Jump to content

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

Just now, Borca said:

Danas 2 informacije oko Micica, iz Italije "insajderi" kazu definitivno Olimpijakos (treba da se sastane i sa Barcokasom), a Basketball Sphere malopre objavio da ide u Real na 2-godisnji ugovor od 8.5 miliona evra ukupno.

Znaci

Spoiler

Nece doci na jesen kada opada lisce
nece doci u zimu kad je sneg
nije imala razlog, nije imala kada
da ostane, da ostane
kraj mene, kraj mene
da li da verujem u to
da li da verujem u to

• Replies 771
  • Views 42.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Milosh76
    Milosh76

Miloš Teodosić je završio izuzetno bogatu klupsku i reprezentativnu karijeru. „Dragi prijatelji, poštovani ljubitelji i poznavaoci košarke, Pre svega hvala vam na 30 godina zajedničke borbe, uživanja

• Nikodije
    Nikodije

Moneke je stalno nešto u hajpu, razdragan, veseo, naložen... ići će na kurac Kalini već vidim.

Posted Images

Mačevanje insajdera u punom jeku.

3 minutes ago, kurjak said:

Mačevanje insajdera u punom jeku.

blindes-huhn-korn.gif

Edited by kronostime

Sada prenosi Eurohoops neizvesno da li ce u Real zbog "poreskog sistema u Spaniji".

Jel danas Filip odlucuje?

4 minutes ago, MiddleClass said:

Još nije, a kad će ne znamo!

1 hour ago, MiddleClass said:

jel prenosi neko?

25 minutes ago, levi said:

jel prenosi neko?

Valjda je naucio nesto od Lebrona

Vasa izgleda ipak u mrtvom Hapoelu. Dabogda igrao u Bugarskoj do kraja karijere.

Tačno u ponoć prestala je da važi klauzula u ugovoru Filipa Petruševa koja mu je omogućavala da zaigra u NBA ligi, pošto je mogao da napusti Olimpijakos za 900 hiljada evra ako bi mu se javio neki od timova "preko okeana". Kako se to nije desilo, takva klauzula više ne postoji kod njega u ugovoru i zapravo su pred njim sada samo dve opcije.

Filip Petrušev će promeniti sredinu i za njega su zainteresovana dva kluba iz Evrolige. To su Crvena zvezda i Hapoel Tel Aviv.

E, ajde sad i on da ode kod ovog idiota što se razbacuje milijardama

Edited by Nikodije

Ako se Filip zaista vrati, mogao bi da igra bez dvojice igrača koje je najviše spominjao u ovom intervjuu, a to su Braun i Miloš Teodosić.

Za početak je upitan protiv koga mu je najteže da igra.

"Najteže? Protiv Džona Brauna na treninzima sigurno. Kada je utakmica, tu su sudije, na treningu sa svojom odbranom koju igra fenomenalno, bez sudija. Definitivno on."

Usledilo je pitanje ko je najbolji za atmosferu i hemiju u ekipi?

"Džon Braun. Zrači energijom, podiže svlačionicu, sa muzikom i svim tim ponašanjem nas sprema za utakmicu. Opet ću njega da kažem.

Koja je to veština koju bi voleo da ima, a koju neko drugi ima?

"Opet Džon Braun. Bih stvarno. Njegovu odbranu i osećaj za odbranu. Kada se postavlja u napadu i iznudi pet faulova u napadu. Ja to nemam i jako bih voleo da imam"A

3 minutes ago, kurjak said:

Ovaj lik je pouzdan, nešto kao Urbonas.

@MosesB1

Olympiacos looking to bolster its backcourt and after losing the Micic race they are looking at NBA talented scorer

Bones Hyland

A ima li sta za nas after losing the Micic race?

Teško da smo mi uopšte bili u tom rejsu. Mi prvo treba da se ratosiljamo viškova, pre svega Jaga, za kojeg smo prošle godine dobili rejs.

3 minutes ago, MiddleClass said:

A ima li sta za nas after losing the Micic race?

Ništa da procuri, probaću nešto na prevaru, pa ako saznam ...