Yesterday at 05:511 day 8 hours ago, Midžeta said:Ne znam sto sam uleteo ovo da objasnim, ali eto l, jesamfali još čoviću legendo transparent u vidu jpga ali okej, to ćemo početkom septembra
Yesterday at 07:321 day 18 hours ago, Ted said:sa druge strane, mi upravo tražimo centra18 hours ago, Profesionalac said:to bi bilo baš bugarski sa njegove strane
Yesterday at 09:371 day Posle svih prozivki sa tribina i mreža da je drukara i slično stvarno bi trebalo imati želatin umesto kičme i preći tamo. Na stranu što bi isti ti navijači promenili ploču isti dan, no oni su nebitni. Jedino ako bi hteo po svaku cenu da se osveti pojedincima iz CZ, ali i dalje bespotrebno pravljenje sranja sebi od života.
23 hours ago23 hr ma rado ce ga uzeti onaj hapoel baja, njemu to radi posao a petrusev ionako nema sad previse opcija za fine paretaman i da je veca dileja no sto jeste, mislim da bi zeljko pokerski rekao, pass.nece on jos da se aka sa umisljenim likovima
23 hours ago23 hr 15 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:gde bre da pređe?Pa sugerisano je ovde u KKP.
23 hours ago23 hr ja sam to napisao, ali kao zajebancijunisam imao u vidu da je on u bilo kakvim planovima ili opcija za nas. koliko znam bio je pre avanture u Czv, al to je davna prošlost
23 hours ago23 hr 1 minute ago, Milošica said:To tek ako ne uspemo Tajsa ili Bruna Fernandatheis je asset za vece poker plejere od vas, vi cete nekoga direktiva iz nba a da nije richaun holmes, mada cenim da ste zainteresivani.
23 hours ago23 hr 1 minute ago, uini said:theis je asset za vece poker plejere od vas, vi cete nekoga direktiva iz nba a da nije richaun holmes, mada cenim da ste zainteresivani.Jel može Dragoceni na 5 u EL?Mislim čak da je u Reptorsima malo i bio na 5...
23 hours ago23 hr 'de ne moze, jedino to i igra sa uspehom u nba; nema on alate za pf. u evroligi bi jasno dominirao, ne toliko kao holmes ali bi nadoknadio pristupom.
23 hours ago23 hr edit @Milošica ali nemate prava na njega, on je nigerian pleja, moze ssmo u zvezdu, porodicu & motherland, sto bi reko doktor alban