Jump to content

Thompsonov koncert

Featured Replies

13 minutes ago, dillinger said:

Nego hoce li Jasenko Houra prepuknuti od jala I muke veceras?

Teško, on je ipak bio glasnik, a ne teklič

• Replies 484
  • Views 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Prvi hrvatski kralj za kojeg će se znati gde mu je grob

• ovi fakat nisu normalni. Dronovi tvorili likove gospe, križa...

• Gospa od drona Sad mogu ovo da uvaljuju hodočasnicima

Posted Images

4 minutes ago, morgana said:

malo nije fer ni abolirati lompara koji je nekidan promoivisao karadzicevu knjigu

doduse to je poezija, jel, odvojicemo lik od djela

i taj integracionizam koji pominje, isto poezija

lol

lompar svakako bolje govori latinski od tompsona, a oboji ca su u novije vrijeme presla na ljubavnu poeziju ali ih to abolira od devedesetih samo kod bas jako dekoncentrisanih istoricara

edit, @Heaviside , zasto da se zadrzimo na ustasama i cetnicima i sramotnom revizionizmu ww2 kad imamo i revizionizam devedesetih, zbog kojeg i pominjem lompara?

ovdje cu da stanem, ne znam sta bih drugo rekla soim da ponovim isto. btw ne mislim da studentskom pokretu vreba opasnost od lompara, msilim samo da su za politiku glupi koliko su za aktivizam pametni, a to je bas puno, i da su se zajebali sto su ga dovukli na protest. srecom, to je so alst year svuda osim u dva tvita vucicevih eu botova.

Ja se tu zaustavljam zato što mi ratovi 90ih nisu za poređenje sa ww2 i zato što ne mislim da je Karadžić bio nacista koji su monstrumi bez pandana. On jeste bio monstrum ali je imao pandane. Možda grešim, ipak su mi Srbi draži od Hrvata i moguće je da ne uspevam da pobedim taj bias. Neću ni ja dalje, previše je delikatna rasprava a ja nisam u raspoloženju da vagam svaku reč.

10 minutes ago, morgana said:

malo nije fer ni abolirati lompara koji je nekidan promoivisao karadzicevu knjigu

doduse to je poezija, jel, odvojicemo lik od djela

i taj integracionizam koji pominje, isto poezija

lol

lompar svakako bolje govori latinski od tompsona, a obojica su u novije vrijeme presla na ljubavnu poeziju ali ih to abolira od devedesetih samo kod bas jako dekoncentrisanih istoricara

edit, @Heaviside , zasto da se zadrzimo na ustasama i cetnicima i sramotnom revizionizmu ww2 kad imamo i revizionizam devedesetih, zbog kojeg i pominjem lompara?

ovdje cu da stanem, ne znam sta bih drugo rekla osim da ponovim isto. btw ne mislim da studentskom pokretu vreba opasnost od lompara, msilim samo da su za politiku glupi koliko su za aktivizam pametni, a to je bas puno, i da su se zajebali sto su ga dovukli na protest da bi lovili desne glasove. srecom, to je so last year svuda osim u dva tvita vucicevih eu botova.

Ajde strpite se 50 godina. Tu skoro neće bit Hrvata, no će Hrvatskom upravljat nepalska većina :). U vječitom sporu sa najvećnom manjinom iz Bangladeša.

Ka i kod nas Trci i Rusi što će se raširit kad se istražimo ka šareni konji. Mada bolje i ne zaslužujemo.

Srbi prvo držali Knin, pa utekli od Hrvata. Onda Hrvati utekli od jada.

1 minute ago, Heaviside said:

Ja se tu zaustavljam zato što mi ratovi 90ih nisu za poređenje sa ww2 i zato što ne mislim da je Karadžić bio nacista koji su monstrumi bez pandana. On jeste bio monstrum ali je imao pandane. Možda grešim, ipak su mi Srbi draži od Hrvata i moguće je da ne uspevam da pobedim taj bias. Neću ni ja dalje, previše je delikatna rasprava a ja nisam u raspoloženju da vagam svaku reč.

