Jump to content

Thompsonov koncert

Featured Replies

• Replies 484
  • Views 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Prvi hrvatski kralj za kojeg će se znati gde mu je grob

• ovi fakat nisu normalni. Dronovi tvorili likove gospe, križa...

• Gospa od drona Sad mogu ovo da uvaljuju hodočasnicima

Posted Images

21 minutes ago, Krampa said:

garantujem da vise od pola ovih veceras poznaje pesme od cece ili brene. ista publika, isti mentalitet.

Normalno, pa džiber je džiber, zvao se Ivan ili Jovan.

9 minutes ago, milfisland said:

Pitaj roditelje one 1600 djece ubijene u Sarajevu može li se poredit. Ili familije onih iz Srerbenice.

To je to, od Lompara, vladike do Srebrenice. Jbg nema dalje u relativizaciji ovog eventa

Da zapijevamo

VIDEO Snimka iz centra Zagreba:...
No image preview

VIDEO Snimka iz centra Zagreba: "Jure zove, Boban viče, e...

U BOGOVIĆEVOJ ulici u centru Zagreba, na popularnoj zagrebačkoj špici, danas popodne okupljaju se brojni fanovi Marka Perkovića Thompsona uoči njegovog sutrašnjeg velikog koncerta na zagrebačkom Hi...
12 minutes ago, Emerald said:

Za razliku od milfislanda ja mislim da koncert dolazi iz frustracije i to nekoliko njih:

HDZ treba da zadrzi lukrativne poslove, pocelo je da se ljulja po istrazivanjima, Milanovic pogadja zicu HDZovca

Deo crkve vidi kolotecinu u koju su Hrvati upali, treba razmrdati

Dosta Hrvata iz BiH je doslo a to je velika trauma kao posledica Tudjmanove razmene.

Ja napisah da dolaze na koncert da izduše. reka bi da se slažemo.

8 minutes ago, Svemir Zeka said:

Hoće li klečati publika?

chuchavci iz centra krenuli jutros, valjda ce se doljuljati do pred kraj :(

12 minutes ago, Emerald said:

Za razliku od milfislanda ja mislim da koncert dolazi iz frustracije i to nekoliko njih:

HDZ treba da zadrzi lukrativne poslove, pocelo je da se ljulja po istrazivanjima, Milanovic pogadja zicu HDZovca

Deo crkve vidi kolotecinu u koju su Hrvati upali, treba razmrdati

Dosta Hrvata iz BiH je doslo a to je velika trauma kao posledica Tudjmanove razmene.

Zaboravio si faktor uspeha Aleksandre Prijovic. Bukvalno je to moment kad su Hrvati poceli da broje posetu koncertima ko Srbijanci demonstracijama.

Ovo je osveta hrvatske desnice Priji I srpskim cajkama

Edited by dillinger

4 minutes ago, JozoMujica said:

Normalno, pa džiber je džiber, zvao se Ivan ili Jovan.

A kultur-fašista je uvek kultur-fašista, slušao Joy Division ili Džeja.

Zato sam uvek za Džej Division.

Šarolika publika

IMG-a45d1ef90f7565aeb59b6a3f03d59cc0-V.jpg

IMG-2c1c9bc29c3da7de6885fa218ec9406f-V.jpg

Čekam da se usred koncerta ukaže Gospa hercegovska.

2 minutes ago, Svemir Zeka said:

Šarolika publika

IMG-a45d1ef90f7565aeb59b6a3f03d59cc0-V.jpg

IMG-2c1c9bc29c3da7de6885fa218ec9406f-V.jpg

Rakitić dooobar.

• Popular Post

"Jel mogu da ti svršim po hos-u"

11 minutes ago, Krampa said:

nisam cuo za teoriju ali kada smo vec tu zasto da ne. logicno gledajuci i jedini mogucni zakljucak se moze izvesti je: to samo dokazuje da je seselj bio u pravu kada je govorio da su hrvati otpadak srba. ostatak tog njegovog opusa takodje moze da se nadoveze na tu teoriju :D

nego. pre nekoliko meseci sam ugostio dvoje mladih studenata iz zagreba sa elektrotehnike i racunarstva. oboje super pametni i talentovani. devojka osvojila bruku nagrada iz svoje struke a klinac je neki super choro iz robotike. (mislim da je to. ja sam glup za te stvari i slabo se razumem, pa nek prastaju). zele da beze iz guznog creva evrope na zapad jer ih potopi stanje u drustvu. uradio sam koliko sam mogao i uspeli su da upadnu na studije ovde i planiranu da zavrse phd (ganjamo im stipendije) i nemaju apsolutno nikakvu nameru da se vracaju u hrvatsku. tih dvoje vrede 10 puta vise nego 500k konobara koji ce veceras povracati zuc u religioznoj i inkvizitorskoj ekstazi. aferim. cisto presek situacije u kojem se drustvo nalazi bez obzira na pokusaj ulepsavanja i medijsko politickog spina. if you put a lipstick on the pig its a still a pig.

30 minutes ago, Krampa said:

jedini pandan ovom katotaliban mentolu moze biti neki baja knindza ili lepi micha stajl. nisu pravili seljacki rok vec turbo folk smece ali su sa tekstovima - bare bare.

na stranu celi naci trenutak, interesantan je estetski shund koji privlaci mlade ljUde u ovo djubre... crkva , vrednosti, neki mac, nacionalisticki kich i religija. pa jebote, moj deda sa svojih 97 godina je imao progresivniji pogled na svet. garantujem da vise od pola ovih veceras poznaje pesme od cece ili brene. ista publika, isti mentalitet. moja poznanica iz imotskog koju sam pomenuo ranije je obozavala cecu i te neke kravetine. gledali su u nju kao u majku boziju. hrvatski gastos babo peroguzachi iz evropskih starackih domova, koji su pohitili na koncert, su nista drugo nego intelektualna sirotinja odgojena u necemu sto su im roditelji brizno pripremili, jer vidi cuda bili su takodje sirotinja u svakom pogledu.

sto se tice estetike hrvati imaju turbo nacionalo remek delo za tu priliku. vlasnici su obicno stariji ljudi koji imaju ovo smece od slike na zidu, od kojih su ta deca mogla da naslede ideje naciokitcha:

images?q=tbn:ANd9GcTCQ4wumEN7XPH770fh_Ux

veceras hrvati pokazuju da su deo balknaskog plemena. ne zapadnog balkana, vec onog iskonskog, dinarskog, tupoglavog i primitivnog. zato samo jace i bolje, da se trese celi zagreb. sot sami urade nece im ni jedna ceca ili cajka uspeti odraditi.

Ova dva posta su ti za medalju i kvalitetno tumačenje stvarnosti u širem smislu od Tompsona koji će da pjeva.

Jedino bi dodao da je to smeće vrhunski isproducirano, doduše isto kao neko drugo smeće poput Prije npr.

Ima li ustaskih znamenja, ili je sve regulare ?

3 minutes ago, Nikodije said:

"Jel mogu da ti svršim po hos-u"

samo shibaj

1ea0fd98-cc89-4193-8777-7dbdba6c1b3c.jpg

8 minutes ago, Amos said:

A kultur-fašista je uvek kultur-fašista, slušao Joy Division ili Džeja.

Zato sam uvek za Džej Division.

Zovi kako hoćeš, odrastao sam u vremenu i okruženju kada se društvo biralo prema muzici koju sluša.

9 minutes ago, Svemir Zeka said:

Šarolika publika

jel ima neki gay kutak?