meni ovo nikad nije bila jasno.

Okej, mislim da sam malo mlađi od ljudi koji su tog stava, bar mi se tako čini, ali bukvalno ko šta sluša mi uopšte nije tema.

Valjda je tim generacijama 10-15 god starijim od moje, muzika bila sve.

Mislim, naravno da imam svoj omiljeni pravac, koji pustam uvek kad sam sam, ali da se oblačim tako, nosim majice bendova, ili navijačka obelezja...mislim, nema šanse. To je samo deo svega, nikako nesto sto obelezava.

Pa mi bas zanimljivo kad ovo procitam, nikakva prozivka, daleko bilo@JozoMujica

kad neko pusti cecu tu se prica zavrsava. cak i pokusaj negacije, u beton tesko alkoholizinarim trenutcima u razmjenjivanju tjelesnnih tekucina, podsvest je radila svoje i sama pomisao da osoba slusa tu vrstu muzike je delovala kao najgora antipaljevena. prajml krikovi pevacice su izbijali i kvarili trenutak. teskoe. starost :(

• Popular Post
1 minute ago, JozoMujica said:

Ne žalim ni najmanje.

Zajebo si se brt. Bio sam sam iz istog fazona kao ti. Sve neke što znaju “wish you were here” napamet i imaju neki weltschmerz u očima. Čakre su mi se otvorile kada sam u poslednjim trzajima mladosti počeo da se ljubim sa rejverkama tamo oko 4 ujutru i posle da ih vodim kući, a ne podnosim tu muziku i skroz slučajno sam završio na rejvu prvi put. Posle sam zbog toga počeo i ja da jedem eksere, ali to je već duga priča fantom

Edited by Heaviside

5 minutes ago, Budja said:

Koji glupavi elitizam.

250 kelnera za 1 studenta (pametnog).

sta 250 prijatelju. 250.00! malo li je. vrede vise nego krdo veceras.

3 minutes ago, radisa said:

Jel' su sendviči iz Srbije? Čujem, ima ovde ekipa, sabija kako ih dobro pravi... fantom

Za sendvice ne znam..ali su pivo i kolu doneli sa Ade verovatno.

Ako..tuci ustase po usima, ko im jebe mater :)

Edited by SNARC

8 minutes ago, Svemir Zeka said:

ja nemam pojma. jel to skupo?

Thompson izvodi Kletvu kralja Zvonimira, ludnica je na Hipodromu.

Jebace vas Zvonimir. lolol Obo je bolje pratini nego kvalifikacije za evoviziju.

Edited by Krampa

Moram da priznam da sam jednom pevao "božić je" od BMK kada su je pustili na utakmici košarkaša Zvezde. Pojma nemam otkud sam to znao, mislio sam za sebe da sam metalac fantom

9 minutes ago, Svemir Zeka said:

Da su ovakve cijene sendviča u Srbiji, Vučićevi mediji bi bankrotirali.

4 minutes ago, radisa said:

Cijena prava patriotska... 5 eura pola litre vode s_u

2 minutes ago, Nikodije said:

Moram da priznam da sam jednom pevao "božić je" od BMK kada su je pustili na utakmici košarkaša Zvezde. Pojma nemam otkud sam to znao, mislio sam za sebe da sam metalac fantom

ja sam igrao bilijara sa The Handsome Mića na Jahorini pre sto godina. tada su ga neki gelipteri naterali da peva jednu pesmu pa sam naucio tekst. nemam kasetu. kunem se.

13 minutes ago, Heaviside said:

Zajebo si se brt. Bio sam sam iz istog fazona kao ti. Sve neke što znaju “wish you were here” napamet i imaju neki weltschmerz u očima. Čakre su mi se otvorile kada sam u poslednjim trzajima mladosti počeo da se ljubim sa rejverkama tamo oko 4 ujutru i posle da ih vodim kući, a ne podnosim tu muziku i skroz slučajno sam završio na rejvu prvi put. Posle sam zbog toga počeo i ja da jedem eksere, ali to je već duga priča fantom

Uvek sam bio otvoren za dobar trance. fantom

Točkasti softver kaže da ovde nema više od sto pedeset tisuća ljubitelja glazbe. Ostali su kupili karte za prenos preko TV očigledno

Kažu kad je bio papa 1994. godine bilo milion ljudi... jeste vozio da ne kažem šta da citiram Batu Stojkovića u Ko to tamo peva. Kakvo baronisanje

Koliko ljudi može stati na hipodrom?

edit - Jutarnji kaže 450 tisuća prisutnih.

Edited by BWA

Kad sam bio mali znao sam svoj pravac

Oni bili narodnjaci a ja sam metalac