Pitaj roditelje one 1600 djece ubijene u Sarajevu može li se poredit. Ili familije onih iz Srerbenice.

4 minutes ago, Amos said:

Ima ta teorija da je Tompson najsrpskije u Hrvata D i da ga se zato prava mittel europa hrvati gade, mnogo ih vuče u taj šund i sevdah i emoucije

Pa da. Sretala sam i Hrvate tešku desnicu koji obožavaju naše četnike, jer "nisu prodali svoje i dušu Europi".

Barišić je otkrio i posebnog gosta koncerta. Molitvu Maranatha recitirat će biskup u miru Ante Ivas, s kojim je Thompson godinama blizak.

laugh

Za razliku od milfislanda ja mislim da koncert dolazi iz frustracije i to nekoliko njih:

HDZ treba da zadrzi lukrativne poslove, pocelo je da se ljulja po istrazivanjima, Milanovic pogadja zicu HDZovca

Deo crkve vidi kolotecinu u koju su Hrvati upali, treba razmrdati

Dosta Hrvata iz BiH je doslo a to je velika trauma kao posledica Tudjmanove razmene.

2 minutes ago, Roger Sanchez said:

laugh

Hoće li klečati publika?

6 minutes ago, Roger Sanchez said:

laugh

Convertamini
Convertamini
In Domino salus popule convertamini
In Domino salus popule convertamini

i ovo ladno niko ne prenosi

a prenosili su kad je pravio koncert na maksimiru

27 minutes ago, milfisland said:

Drastično manje Tompson o ustašama, nego što sadašnje vladike SPC što kmeče za četnicima po Crnoj Gori.

Ne znam koje vladike i o čemu kmeče, nekako sam prilično ubeđen da 500 'iljada duša ne bi platilo kartu da sluša to kmečanje.

1 minute ago, kud u maglu Simoviću said:

i ovo ladno niko ne prenosi

a prenosili su kad je pravio koncert na maksimiru

Pa kad su svi na koncertu fantom

2 minutes ago, Amos said:

Ima ta teorija da je Tompson najsrpskije u Hrvata D i da ga se zato prava mittel europa hrvati gade, mnogo ih vuče u taj šund i sevdah i emoucije

nisam cuo za teoriju ali kada smo vec tu zasto da ne. logicno gledajuci i jedini mogucni zakljucak se moze izvesti je: to samo dokazuje da je seselj bio u pravu kada je govorio da su hrvati otpadak srba. ostatak tog njegovog opusa takodje moze da se nadoveze na tu teoriju :D

nego. pre nekoliko meseci sam ugostio dvoje mladih studenata iz zagreba sa elektrotehnike i racunarstva. oboje super pametni i talentovani. devojka osvojila bruku nagrada iz svoje struke a klinac je neki super choro iz robotike. (mislim da je to. ja sam glup za te stvari i slabo se razumem, pa nek prastaju). zele da beze iz guznog creva evrope na zapad jer ih potopi stanje u drustvu. uradio sam koliko sam mogao i uspeli su da upadnu na studije ovde i planiranu da zavrse phd (ganjamo im stipendije) i nemaju apsolutno nikakvu nameru da se vracaju u hrvatsku. tih dvoje vrede 10 puta vise nego 500k konobara koji ce veceras povracati zuc u religioznoj i inkvizitorskoj ekstazi. aferim. cisto presek situacije u kojem se drustvo nalazi bez obzira na pokusaj ulepsavanja i medijsko politickog spina. if you put a lipstick on the pig its a still a pig.

8 minutes ago, Svemir Zeka said:

Pa da. Sretala sam i Hrvate tešku desnicu koji obožavaju naše četnike, jer "nisu prodali svoje i dušu Europi".

Pa problem je što su Srbi nebeski narod, imaju vizu za nebo. Tompson bi sada to da obezbedi Hrvatima a nekima je krivo. Suviše su htoni da shvate. Njima je dovoljno prebivalište u Irskoj.

3 minutes ago, Svemir Zeka said:

Hoće li klečati publika?

Pa nadam se, ipak je to crna misa.