Jump to content

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

Bolomboj se sprema za sezonu ...

joel-015.jpg

• Replies 902
  • Views 48.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Milosh76
    Milosh76

Miloš Teodosić je završio izuzetno bogatu klupsku i reprezentativnu karijeru. „Dragi prijatelji, poštovani ljubitelji i poznavaoci košarke, Pre svega hvala vam na 30 godina zajedničke borbe, uživanja

• Nikodije
    Nikodije

Moneke je stalno nešto u hajpu, razdragan, veseo, naložen... ići će na kurac Kalini već vidim.

• Bruno dosta apstraktno shvata te ugovore koje potpisuje

Posted Images

Može da stoji, to je ohrabrujuće

sferov pomoćnik je izjavio ne da se Bolmboj možda vraća u januaru nego da se najkasnije tada vraća. pitanje je samo da li je i on prošao Nebojšinu obuku obaveštavanja javnosti o povredama igrača

2 minutes ago, Nikodije said:

i nije se ubucio, znači igra za 2 do 4 nedelje

Edited by Heaviside

Uslikano sredinom juna, Father's Day

sad mi javljaju skauti sa vajbera da je charles mothafockin bassey slobodan. eto ga prvi centar

Charles Bassey is no longer on the Celtics summer league roster, per team. His contract was for three games and he had other commitments. Not sure what that means for a training camp invite.

Bassey was born in Lagos, Nigeria, where he played soccer until age 12, standing 6 feet 1 inch (1.85 m) at the time. At that age, he was discovered by a youth basketball coach while Bassey was selling fried chicken on the side of a road and wearing flip-flops that were too small for him.

Edited by uini

13 minutes ago, Heaviside said:

sferov pomoćnik je izjavio ne da se Bolmboj možda vraća u januaru nego da se najkasnije tada vraća. pitanje je samo da li je i on prošao Nebojšinu obuku obaveštavanja javnosti o povredama igrača

odlično, biće naš treći centar a izundua ćemo kod plavšića na vikendicu

19 minutes ago, Nikodije said:

Pa dobro, još si mlad.

2 minutes ago, uini said:

odlično, biće naš treći centar a izundua ćemo kod plavšića na vikendicu

Izundu će igrati samo ABA ligu grupa Zapad.

Nama za ovolike Nigerijce treba Bora Milutinović a ne Sfero

41 minutes ago, uini said:

ja očekujem prvog centra pride.

Ti si veci optimista i od mene ❤️

Mislim da može da se preživi sa Riverom i Izunduom, ali sa CMM i Jagom teško.

45 minutes ago, Milošica said:

Navodno Hapoel 14 za 3 god, Oli 12 za 3, Fener 11 za 3, Zvezda 10 za 3.

Ja bih ovde lagano izabrao Fener. Još kod Šarasa kod koga se preporodio kao igrač.

Edited by theanswer

49 minutes ago, Milošica said:

Navodno Hapoel 14 za 3 god, Oli 12 za 3, Fener 11 za 3, Zvezda 10 za 3.

U godinama u kojima je Vasa se skoro uvek uzima najbolja finansijska ponuda. A plus ce opet biti u jakoj ekipi koja se bori za vrh.

plus navodno i Real.

ma dobija nešto sigurno ispod stola preko tih deonica koje će da proda nazad gazdi ili takva neka fora. faking sofija sa planom da se vrati u izrael gde do kraja ugovora neće moći mirno da spava.