Tuesday at 11:071 day Just now, Borca said:Danas 2 informacije oko Micica, iz Italije "insajderi" kazu definitivno Olimpijakos (treba da se sastane i sa Barcokasom), a Basketball Sphere malopre objavio da ide u Real na 2-godisnji ugovor od 8.5 miliona evra ukupno.ZnaciSpoilerNece doci na jesen kada opada liscenece doci u zimu kad je snegnije imala razlog, nije imala kadada ostane, da ostane kraj mene, kraj meneda li da verujem u toda li da verujem u to
Tuesday at 11:141 day 3 minutes ago, kurjak said:Mačevanje insajdera u punom jeku. Edited Tuesday at 11:141 day by kronostime
Tuesday at 12:151 day Sada prenosi Eurohoops neizvesno da li ce u Real zbog "poreskog sistema u Spaniji".
Tuesday at 14:431 day 4 minutes ago, MiddleClass said:Jel danas Filip odlucuje?Još nije, a kad će ne znamo!
19 hours ago19 hr Tačno u ponoć prestala je da važi klauzula u ugovoru Filipa Petruševa koja mu je omogućavala da zaigra u NBA ligi, pošto je mogao da napusti Olimpijakos za 900 hiljada evra ako bi mu se javio neki od timova "preko okeana". Kako se to nije desilo, takva klauzula više ne postoji kod njega u ugovoru i zapravo su pred njim sada samo dve opcije.Filip Petrušev će promeniti sredinu i za njega su zainteresovana dva kluba iz Evrolige. To su Crvena zvezda i Hapoel Tel Aviv.
19 hours ago19 hr E, ajde sad i on da ode kod ovog idiota što se razbacuje milijardama Edited 19 hours ago19 hr by Nikodije
18 hours ago18 hr Ako se Filip zaista vrati, mogao bi da igra bez dvojice igrača koje je najviše spominjao u ovom intervjuu, a to su Braun i Miloš Teodosić. Za početak je upitan protiv koga mu je najteže da igra."Najteže? Protiv Džona Brauna na treninzima sigurno. Kada je utakmica, tu su sudije, na treningu sa svojom odbranom koju igra fenomenalno, bez sudija. Definitivno on."Usledilo je pitanje ko je najbolji za atmosferu i hemiju u ekipi?"Džon Braun. Zrači energijom, podiže svlačionicu, sa muzikom i svim tim ponašanjem nas sprema za utakmicu. Opet ću njega da kažem.Koja je to veština koju bi voleo da ima, a koju neko drugi ima?"Opet Džon Braun. Bih stvarno. Njegovu odbranu i osećaj za odbranu. Kada se postavlja u napadu i iznudi pet faulova u napadu. Ja to nemam i jako bih voleo da imam"A
16 hours ago16 hr 3 minutes ago, kurjak said:Ovaj lik je pouzdan, nešto kao Urbonas.@MosesB1Olympiacos looking to bolster its backcourt and after losing the Micic race they are looking at NBA talented scorerBones HylandA ima li sta za nas after losing the Micic race?
16 hours ago16 hr Teško da smo mi uopšte bili u tom rejsu. Mi prvo treba da se ratosiljamo viškova, pre svega Jaga, za kojeg smo prošle godine dobili rejs.
16 hours ago16 hr 3 minutes ago, MiddleClass said:A ima li sta za nas after losing the Micic race?Ništa da procuri, probaću nešto na prevaru, pa ako saznam ...