Jump to content

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

3 minutes ago, MiddleClass said:

Odavno nismo otvorili sezonu da tri poraza fantom

Biće pet

• Replies 824
  • Views 45.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Milosh76
    Milosh76

Miloš Teodosić je završio izuzetno bogatu klupsku i reprezentativnu karijeru. „Dragi prijatelji, poštovani ljubitelji i poznavaoci košarke, Pre svega hvala vam na 30 godina zajedničke borbe, uživanja

• Nikodije
    Nikodije

Moneke je stalno nešto u hajpu, razdragan, veseo, naložen... ići će na kurac Kalini već vidim.

Posted Images

Valensija i Dubai u Pioniru zbog vaterpola?

Čitav januar gostujemo zbog Arene, El nam izašla u susret ... lepo.

U oktobru smo domaćini.

Sportklub
No image preview

Nova ABA liga pravi pakao u prolećnom rasporedu

ABA liga je u sredu ozvaničila promene koje se tiču broja učesnika i sistema takmičenja, a baš bi taj sistem takmičenja mogao da napravi velike probleme posebno timovima koji imaju velike ciljeve u...

+1000

Pakleno teške utakmice protiv Spartaka, Igokee i Cedolimpije.

A jbg, nije lako da 2 meseca nemaš predah u prvenstvu, da ti upadne Split, FMP ili Mornar za vikend da možeš da spustiš intenzitet, a sa druge strane grizeš u EL za top 8(10)

Cenim da neće zapinjati u ABA, više za uigravanje ekipe.

18 minutes ago, Nikodije said:

+1000

Pakleno teške utakmice protiv Spartaka, Igokee i Cedolimpije.

+1000

Sve izgubili dabogda..

1 hour ago, MiddleClass said:

Odavno nismo otvorili sezonu da tri poraza fantom

Ja tu vidim dve pobede, i to glatke rolleyes

1 hour ago, Ros said:

gostujemo u minhenu kad ja moram biti u srbiji. 'bem ti zivot vesala

Pih nije to nista, ja zadnjih 5-6 godina uvek gazem, ove godine idem do Berlina da odgledam Zvezda u EL, i tako godina za godinu, sve dok Alba nije napustila EL. frust

Citam jutros da lik koji vodi Hapoel ne zeli Petruseva, jer mu slab sut za tri... Ili sere, ili to znaci da je Petrusev sada definitvno nas?

Tako će, po svemu sudeći, centarsku liniju Crvene zvezde u narednoj sezoni činiti Uroš Plavšić, Ebuka Izundu, Džoel Bolomboj, a očekuje se i potpis Hasijela Rivera.

Ode on u Hapoel, da se uigrava sa Vasom za preprezentaciju 😁

Sportal.rs
No image preview

Sportal saznaje: Filip Petrušev je doneo konačnu odluku,...

FIlip Petrušev odlučio je gde (ne)će nastaviti karijeru, posle mnogo nagađanja u prethodnih par meseci.

Edited by Milosh76

ti si prvi centar uroseeeeee

Ko zna šta se kod vas dešavalo u svlačionici u drugom delu sezone.. Teodosić odjeban za funkciju ili on odjebao, Kalinićev status upitan, Petrušev neće da ostane, Lazić, Mitrović i Nedara šut karte.. Sfero je ovde pečen pre nego što je sezona i krenula.

17 minutes ago, theanswer said:

Ko zna šta se kod vas dešavalo u svlačionici u drugom delu sezone.. Teodosić odjeban za funkciju ili on odjebao, Kalinićev status upitan, Petrušev neće da ostane, Lazić, Mitrović i Nedara šut karte.. Sfero je ovde pečen pre nego što je sezona i krenula.

Pisalo se vec na tu temu, naravno dosta toga pod znakom pitanja. I ja sam jutros cuo nesto i bukvalno su domaci igraci razjebali svlacionicu. Tako da sada hoce da pociste skoro sve.

Izgleda da je Teo odjebao i da krece u neki drugi projekat, agencija ili tako nesto.