Jump to content

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

Ako je info tacan za Petruseva, nije mi zao, koliko dobar bio na momente (posebno kada se tek vratio iz Olija) kraj sezone je bio skandalozan.

• Replies 824
  • Views 45.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Milosh76
    Milosh76

Miloš Teodosić je završio izuzetno bogatu klupsku i reprezentativnu karijeru. „Dragi prijatelji, poštovani ljubitelji i poznavaoci košarke, Pre svega hvala vam na 30 godina zajedničke borbe, uživanja

• Nikodije
    Nikodije

Moneke je stalno nešto u hajpu, razdragan, veseo, naložen... ići će na kurac Kalini već vidim.

Posted Images

6 minutes ago, assignment said:

Ako je info tacan za Petruseva, nije mi zao, koliko dobar bio na momente (posebno kada se tek vratio iz Olija) kraj sezone je bio skandalozan.

Ne bi ni meni zao bilo da nismo spalo na Plavsica, Izundua i Rivera. Bas smo zajebali prelazni rok. Bez keca i petice ne mozes nigdje

@Segundo

Znaci i u kk imamo gardiste?

22 minutes ago, Segundo said:

Izgleda da je Teo odjebao i da krece u neki drugi projekat, agencija ili tako nesto.

Da neće Miloš u ovu FMP - Dinamik priču?

6 minutes ago, assignment said:

Nadoknaditi njegov napadacki ucinak bice ogroman i gotovo neresiv problem. Jedino da recimo Daniel Theis potpise, pa da se spasi stvar..

sa druge strane, mi upravo tražimo centra

25 minutes ago, MiddleClass said:

@Segundo

Znaci i u kk imamo gardiste?

Naprotiv, ovi su se ocigledno medjusobno razjebali.

23 minutes ago, Milošica said:

Da neće Miloš u ovu FMP - Dinamik priču?

Nikakve detalje ne znam osim da su navodno u prici on, Neda i FČ.

• Popular Post
Just now, Ted said:

sa druge strane, mi upravo tražimo centra

to bi bilo baš bugarski Jova sa njegove strane

1 hour ago, assignment said:

Citam jutros da lik koji vodi Hapoel ne zeli Petruseva, jer mu slab sut za tri... Ili sere, ili to znaci da je Petrusev sada definitvno nas?

Paaaaa znaš kako,npr tebi se jako sviđa neka devojka, a neki drugi bogatiji tip kaže "Pa šta znam, ok je, ali malo ima krive noge."

Jel on sere ili to znači da je devojka definitivno tvoja?

39 minutes ago, *edited by mod said:

Paaaaa znaš kako,npr tebi se jako sviđa neka devojka, a neki drugi bogatiji tip kaže "Pa šta znam, ok je, ali malo ima krive noge."

Jel on sere ili to znači da je devojka definitivno tvoja?

Nisam tako mislio, nego da je last news bio Hapoel ili Zvezda... Ako sada u Dabai, znaci da je cura teska kurva lolol

55 minutes ago, Segundo said:

Naprotiv, ovi su se ocigledno medjusobno razjebali.

Nikakve detalje ne znam osim da su navodno u prici on, Neda i FČ.

Looking back, mislim da je pocelo od Kaline koji je nesto kakio posle nekog izgubljenog EL meca, kako neki moraju da se uozbilje. I od tada mic po mic, koliko toliko su se skupili dok je EL tema bila aktivna, a posle toga totalni raspad....

JBIII obrisao sa Instagrama sve objave u dresu KKCZ i otpratio klub koliko videh.

Na kakav način su izgleda oterali čoveka, sva sreća pa nije u stanju da poraste u Lesora wacko

4 minutes ago, Valk said:

JBIII obrisao sa Instagrama sve objave u dresu KKCZ i otpratio klub koliko videh.

Na kakav način su izgleda oterali čoveka, sva sreća pa nije u stanju da poraste u Lesora wacko

Zašto oterali, njemu je istekao ugovor.

1 hour ago, assignment said:

Looking back, mislim da je pocelo od Kaline koji je nesto kakio posle nekog izgubljenog EL meca, kako neki moraju da se uozbilje. I od tada mic po mic, koliko toliko su se skupili dok je EL tema bila aktivna, a posle toga totalni raspad....

Kalinićeva izjava je samo prvi put da se naznaka narušenih odnosa pojavila u javnosti i ništa više od toga. Da je do tada cvetalo cveće ne bi ni bilo takve izjave.

1 hour ago, kurjak said:

Zašto oterali, njemu je istekao ugovor.

Pa jeste ali kome su sve produžavali i davali ugovore ni za šta, verovatno je i on očekivao nakon onolikog cimanja da bude produžen. Šta znam, žulja me to pa se slepo svrstavam.