15 hours ago15 hr 3 minutes ago, MiddleClass said:Odavno nismo otvorili sezonu da tri poraza Biće pet
14 hours ago14 hr Čitav januar gostujemo zbog Arene, El nam izašla u susret ... lepo.U oktobru smo domaćini.
14 hours ago14 hr SportklubNova ABA liga pravi pakao u prolećnom rasporeduABA liga je u sredu ozvaničila promene koje se tiču broja učesnika i sistema takmičenja, a baš bi taj sistem takmičenja mogao da napravi velike probleme posebno timovima koji imaju velike ciljeve u...
14 hours ago14 hr A jbg, nije lako da 2 meseca nemaš predah u prvenstvu, da ti upadne Split, FMP ili Mornar za vikend da možeš da spustiš intenzitet, a sa druge strane grizeš u EL za top 8(10)
13 hours ago13 hr 18 minutes ago, Nikodije said:+1000Pakleno teške utakmice protiv Spartaka, Igokee i Cedolimpije.+1000Sve izgubili dabogda..
13 hours ago13 hr 1 hour ago, MiddleClass said:Odavno nismo otvorili sezonu da tri poraza Ja tu vidim dve pobede, i to glatke
13 hours ago13 hr 1 hour ago, Ros said:gostujemo u minhenu kad ja moram biti u srbiji. 'bem ti zivot Pih nije to nista, ja zadnjih 5-6 godina uvek gazem, ove godine idem do Berlina da odgledam Zvezda u EL, i tako godina za godinu, sve dok Alba nije napustila EL.
13 hours ago13 hr Citam jutros da lik koji vodi Hapoel ne zeli Petruseva, jer mu slab sut za tri... Ili sere, ili to znaci da je Petrusev sada definitvno nas?
13 hours ago13 hr Tako će, po svemu sudeći, centarsku liniju Crvene zvezde u narednoj sezoni činiti Uroš Plavšić, Ebuka Izundu, Džoel Bolomboj, a očekuje se i potpis Hasijela Rivera.Ode on u Hapoel, da se uigrava sa Vasom za preprezentaciju 😁Sportal.rsSportal saznaje: Filip Petrušev je doneo konačnu odluku,...FIlip Petrušev odlučio je gde (ne)će nastaviti karijeru, posle mnogo nagađanja u prethodnih par meseci. Edited 13 hours ago13 hr by Milosh76
13 hours ago13 hr Ko zna šta se kod vas dešavalo u svlačionici u drugom delu sezone.. Teodosić odjeban za funkciju ili on odjebao, Kalinićev status upitan, Petrušev neće da ostane, Lazić, Mitrović i Nedara šut karte.. Sfero je ovde pečen pre nego što je sezona i krenula.
12 hours ago12 hr 17 minutes ago, theanswer said:Ko zna šta se kod vas dešavalo u svlačionici u drugom delu sezone.. Teodosić odjeban za funkciju ili on odjebao, Kalinićev status upitan, Petrušev neće da ostane, Lazić, Mitrović i Nedara šut karte.. Sfero je ovde pečen pre nego što je sezona i krenula.Pisalo se vec na tu temu, naravno dosta toga pod znakom pitanja. I ja sam jutros cuo nesto i bukvalno su domaci igraci razjebali svlacionicu. Tako da sada hoce da pociste skoro sve.Izgleda da je Teo odjebao i da krece u neki drugi projekat, agencija ili tako nesto.