16 hours ago16 hr Popular Post 7 minutes ago, Ivo Petović said:Kao dokazani srpski autošovinista, samo mogu reći:Srbija > Hrvatska.Jbt, dobili su rat i i dalje su frustrirani drugima: Srbima, Muslimanima, Nepalcima...čime god. WTFObjektivno, mi da smo dobili rat, tako bi nas boleo kurac - bili bi Pariz, a ne Široki Brijeg ili Gacko, jebali ih oni.Potpis.Kao osoba koja je lično najebala i čija je porodica najebala od strane srpskog nacionalizma i šovinizma od kraja osamdesetih pa naovamo, koja je u vazda "otvorenom i kosmopolitskom Beogradu" (kako su sebe cinično kitili srpski miloševićevski i šešeljevski tihi a većinski mediokriteti devedesetih) dobijala pretnje smrću i bila na listi za "čišćenje" u više navrata, koja je većinu života provela ispravljajući neispravljive srpske krive Drine, i užasnuta dočekala povratak četnika na vlast 2012. godine, mogu takođe, posle svega, i to ne zbog stokholnskog sindroma, da napišem: Srbija > Hrvatska.Osnovni razlog za to je u tome što je Srbija naterana, bombardovanjem, sankcijama, izgubljenim ratovima, diskusijama i suočavanjima u poslednje tri decenije da dovede u pitanje svoje istorijske greške i da je većinski bude sramota zbog Vukovara, Srebrenice, Sarajeva i masovnih grobnica ubijenih građana svoje zemlje. Zbog toga, čak i u ovoj i ovako sjebanoj Srbiji nije moguće da se formira masa od milion ljudi koja će klicati streljanju civila i državotvornom etničkom čišćenju. Jer to je jebena sramota, to je nešto što samo opasan bolesnik može da interpretira kao patriotizam.Za to vreme, Hrvatska je, kao pobednica najnovijih balkanskih ratova, dobila zeleno svetlo, od strane civilizovanog sveta čiji je deo postala po ubrzanom postupku, ne samo da etnički očisti svoju teritoriju, već je korak po korak, od slavljenja domovinskog rata prešla na relativizaciju kompletne svoje problematične NDH istorije, Jasenovca kao najveće mrlje bilo kog balkanskog naroda, a čiji je finalni rezultat ova polumilionska masa nesvesnog zla koju smo videli danas. Edited 16 hours ago16 hr by Forest
16 hours ago16 hr Just now, Nikodije said:Hrvati na ovaj izopačen treš način zapravo slave sličnost sa Srbima, osećajući nas mnogo bliskijima nego tu Evropu kojoj kao pripadaju. Ali ne nalaze pravi način da nam to kažu pa to izgleda ovako malo nezgrapno.Čak i današnji prosečni Srbi i Hrvati su medjusobno 100 puta sličniji nego neki tamo Šlezvig-Holštajnjanin i Bavarac. Da ne govorim da su Srbin i Hrvat iz Vukovara bukvalno isti gen 1/1, za razliku od Srbina iz Vukovara i Pirota ili Hrvata iz Vukovara i Čakovca. Jedan se krsti sa tri, drugi sa svih pet prstiju...Da intervjuišeš sve te nacoše sad, ne verujem da bi 10% znalo da ti kaže o razlikama izmedju katolicizma i pravoslavlja i ko veruje u bezgrešno začeće, a ko ne i kod koga sveti duh ide od oca i sina, a kod koga samo od oca i slične gluposti (a u suštini, dva lika se posvadjala pre 1000 godina oko uticaja i vlasti, sve posle je izmišljeno).A ti što su najsličniji i čak se i zovu najsličnije, najviše se i mrze.Mislim da je malo ko iz Čakovca ili Poreča bio na ovom koncertu. Tuga kao takva. Edited 16 hours ago16 hr by Ivo Petović
