19 hours ago19 hr sferov pomoćnik je izjavio ne da se Bolmboj možda vraća u januaru nego da se najkasnije tada vraća. pitanje je samo da li je i on prošao Nebojšinu obuku obaveštavanja javnosti o povredama igrača
19 hours ago19 hr 2 minutes ago, Nikodije said:Može da stoji, to je ohrabrujućei nije se ubucio, znači igra za 2 do 4 nedelje Edited 19 hours ago19 hr by Heaviside
18 hours ago18 hr sad mi javljaju skauti sa vajbera da je charles mothafockin bassey slobodan. eto ga prvi centarCharles Bassey is no longer on the Celtics summer league roster, per team. His contract was for three games and he had other commitments. Not sure what that means for a training camp invite.Bassey was born in Lagos, Nigeria, where he played soccer until age 12, standing 6 feet 1 inch (1.85 m) at the time. At that age, he was discovered by a youth basketball coach while Bassey was selling fried chicken on the side of a road and wearing flip-flops that were too small for him. Edited 18 hours ago18 hr by uini
18 hours ago18 hr 13 minutes ago, Heaviside said:sferov pomoćnik je izjavio ne da se Bolmboj možda vraća u januaru nego da se najkasnije tada vraća. pitanje je samo da li je i on prošao Nebojšinu obuku obaveštavanja javnosti o povredama igračaodlično, biće naš treći centar a izundua ćemo kod plavšića na vikendicu
18 hours ago18 hr 19 minutes ago, Nikodije said:Može da stoji, to je ohrabrujućePa dobro, još si mlad.
18 hours ago18 hr 2 minutes ago, uini said:odlično, biće naš treći centar a izundua ćemo kod plavšića na vikendicuIzundu će igrati samo ABA ligu grupa Zapad.
18 hours ago18 hr 41 minutes ago, uini said:ja očekujem prvog centra pride.Ti si veci optimista i od mene ❤️
18 hours ago18 hr 45 minutes ago, Milošica said:Navodno Hapoel 14 za 3 god, Oli 12 za 3, Fener 11 za 3, Zvezda 10 za 3.Ja bih ovde lagano izabrao Fener. Još kod Šarasa kod koga se preporodio kao igrač. Edited 18 hours ago18 hr by theanswer
18 hours ago18 hr 49 minutes ago, Milošica said:Navodno Hapoel 14 za 3 god, Oli 12 za 3, Fener 11 za 3, Zvezda 10 za 3.U godinama u kojima je Vasa se skoro uvek uzima najbolja finansijska ponuda. A plus ce opet biti u jakoj ekipi koja se bori za vrh.
18 hours ago18 hr plus navodno i Real. ma dobija nešto sigurno ispod stola preko tih deonica koje će da proda nazad gazdi ili takva neka fora. faking sofija sa planom da se vrati u izrael gde do kraja ugovora neće moći mirno da spava.