21 hours ago21 hr 3 minutes ago, brusli said:Ima li ustaskih znamenja, ili je sve regulare ?Koketira™ se, ali nespretno™ Uglavnom manji problemi pa se ne radi kontrola karata i torbi.
21 hours ago21 hr 2 minutes ago, JozoMujica said:Zovi kako hoćeš, odrastao sam u vremenu i okruženju kada se društvo biralo prema muzici koju sluša.Žao mi je, propustio si mnogo dobrih i zanimljivih ljudi.
21 hours ago21 hr 34 minutes ago, milfisland said:Pitaj roditelje one 1600 djece ubijene u Sarajevu može li se poredit. Ili familije onih iz Srerbenice.Cifra je srećom manja https://www.slobodnaevropa.org/a/tacna-evidencija-ubijene-djece-opsada-sarajevo/31848387.html
21 hours ago21 hr 13 minutes ago, Amos said:Žao mi je, propustio si mnogo dobrih i zanimljivih ljudi.Kad god sam u životu morao da imam nešto sa nekim ko sluša takva sranja, ispostavilo se da nisam ništa propustio.Nemam ja ništa protiv narodne muzike, ponešto od toga sam tu i tamo u životu i slušao i svirao, ali cece, jece, brene i ostali turbo folk - ne hvala.
21 hours ago21 hr 1 hour ago, MeanM@ said:Ulica pored Hipodroma je Veceslava Holjevca. Nije da sam znao, al vidim da je covek bio gradonacelnik Zagreba, a u ratu istaknuti antifasista.Kako ne, Veco Holjevac, legendarni gradonacelnik, verovatniji vazniji za Zagreb nego sto je Branko Pesic bio za Beograd. I vrlo nacionalno svestan Hrvat (sto je OK). I drzavna nagrada se zove Vladimir Nazor dan danas. Nije bas sve sto podseca na NOB i Jugoslaviju uklonjeno, nego samo ono sto nikako ne moze da se dovede na nacionalnu liniju. Kao na primer Petar Drapsin koji je komandovao vojnom operacijom kojom su oslobodjeni Rijeka i Istra. Malo li je dostignuce, sto za Jugoslaviju, sto za Hrvatsku. No, njemu kao Srbinu cak ni u SDPovoj Rijeci koju je oslobodio nije bilo spasa i naravno da Lukobran Petra Drapsina vise nije mogao tako da se zove.
21 hours ago21 hr 1 minute ago, Lord Protector said:Da sam kod riba gledao sta slušaju Kod njih pre svega.
20 hours ago20 hr Popular Post Oko sat vremena prije početka koncerta Marka Perkovića Thompsona, na zagrebačkom Hipodromu već se nalazi više od 200 tisuća ljudi, potvrdio je za HRT Mirko Gudelj.Ovih preostalih 300 000 će do početka koncerta desantirat Isus i Majka Božja