16 hours ago16 hr 3 minutes ago, Ivo Petović said:Čak i današnji prosečni Srbi i Hrvati su medjusobno 100 puta sličniji nego neki tamo Šlezvig-Holštajnjanin i Bavarac. Da ne govorim da su Srbin i Hrvat iz Vukovara bukvalno isti gen 1/1, za razliku od Srbina iz Vukovara i Pirota ili Hrvata iz Vukovara i Čakovca. Jedan se krsti sa tri, drugi sa svih pet prstiju...Da intervjuišeš sve te nacoše sad, ne verujem da bi 10% znalo da ti kaže o razlikama izmedju katolicizma i pravoslavlja i ko veruje u bezgrešno začeće, a ko ne i kod koga sveti duh ide od oca i sina, a kod koga samo od oca i slične gluposti (a u suštini, dva lika se posvadjala pre 1000 godina oko uticaja i vlasti, sve posle je izmišljeno).A ti što su najsličniji i čak se i zovu najsličnije, najviše se i mrze.Mislim da je malo ko iz Čakovca ili Poreča bio na ovom koncertu. Tuga kao takva.Zoki Milanović pre neki dan reče kako su Srbi i Crnogorci najsličniji narodi u Evropi, a posle toga Srbi i Hrvati. Btw toliko ustaša™ na koncertu, a Hrvati ipak izglasaju Zokija a ne nekog ustaškog retarda Penavu ili nekog sličnog. A nema sumnje da je mnogo Zokijevih glasača bilo večeras na koncertu.
16 hours ago16 hr 2 minutes ago, Nikodije said:Zoki Milanović pre neki dan reče kako su Srbi i Crnogorci najsličniji narodi u Evropi, a posle toga Srbi i Hrvati. Btw toliko ustaša™ na koncertu, a Hrvati ipak izglasaju Zokija a ne nekog ustaškog retarda Penavu ili nekog sličnog. A nema sumnje da je mnogo Zokijevih glasača bilo večeras na koncertu.Zoki generalno ima taj stav da su Srbi i Hrvati najsličniji narodi, što je potpuna antiteza ustaštva (koji je, banalizujem, počivao na tome da smo mi neki Turci, niža bića, a oni pravi Hrišćani - Evropejci i zato klanja i zločini i sve)...Opet, gradonačelnik Zagreba je lik koji slavi oslobadjanje '45, dok naš gradonačelnik hoće da podigne spomenik Draži Mihajloviću na Ušću. Kod nas neko kao Tomašević trenutno nema šanse da bi dobio neke izbore, čak i u najregularnijim mogućim uslovima. Što nas opet dovodi do toga da smo mi mnogo retardiraniji na nekom nivou odlučivanja o kvalitetima sopstvenih života. Samo kita na panj, sa ove strane Drine.Nemam pojma, iznervirao sam se večeras kao Jugosloven
16 hours ago16 hr 9 minutes ago, Ivo Petović said:Mislim da je malo ko iz Čakovca ili Poreča bio na ovom koncertu. Tuga kao takva.ahahahah deluluČakovec - 12 autobusahttps://www.mnovine.hr/naslovnica/32-autobusa-iz-medimurja-krece-na-koncert-thompsona-na-hipodrom/Poreč koncert 2013. dvorana Žatika 4000 mjesta, punaČakovec koncert 2018. dvorana skoro pa isti broj, puna
16 hours ago16 hr Just now, Ivo Petović said:Eto vidiš, ja sam delulu, ali zato srpski nacoši imaju razloga za sreću.zašto imaju ajd objasni
15 hours ago15 hr 2 hours ago, Nikodije said:Ko se lača matiČovek ima ikserice i obuce broj manje hlace
15 hours ago15 hr Otvoreno se siegheiluje,neko je ovde spomenuo veliki broj gastarbajtera iz Austrije i Nemačke, oni dobro znaju da se za to tamo ide u tvorza., a ipak su tuPronacistički delirijum Edited 15 hours ago15 hr by Lord Protector
14 hours ago14 hr 1 hour ago, Nikodije said:Da završimo veče vedrijim tonovima iz ZagrebaBrat Nikodije izbacio potpuni antipod onom užasu od juče. Isti grad, nekoliko meseci ranije.