Jump to content

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

Rekao bih da početak nesuglasica koincidira sa Čovićevim odlaskom iz kluba, pa igrači kojima je on davao sulude ugovore više nisu imali leđa i našli su se na udaru.

• Replies 822
  • Views 45.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Milosh76
    Milosh76

Miloš Teodosić je završio izuzetno bogatu klupsku i reprezentativnu karijeru. „Dragi prijatelji, poštovani ljubitelji i poznavaoci košarke, Pre svega hvala vam na 30 godina zajedničke borbe, uživanja

• Nikodije
    Nikodije

Moneke je stalno nešto u hajpu, razdragan, veseo, naložen... ići će na kurac Kalini već vidim.

Posted Images

13 minutes ago, Nikodije said:

Rekao bih da početak nesuglasica koincidira sa Čovićevim odlaskom iz kluba, jer je morao da učini srbiju velikom nanovo.

jebiga, tako nam se zalomilo. niko nije iznad kluba osim srbije. čova je krenuo na taj sizifov zadatak iznova. moramo to da poštujemo iako sad imamo ovaj raspored u el i aba i šta sve ne.

2 minutes ago, uini said:

jebiga, tako nam se zalomilo. niko nije iznad kluba osim srbije. čova je krenuo na taj sizifov zadatak iznova. moramo to da poštujemo iako sad imamo ovaj raspored u el i aba i šta sve ne.

I sta sve ne osim pleja i centra fantom

Uini, pojma nemam šta hoćeš da kažeš, a to mi se često dešava sa tvojim postovima

2 hours ago, assignment said:

Looking back, mislim da je pocelo od Kaline koji je nesto kakio posle nekog izgubljenog EL meca, kako neki moraju da se uozbilje. I od tada mic po mic, koliko toliko su se skupili dok je EL tema bila aktivna, a posle toga totalni raspad....

Da, da Kalina indirektno nagazio Petruševa, pa posle nekog poraza Petrušev vratio Kalini. Ili obrnuto.

Priča je bila neki igrači koji samo gledaju svoju statistiku VS neki igrači koji se pojave samo na treningu a nikada na utakmici.

Koje rasulo,ladno raspad posle odlaska Covica.

7 minutes ago, Nikodije said:

Uini, pojma nemam šta hoćeš da kažeš, a to mi se često dešava sa tvojim postovima

jednostavno ne razumeš čovketov lore & posledično hero arc.

2 minutes ago, Bogotac said:

Koje rasulo,ladno raspad posle odlaska Covica.

Covic je uzeo trofeje koje nije smio. Zato je sad poslat Drcela da nas spusti iza Zelimirovih placenika fantom

gurao je tamo de ne smije, što bi rek'o rip dino

2 hours ago, uini said:

jednostavno ne razumeš čovketov lore & posledično hero arc.

Ovo sad ja ne razumem 😂

bacam bumer fore, tzv bumerke

Donta Hol u Olimpijakosu.

Filip moli Drcelu za vanredni sastanak sutra fantom

Može u razvojnu ligu, biće na oku NBA klubova.