Jump to content

KKPFC 25/26 - We thought of the children, we still do, but now we aim higher !!!!!!

Featured Replies

5 hours ago, Nebojsa said:

jbg trebao je da stavi “Naš broj ‘17….”

dry

• Replies 62
  • Views 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• O fala ti bože Uploading Attachment...

• Produžen ugovor na još dve godine sa Bongom i otvaranje novog topika KK Partizan. Sjajan uvod u novu sezonu. Nadam se plasmanu u play of u evroligi (ili makar play in, ne znam u kakvim sastavima će bi

Posted Images

evo ako može još jedna želja za EL.........ne mora svaka sezona da počinje sa dva gostovanja. prethodne tri su počinjale. tako da, šarajte malo taj žreb, ne mora svake godine isto

Pravilnije je Isak Bonga tbh, s obzirom da je čovek Nemac

55 minutes ago, Ted said:

evo ako može još jedna želja za EL.........ne mora svaka sezona da počinje sa dva gostovanja. prethodne tri su počinjale. tako da, šarajte malo taj žreb, ne mora svake godine isto

startuje se sa duplim kolom, već vidim kaunas i dubai

nego tede šta misliš da im sročimo jedno toplo, ljudski žaobitnotm pismo u kome bi ih zamolili da na nas računaju od f4

taman ćemo do tad biti u formi, povređeni će se isceliti, novopridošli će se navići na želimirov specifični način komunikacije, a mi navijači ćemo biti pošteđeni porođajnih muka

5 hours ago, Ted said:

Nemoj molim te, te dve utakmice nisam tu, baš bi mi leglo da se nastavi tradicija :D

Izgleda da Karlik ide u Huventud

Frankie goes to Hollywood

6 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

startuje se sa duplim kolom, već vidim kaunas i dubai

nego tede šta misliš da im sročimo jedno toplo, ljudski žaobitnotm pismo u kome bi ih zamolili da na nas računaju od f4

taman ćemo do tad biti u formi, povređeni će se isceliti, novopridošli će se navići na želimirov specifični način komunikacije, a mi navijači ćemo biti pošteđeni porođajnih muka

a gde se igra taj f4? poslednje što sam ispratio je da su se pominjali Atina i Beograd

novopridošlice neka se navikavaju čim prije na želimira. nek ih pusti da spavaju kod njega u gostinskoj sobi/kući, neka malo kose travu, napoje životinje, operu ruke u Moravi, piju pivo ispred garaže i pevaju grobarske pesme.......aktivan letnji raspust i biće top tamo u oktobru, novembru. želimir da ne bude sisa i da im ne naplaćuje smeštaj, Ostoja neka reši hranu, neki praseći all inclusive, u skladu sa geografijom i podnebljem

Petorka Karlik, Sterling, Bonga, Dzabari i Tajrik nam daje pravo da se nadamo da cemo odbraniti titulu KLS

Sad vidim da je i Osetkovski poreklom Nemac. On i Bonga su sigurno potomci staaarih praaavih Nemaca

Kad budu igrali Nemacka - Nigerija za koga cete navijati? Ja cu za Nigeriju zbog Monekea, koji je pricao da bi voleo da jednog dana igra u Partizanu

Just now, shimpu said:

Sad vidim da je i Osetkovski poreklom Nemac. On i Bonga su sigurno potomci staaarih praaavih Nemaca

Preci im vezbali PnR sa Arminijusem u Tojtenburskoj sumi.

Tema je tek otvorena, a diskusija se uveliko rasplamsala. Ako hocete mogu da analiziram svakog igraca posebno. I iz prosle sezone i one koji odlaze i one koji ostaju i pojacanja. Jel hocete? Nije mi tesko

8 hours ago, Mindaugas Žukauskas said:

Pravilnije je Isak Bonga tbh, s obzirom da je čovek Nemac

Isak jajostisak

I dujan je svabo