Posted Monday at 15:284 days Popular Post Ispostavilo se da sam dosta dobra barikada između nas i dna, ko bi reko, još sam i vizionar ispala.Ali ovo nije tema o meni, pa neću smarati sa sobom i o sebi.Dakle, redeem team nas je redeem definitivno, uzeli smo dva trofeja, i iako sam bila zagovornik da se iskulira KLS, drago mi je da nismo i što smo misli na decu () i nadam se da ćemo sa tim nastaviti.Ove sezone bi bilo lepo (i trebalo bi) da se redeem team uz male dorade (i ostanak Bonga balls-a fak jea) transformise u dream team i da se pokažemo i iskazemo i na najvećoj i najbitnijoj sceni.Očekujem opet da se mega nerviramo,brainfartujemo i sve što i inače radimo, ali da ipak ultimativno prevaziđemo sve to jer Partizan.Arena ce da bude prepuna i da gori, a mag iz Prislonice ce da ošuri sa cenama karata,ali šta da se radi kad je čovek na čelu 1 atrakcije Nemam sta dalje pametno da dodam, da se ne rasplinjavam i ne smaram, nastaviću da bacam žarkovački spell (by Hooya) i idemo sta??Pakao Edited Monday at 16:104 days by Midžeta
Monday at 16:394 days Sada vec prosle sezone smo osvojili dva trofeja, u ovoj neka bude jos jedan. Neka to bude Kup Radivoja Koraca
Monday at 16:554 days sad da mu iznajmimo gajbu u jbn štitaru, ionako ima auto put do bg, na treningu je za sat vremena maxpre stiže nego iz žarkova da krene
Monday at 17:174 days Crna trojka Bonga-Moneke-Rivero je nesto sto bi nam zagatantovalo top11, a ovako samo Bonga iz crne trojke je dovoljno za top12.
Monday at 19:373 days Produžen ugovor na još dve godine sa Bongom i otvaranje novog topika KK Partizan. Sjajan uvod u novu sezonu. Nadam se plasmanu u play of u evroligi (ili makar play in, ne znam u kakvim sastavima će biti drugi), Aba liga da se osvoji i obavezno deca da se raštrče po KSL-u.Bićemo jači nego prošle sezone jer je ekipa uigrana, nadam se da će svi glavni igrači ostati (Karlik upitan - ako dobije dobru ponudu u NBA). Ovaj produžetak Bonge je sjajan vetar u leđa. Idemo, napred Partizan!
Monday at 21:473 days Aba će naredne sezone da bude baš koska.......ako bude kako je zamišljeno, sa četiri evroligaša. a lepo bi bilo da bude npr. F4 u Zagrebu, pa da osvojimo tamo i podsetimo se malo i nekih prošlih vremenašto se EL tiče, samo jedna molba.......ko Boga vas molim da ne ulazimo u sezonu kao prošle godine i da se zakopamo na samom početku. da se malo bolje "čuva" domaći teren u EL i da se ne goste tu raznorazni Virtusi, Asveli etc.