12 hours ago12 hr Ako je info tacan za Petruseva, nije mi zao, koliko dobar bio na momente (posebno kada se tek vratio iz Olija) kraj sezone je bio skandalozan.
12 hours ago12 hr 6 minutes ago, assignment said:Ako je info tacan za Petruseva, nije mi zao, koliko dobar bio na momente (posebno kada se tek vratio iz Olija) kraj sezone je bio skandalozan.Ne bi ni meni zao bilo da nismo spalo na Plavsica, Izundua i Rivera. Bas smo zajebali prelazni rok. Bez keca i petice ne mozes nigdje@Segundo Znaci i u kk imamo gardiste?
12 hours ago12 hr 22 minutes ago, Segundo said:Izgleda da je Teo odjebao i da krece u neki drugi projekat, agencija ili tako nesto.Da neće Miloš u ovu FMP - Dinamik priču?
12 hours ago12 hr 6 minutes ago, assignment said:Ako je info tacan za Petruseva, nije mi zao, koliko dobar bio na momente (posebno kada se tek vratio iz Olija) kraj sezone je bio skandalozan.Nadoknaditi njegov napadacki ucinak bice ogroman i gotovo neresiv problem. Jedino da recimo Daniel Theis potpise, pa da se spasi stvar..
12 hours ago12 hr 25 minutes ago, MiddleClass said:@SegundoZnaci i u kk imamo gardiste?Naprotiv, ovi su se ocigledno medjusobno razjebali.23 minutes ago, Milošica said:Da neće Miloš u ovu FMP - Dinamik priču?Nikakve detalje ne znam osim da su navodno u prici on, Neda i FČ.
11 hours ago11 hr Popular Post Just now, Ted said:sa druge strane, mi upravo tražimo centrato bi bilo baš bugarski sa njegove strane
11 hours ago11 hr 1 hour ago, assignment said:Citam jutros da lik koji vodi Hapoel ne zeli Petruseva, jer mu slab sut za tri... Ili sere, ili to znaci da je Petrusev sada definitvno nas?Paaaaa znaš kako,npr tebi se jako sviđa neka devojka, a neki drugi bogatiji tip kaže "Pa šta znam, ok je, ali malo ima krive noge."Jel on sere ili to znači da je devojka definitivno tvoja?
11 hours ago11 hr Nije sve tako mračno ... Zvezda dogovorila transfer talenta zbog kojeg je Vojnarovski dolazio u Beogradhttps://meridiansport.rs/kosarka/zvezda-dogovorila-transfer-talenta-zbog-kojeg-je-vojnarovski-dolazio-u-beograd/
11 hours ago11 hr 39 minutes ago, *edited by mod said:Paaaaa znaš kako,npr tebi se jako sviđa neka devojka, a neki drugi bogatiji tip kaže "Pa šta znam, ok je, ali malo ima krive noge."Jel on sere ili to znači da je devojka definitivno tvoja?Nisam tako mislio, nego da je last news bio Hapoel ili Zvezda... Ako sada u Dabai, znaci da je cura teska kurva
11 hours ago11 hr 55 minutes ago, Segundo said:Naprotiv, ovi su se ocigledno medjusobno razjebali.Nikakve detalje ne znam osim da su navodno u prici on, Neda i FČ.Looking back, mislim da je pocelo od Kaline koji je nesto kakio posle nekog izgubljenog EL meca, kako neki moraju da se uozbilje. I od tada mic po mic, koliko toliko su se skupili dok je EL tema bila aktivna, a posle toga totalni raspad....
10 hours ago10 hr JBIII obrisao sa Instagrama sve objave u dresu KKCZ i otpratio klub koliko videh.Na kakav način su izgleda oterali čoveka, sva sreća pa nije u stanju da poraste u Lesora
10 hours ago10 hr 4 minutes ago, Valk said:JBIII obrisao sa Instagrama sve objave u dresu KKCZ i otpratio klub koliko videh.Na kakav način su izgleda oterali čoveka, sva sreća pa nije u stanju da poraste u Lesora Zašto oterali, njemu je istekao ugovor.
9 hours ago9 hr 1 hour ago, assignment said:Looking back, mislim da je pocelo od Kaline koji je nesto kakio posle nekog izgubljenog EL meca, kako neki moraju da se uozbilje. I od tada mic po mic, koliko toliko su se skupili dok je EL tema bila aktivna, a posle toga totalni raspad....Kalinićeva izjava je samo prvi put da se naznaka narušenih odnosa pojavila u javnosti i ništa više od toga. Da je do tada cvetalo cveće ne bi ni bilo takve izjave.
8 hours ago8 hr 1 hour ago, kurjak said:Zašto oterali, njemu je istekao ugovor.Pa jeste ali kome su sve produžavali i davali ugovore ni za šta, verovatno je i on očekivao nakon onolikog cimanja da bude produžen. Šta znam, žulja me to pa se slepo svrstavam.