Jump to content

Thompsonov koncert

Featured Replies

Thompson se obratio sa stagea: "Vratimo se tradiciji i kršćanskim korijenima"

kecman

• Replies 487
  • Views 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Prvi hrvatski kralj za kojeg će se znati gde mu je grob

• ovi fakat nisu normalni. Dronovi tvorili likove gospe, križa...

• Gospa od drona Sad mogu ovo da uvaljuju hodočasnicima

Posted Images

Meni ovi šatori i cela atmosfera malo vuku na Glastonbri.

12 minutes ago, JozoMujica said:

To čovek nikad ne zna.

Evo i ja kao žemska da ti kažem da si grešio fantom

Mislim da je tezište na tradiciji

5 minutes ago, Roger Sanchez said:

Ovih preostalih 300 000 će do početka koncerta desantirat Isus i Majka Božja fantom

Sat vremena pre početka već 200K 🤣 Pa na velikim koncertima ako ne uđeš bar dva sata ranije teško tebi

1 hour ago, morgana said:

malo nije fer ni abolirati lompara koji je nekidan promoivisao karadzicevu knjigu

doduse to je poezija, jel, odvojicemo lik od djela

i taj integracionizam koji pominje, isto poezija

lol

lompar svakako bolje govori latinski od tompsona, a obojica su u novije vrijeme presla na ljubavnu poeziju ali ih to abolira od devedesetih samo kod bas jako dekoncentrisanih istoricara

edit, @Heaviside , zasto da se zadrzimo na ustasama i cetnicima i sramotnom revizionizmu ww2 kad imamo i revizionizam devedesetih, zbog kojeg i pominjem lompara?

ovdje cu da stanem, ne znam sta bih drugo rekla osim da ponovim isto. btw ne mislim da studentskom pokretu vreba opasnost od lompara, msilim samo da su za politiku glupi koliko su za aktivizam pametni, a to je bas puno, i da su se zajebali sto su ga dovukli na protest da bi lovili desne glasove. srecom, to je so last year svuda osim u dva tvita vucicevih eu botova.

I dva poduza posta Morgane na topiku o Tompsonu. hihi

Just now, Lord Protector said:

Mislim da je tezište na tradiciji

Rekao si već jednom rolleyes

2 minutes ago, Krampa said:

Thompson se obratio sa stagea: "Vratimo se tradiciji i kršćanskim korijenima"

kecman

Vjeri pravoslavnoj 🤣

• Popular Post
Just now, arheolog1981 said:

Vjeri pravoslavnoj 🤣

pu gluvo bilo

"Hvala što ste došli u ovolikom broju da pokažemo zajedništvo, došli ste ih svih hrvatskih krajeva i drugih zemalja", obratio se Thompson publici. "Vratimo se svojoj tradiciji, svojim kršćanskim korijenima, samo tako Hrvatska možete biti ponovno snažna", rekao je.

Make Croatia Great Again naughty

1 minute ago, Budja said:

I dva poduza posta Morgane na topiku o Tompsonu. hihi

totalno si me sredio.

40 minutes ago, JozoMujica said:

Zovi kako hoćeš, odrastao sam u vremenu i okruženju kada se društvo biralo prema muzici koju sluša.

E, meni ovo nikad nije bila jasno.

Okej, mislim da sam malo mlađi od ljudi koji su tog stava, bar mi se tako čini, ali bukvalno ko šta sluša mi uopšte nije tema.

Valjda je tim generacijama 10-15 god starijim od moje, muzika bila sve.

Mislim, naravno da imam svoj omiljeni pravac, koji pustam uvek kad sam sam, ali da se oblačim tako, nosim majice bendova, ili navijačka obelezja...mislim, nema šanse. To je samo deo svega, nikako nesto sto obelezava.

Pa mi bas zanimljivo kad ovo procitam, nikakva prozivka, daleko bilo@JozoMujica

3 minutes ago, Svemir Zeka said:

Evo i ja kao žemska da ti kažem da si grešio fantom

Ne žalim ni najmanje.

IMG-78183cf4a437a3daea6b994f608ffdb2-V.jpg

1 minute ago, Godfrey said:

Valjda je tim generacijama 10-15 god starijim od moje, muzika bila sve.

Kažu ukus je karakter. )

1 hour ago, Krampa said:

nisam cuo za teoriju ali kada smo vec tu zasto da ne. logicno gledajuci i jedini mogucni zakljucak se moze izvesti je: to samo dokazuje da je seselj bio u pravu kada je govorio da su hrvati otpadak srba. ostatak tog njegovog opusa takodje moze da se nadoveze na tu teoriju :D

nego. pre nekoliko meseci sam ugostio dvoje mladih studenata iz zagreba sa elektrotehnike i racunarstva. oboje super pametni i talentovani. devojka osvojila bruku nagrada iz svoje struke a klinac je neki super choro iz robotike. (mislim da je to. ja sam glup za te stvari i slabo se razumem, pa nek prastaju). zele da beze iz guznog creva evrope na zapad jer ih potopi stanje u drustvu. uradio sam koliko sam mogao i uspeli su da upadnu na studije ovde i planiranu da zavrse phd (ganjamo im stipendije) i nemaju apsolutno nikakvu nameru da se vracaju u hrvatsku. tih dvoje vrede 10 puta vise nego 500k konobara koji ce veceras povracati zuc u religioznoj i inkvizitorskoj ekstazi. aferim. cisto presek situacije u kojem se drustvo nalazi bez obzira na pokusaj ulepsavanja i medijsko politickog spina. if you put a lipstick on the pig its a still a pig.

Koji glupavi elitizam.

250 kelnera za 1 studenta (pametnog).