Tuesday at 11:242 days 37 minutes ago, ZokiAsov said:Gledam sad otkud paspalj u partizanu 91... jbg tad sam bio malji decavratio se iz san antonia na jednu sezonu
Tuesday at 11:272 days 2 minutes ago, Papovac said:vratio se iz san antonia na jednu sezonuAko sam ga dobro razumeo, ozbiljne pare smo(Radojica?) mu tražili po odlasku u Oli i to je dosta zamerio. Edited Tuesday at 11:282 days by Milošica
Tuesday at 11:312 days 23 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:želimir ko da kreće nekog da iznabadaE sacu da ti jebem mater pogled.Paljo s druge strane vec krizira, trazi pauzu da zapali.I PSD isti Alain Delon..
Tuesday at 11:332 days 1 hour ago, goofs said:Moglo je i na nostalgiju, ali ajd ovde.Prvi utisak - Lončar treći razred, drugo polugođe.Donji red žive legende, gornji red Steva pre nego je nabacio još 40kg, Oliver Popović legenda Beobanke, igrao i za cigane par godina (sad vidim da je trener Zenita), Marko Ivanović - ovo je slika s kraja 80ih, tad je već imao verovatno 30, a garantujem da je igrao za Hemofarm 2000ih.Mislim da je Dujan bio trener ovom timu. Ne znam ko su još dva igrača koja fale.Ko je 10, zaboravio sam mu ime?
Tuesday at 12:552 days 1 hour ago, Milošica said:Ako sam ga dobro razumeo, ozbiljne pare smo(Radojica?) mu tražili po odlasku u Oli i to je dosta zamerio.prva šarićeva šljaka
Wednesday at 09:071 day samo da nije video call......jer ako vide ovu šulju mogli bi da imaju second thoughts
17 hours ago17 hr igra se turnir na taš-u, mi, paok, i neimenovani euroligašhttps://flouter.net/partizan-prireduje-novi-spektakl-na-otvorenom/