22 hours ago22 hr ide gas.plus mi ovde ne kazu da sam dosadan kao proliv, imaju neku fiktivnu podelu da su dosli u goste, neka ih, finiji su tako
22 hours ago22 hr 1 hour ago, Milošica said:To tek ako ne uspemo Tajsa ili Bruna FernandaIzgleda da je i jedan drugi Bruno sa te pozicije slobodan
22 hours ago22 hr 4 minutes ago, uini said:ide gas.plus mi ovde ne kazu da sam dosadan kao proliv, imaju neku fiktivnu podelu da su dosli u goste, neka ih, finiji su takoAli zašto prenosite priču o pojačanjima Partizana ovde? Dovoljno smo nadrkani razvojem situacije kod nas, samo nam fale delulu teorije da Petrušev prelazi kod njih.Doduše, šta sve ''navijači'' pišu Filipu po mrežama, bukvalno će svako da nas izbegava. Nevezano za pare, nikom normalnom se ne dolazi u Beograd.
22 hours ago22 hr 5 minutes ago, Valk said:Ali zašto prenosite priču o pojačanjima Partizana ovde? Dovoljno smo nadrkani razvojem situacije kod nas, samo nam fale delulu teorije da Petrušev prelazi kod njih.Doduše, šta sve ''navijači'' pišu Filipu po mrežama, bukvalno će svako da nas izbegava. Nevezano za pare, nikom normalnom se ne dolazi u Beograd.ali zato ovi koji su vec u beogradu nikako ne zele da odu, jer na drugim mestima ne bi dobili ni trecinu para koje im mi velikodusno dajemo.deda mraz postoji i zaposlen je u kk crvena zvezda. Edited 22 hours ago22 hr by Nikodije
22 hours ago22 hr Samo da se ogradim od "pominjanja pojačanja Partizana" Bruna sam vama namenio. Bilo je već nekih priča da ste ga jurili prošle godine + mu je i BFF još uvek tu, a i on sam je dovoljno lud da odradi transfer.
22 hours ago22 hr 10 minutes ago, Valk said:Ali zašto prenosite priču o pojačanjima Partizana ovde? Dovoljno smo nadrkani razvojem situacije kod nas, samo nam fale delulu teorije da Petrušev prelazi kod njih.tedov upis na temu stoji cca 22h ovde. u medjuvremenu su se neki nadovezali na tu pricu a ja eto u ovim trenucima, cisto kao comic relief a ne kao ozbiljnu diskusiju.u tom smislu, ne vidim zasto bi sada ja bio neko ko je odgovran za ceo thread. pogotovo sto ni precious achiuwa a ni richaun holmes nisu neka partizanova pojacanja, vec se pustaju filmovi na temuja licno svakako ne pretendujem da diskutujem ozbiljno na temu dovodjenja igraca tokom leta, osim ukoliko neko i zvanicno ne potpise. ali mogu da prestanem i da se zavitlavam na temu, sve okej.
22 hours ago22 hr 18 minutes ago, Valk said:Ali zašto prenosite priču o pojačanjima Partizana ovde? Dovoljno smo nadrkani razvojem situacije kod nas, samo nam fale delulu teorije da Petrušev prelazi kod njih.Doduše, šta sve ''navijači'' pišu Filipu po mrežama, bukvalno će svako da nas izbegava. Nevezano za pare, nikom normalnom se ne dolazi u Beograd.Pa dobro sad, nije Filip neduzan - Meni je fascinanto da bilo ko zeli da igra za izraelske timove. Ako Vasa stvarno ide kod genocidna govna u Hapoel, kod mene vise nema nikakav rispekt... (ze samo Vasa, bilo koji igrac)
22 hours ago22 hr 1 minute ago, assignment said:Pa dobro sad, nije Filip neduzan - Meni je fascinanto da bilo ko zeli da igra za izraelske timove. Ako Vasa stvarno ide kod genocidna govna u Hapoel, kod mene vise nema nikakav rispekt... (ze samo Vasa, bilo koji igrac)Ako Hapoel hoce da ga plati koliko on trazi - u cemu je problem?Uvek moze da se ponudi vise....
21 hours ago21 hr 2 minutes ago, Filozof manijak said:Zato što mi nismo genocidan narod! Za razliku od nekoh tamo iz HapoelaAjde ne kaki, jel dolazili strani igraci u BG dok je bio rat kod nas? Nas su sankcionisali, nismo smeli da igramo, a ovi igraju kosarku, dok im vojska ubijaja masovno zene i decu. Kako ti je poredjenje?
21 hours ago21 hr 8 minutes ago, kronostime said:Ako Hapoel hoce da ga plati koliko on trazi - u cemu je problem?Uvek moze da se ponudi vise....Pa kapiram da je kao prvo vec dovoljno zaradio u zivotu, ako je samo to sto ce dobiti milion vise dovoljno da potpise za izraelski klub, moj rispekt vise nema... Da je druga situacija u Izraelu, ok....
21 hours ago21 hr 3 minutes ago, assignment said:Ajde ne kaki, jel dolazili strani igraci u BG dok je bio rat kod nas? Nas su sankcionisali, nismo smeli da igramo, a ovi igraju kosarku, dok im vojska ubijaja masovno zene i decu. Kako ti je poredjenje?Samo se vodim tvojom logikom. Vasa je otišao tamo gde su mu dali veće novce. Kakve to veze ima genocidom, sankcijama, samo ti znaš.Pretpostavljam, da si na Vasinom mestu, ti bi došao u Vučićstan da igraš za manje novca? Kad smo smo već kod kakenja...
21 hours ago21 hr Just now, Filozof manijak said:Samo se vodim tvojom logikom. Vasa je otišao tamo gde su mu dali veće novce. Kakve to veze ima genocidom, sankcijama, samo ti znaš.Pretpostavljam, da si na Vasinom mestu, ti bi došao u Vučićstan da igraš za manje novca? Kad smo smo već kod kakenja...Ne razumes ti moju logiku... I ja sigurno ne mogu da mu branim, covek je slobodan da ide gde hoce. Mogao je u Madrid, mogao u Atinu.A ljudi koji Srbiju nazivaju Vucistanom, su malkice ograniceni. Srbija nije Vucistan, nije ni Slobanistan, nije ni Tadicstan, Srbija je nesto vece od njih, nesto trajnije od svih nas.