Jump to content

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

8 hours ago, Midžeta said:

Ne znam sto sam uleteo ovo da objasnim, ali eto l, jesam

fali još čoviću legendo transparent u vidu jpga ali okej, to ćemo početkom septembra

• Replies 902
  • Views 48.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Milosh76
    Milosh76

Miloš Teodosić je završio izuzetno bogatu klupsku i reprezentativnu karijeru. „Dragi prijatelji, poštovani ljubitelji i poznavaoci košarke, Pre svega hvala vam na 30 godina zajedničke borbe, uživanja

• Nikodije
    Nikodije

Moneke je stalno nešto u hajpu, razdragan, veseo, naložen... ići će na kurac Kalini već vidim.

• Bruno dosta apstraktno shvata te ugovore koje potpisuje

Posted Images

18 hours ago, Ted said:

sa druge strane, mi upravo tražimo centra

18 hours ago, Profesionalac said:

to bi bilo baš bugarski Jova sa njegove strane

c5wzoQU.gif

Posle svih prozivki sa tribina i mreža da je drukara i slično stvarno bi trebalo imati želatin umesto kičme i preći tamo. Na stranu što bi isti ti navijači promenili ploču isti dan, no oni su nebitni. Jedino ako bi hteo po svaku cenu da se osveti pojedincima iz CZ, ali i dalje bespotrebno pravljenje sranja sebi od života.

gde bre da pređe?

ma rado ce ga uzeti onaj hapoel baja, njemu to radi posao a petrusev ionako nema sad previse opcija za fine pare

taman i da je veca dileja no sto jeste, mislim da bi zeljko pokerski rekao, pass.

nece on jos da se aka sa umisljenim likovima

15 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

gde bre da pređe?

Pa sugerisano je ovde u KKP.

To tek ako ne uspemo Tajsa ili Bruna Fernanda

ja sam to napisao, ali kao zajebanciju

nisam imao u vidu da je on u bilo kakvim planovima ili opcija za nas. koliko znam bio je pre avanture u Czv, al to je davna prošlost

1 minute ago, Milošica said:

To tek ako ne uspemo Tajsa ili Bruna Fernanda

theis je asset za vece poker plejere od vas, vi cete nekoga direktiva iz nba a da nije richaun holmes, mada cenim da ste zainteresivani.

1 minute ago, uini said:

theis je asset za vece poker plejere od vas, vi cete nekoga direktiva iz nba a da nije richaun holmes, mada cenim da ste zainteresivani.

Jel može Dragoceni na 5 u EL?

Mislim čak da je u Reptorsima malo i bio na 5...

'de ne moze, jedino to i igra sa uspehom u nba; nema on alate za pf. u evroligi bi jasno dominirao, ne toliko kao holmes ali bi nadoknadio pristupom.

edit @Milošica ali nemate prava na njega, on je nigerian pleja, moze ssmo u zvezdu, porodicu & motherland, sto bi reko doktor alban

50 minutes ago, ducca said:

Pa sugerisano je ovde u KKP.

covid19

pa to je ted, kaži tako

ted gleda fudbal, nije nadlezan.

ovaj topik ima 56 stranica jer ga pumpaju grobari i uini koji s njima polemiše.