18 hours ago18 hr 5 minutes ago, Svemir Zeka said:Šteta je što se Tompi ošišao. Kad je bio kosijaner, više se uklapao u taj Argeta stajlda.. slazem se.
18 hours ago18 hr Ja sve ovo dozivljavam kao spin veceras, kao nije nam toliko lose ako ovo postoji, slicno kad ne ide u fudbalu nesto i onda talijani izbace juventus u trecu ligu i uhapse tri igraca intera jer su se kladili na protivnika
18 hours ago18 hr 3 minutes ago, BWA said:Kažu na Indeksu da je uskliknuo ZDS.Nije mogućeOde ZAVNOH... :(
18 hours ago18 hr 4 hours ago, morgana said:da, jeste isto, jer lompareve ideje dijeli preko 50% gradjana srbije, pa i dio onih koji su protiv vucica.a pritom bih ja protiv vucica glasala i za bijednika kakav je lompar ako bi ne daj boze to bila jedina solucija.skandalizovanje nad tomsponom je potpuno u redu i jedino ispravno ali budalastina je da je on tj njegovi stavovi nekakav hrvatski endem iz srbije gledano.ima li kakvo istrazivanje da vise od pola srbije deli lomparove ideje?to znaci da je neko ko je u mne glasao za lscg i dps da su to vise od 50 posto drljevicevci 4 hours ago, Nikodije said:Nema pandan bukvalno nigde u istoriji čovečanstva. Ovo navlačenje pandana u vidu jebenog Mila Lompara je više nego smehotresno.to je vise bezobrazluk nego sto je smehotresno
18 hours ago18 hr 11 minutes ago, Weenie Pooh said:Pa ne može karikatura zaista da podriva. Karikatura u smislu ventila samo služi kontrolisanom popuštanju pritiska, što i jeste Budenova teza.Ne, to nije bio zagrebački Hipodrom, gdje pjevaju odu prošlom genocidu kojeg niti su počinili niti su mogli spriječiti. To je Europski parlament u kojem šute o genocidu oni pred čijim očima se on u realnom vremenu odvija; oni, koji ga, da hoće, mogu spriječiti ili barem ublažiti; oni kojima je svaki radni dan karneval na kojem, bez grižnje savjesti i straha pred Bogom, mogu slobodno kršiti sve moralne norme. Što Hipodrom, pijan, pjeva, to Europa trijezna legitimira kao realpolitiku. Zato svi oni koji, zgražajući se, začepe uši kad začuju „Jasenovac i Gradiška Stara“, neka se opuste i bez stresa, u miru, poslušaju drugi put. Čut će europsku Odu radosti u hrvatskom prepjevu, daleko vjernijem današnjoj europskoj stvarnosti od onog Beethoven-Schillerovog sentimentalnog kiča o ljudima koji će svi biti braća.koliko sam razumeo ovaj deo se odnosi na evropski parlament. ja samo vise mislio na koncert i publiku veceras. mislim da je vreme za spavanje
18 hours ago18 hr Do pre sat vremena sam sve ovo shvatao ozbiljno; kuda ide njihovo društvo itdAli, ovo je neka fašistička Guča na hrvatski načinJa stvarno ovo ne mogu shvatiti ozbiljno, koliko god da ima elemenata da JE ozbiljno
18 hours ago18 hr 5 minutes ago, Godfrey said:Do pre sat vremena sam sve ovo shvatao ozbiljno; kuda ide njihovo društvo itdAli, ovo je neka fašistička Guča na hrvatski načinJa stvarno ovo ne mogu shvatiti ozbiljno, koliko god da ima elemenata da JE ozbiljnokako ovo moze biti ozbiljno? mordor pomesan sa fasizmom sa temua, letecim marijama i krizevima. 500.000 ljudi se veseli i slavi logore, genocid i ubijanje. nothing to see here
18 hours ago18 hr 29 minutes ago, Budja said:Kako zivim u katolickoj zemlji (sa nesto manje protestanata nego Brazil), zanimljivo je kako je hrvatski katolicizam provincijalan, ogledalo SPC, umesto univerzalizma kojemu katolicizam tezi.O da, izrazito provincijalan. A onda takav provincijalan i uskogrud i kod Srba podstice u boljem slucaju nepoverenje, a kod nekih i mrznju prema celoj RKC.
17 hours ago17 hr da zakljucimo ovaj veliki dogadjaj koji ce promeniti hrvatsku zauvek. "Mi, ova generacija, smatramo da smo najbolja u povijesti pa imamo pravo to kazati, jer smo stvorili hrvatsku državu. Mnoge generacije su je htjele stvoriti, a mi smo uspjeli, ali kad vas mlade vidim... Kad vidim u vama snagu... Mi smo se bojali za vas kad ste imali 5 ili 10 godina, šta će biti s našom djecom, hoće li vas otpuhati vjetrovi koji dolaze, hoće li vas izmiješati, hoće li vas razbucati, ali nisu... Vi ste ostali ukorijenjeni za naše vrijednosti i to je ono što nas sada drži i zato - vi ste i bolji i čvršći i jači od nas."Thompson
17 hours ago17 hr 1 minute ago, Krampa said:"Mi, ova generacija, smatramo da smo najbolja u povijesti pa imamo pravo to kazati, jer smo stvorili hrvatsku državu. Mnoge generacije su je htjele stvoriti, a mi smo uspjeli, ali kad vas mlade vidim... Kad vidim u vama snagu... Mi smo se bojali za vas kad ste imali 5 ili 10 godina, šta će biti s našom djecom, hoće li vas otpuhati vjetrovi koji dolaze, hoće li vas izmiješati, hoće li vas razbucati, ali nisu... Vi ste ostali ukorijenjeni za naše vrijednosti i to je ono što nas sada drži i zato - vi ste i bolji i čvršći i jači od nas."prof Lompar
17 hours ago17 hr Dirljivo.....nego, kako fejsbuk tag može da te sahrani....gledam sad i vidim tagovana poznanica iz Zg, nikad je ne bih smestila tamo, jebeš ga s jedne strane u familiji Srbi izginuli u Jasenovcu, svojevremeno branila da se pušta Tompson na žurkama, otišla na Guču
17 hours ago17 hr Popular Post Ako prof Lompar može da uprilici ovakav muzicko-scenski-tres spektakl ja cu da ga glasujem keve mi Edited 17 hours ago17 hr by Midžeta
17 hours ago17 hr Just now, Midžeta said:Ako prof Lompar može da uprilici ovakav muzicko-scenski-stres spektakl ja cu da ga glasujem keve mija cu se namazati slaninom i skociti sa mosta sa bakljama u ruci. i to na splav, ne u vodu.sta ce da leti? obilici? sveti sava? mora to malo vise kreativnosti.