Jump to content

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

Ako Petrušev konačno ipak odluči da ostane, onda ne mare ova dva pojačanja u vidu Rivera i Izundua. U suprotnom, ako umesto Petruševa tu bude Plavšić, imali bismo velike probleme u produktivnosti sa centarske pozicije.

Međutim, ni to nije tako strašno, retko ko baš gura neke centre poentere. Uglavnom je poenta u tome da centar može da isprati manje igrače, da je dobar u skoku i zaštiti reketa. Poene će već neko drugi da isporuči.

• Replies 771
  • Views 42.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Milosh76
    Milosh76

Miloš Teodosić je završio izuzetno bogatu klupsku i reprezentativnu karijeru. „Dragi prijatelji, poštovani ljubitelji i poznavaoci košarke, Pre svega hvala vam na 30 godina zajedničke borbe, uživanja

• Nikodije
    Nikodije

Moneke je stalno nešto u hajpu, razdragan, veseo, naložen... ići će na kurac Kalini već vidim.

Posted Images

2 minutes ago, JPM said:

U suprotnom, ako umesto Petruševa tu bude Plavšić, imali bismo velike probleme u produktivnosti sa centarske pozicije.

mislim da je njemu samo istekla pozajmica, kao i daliboru.

ocekujem da on opet bude pozajmljen negde

I ja se nadam.

Baskonija nasa filijala, prizivaju Hauarda

Bolje da smo kupili cijeli klub...

Sa GSW spali na Baskoniju, propast ... rolleyes

Neće Hauard kod nas, prošlo leto produžio za naredne 4. godine, to se neko zaigrao insajdera.

ih, šta je to za nas. produžio je i CMM godinu dana pre nego što smo ga kupili.

8 minutes ago, Heaviside said:

ih, šta je to za nas. produžio je i CMM godinu dana pre nego što smo ga kupili.

Teško da ima izlaznu klauzulu posle prve sezone, al nije ni bitno pošto nije opcija za nas.

Spasa je prioritet. )

Sad videh da je Janaj ponudio 18 milki za tri godine ... jbg.

Edited by kurjak

ma potpisao bi vec Vasa da mu se vraca kuci. ima 31 godinu i gadja poseldnji ogroman visegodisnji ugovor zivota i tu vec zvezda pored olimijakosa, hapoela i fenera nema sanse. ispljunuce oni uvek koji milion vise.

Predugo smo čekali, sad jedino da se gleda preko bare, ovde je slabo šta ostalo.

Videh da Jokubaitis ide iz Makabija, al i on gleda ka NBA.

Očekuje se da Petrušev donese odluku za par dana, i to se prilično odužilo.

Jokubaitis može u NBA otprilike kad i ja.

Za Petruševa je Markos sa Voxa juče napisao da danas odlučuje.

Što se Micića tiče nadam se da mi odavno već nismo u toj priči i želim mu puno uspeha i da mi ne dolazi sa 35 godina. Razumem potrebu da se živi u inostranstvu, i sam bih tako da mogu (doduše ne bih trenutno birao Izrael).

Što se tiče Monekea, juče onaj podkast što je izašao...gospode bože biće baš jako na društvenim mrežama Čimdog Vs Delije, čim bude odigrao malo lošije.

ne juri jokubaitis nista vise ili manje od npr petruseva

znam da je on skoro svakog leta dolazio na letnju ligu od kada su ga draftovali.

nekim igracima su ocigledno bitniji uslovi na poslu od uloge

21 minutes ago, uini said:

ne juri jokubaitis nista vise ili manje od npr petruseva

znam da je on skoro svakog leta dolazio na letnju ligu od kada su ga draftovali.

nekim igracima su ocigledno bitniji uslovi na poslu od uloge

Efes čeka Kordinijea do 24-og zbog NBA, sve su dogovorili ostaje samo ta sitnica.

Danas 2 informacije oko Micica, iz Italije "insajderi" kazu definitivno Olimpijakos (treba da se sastane i sa Barcokasom), a Basketball Sphere malopre objavio da ide u Real na 2-godisnji ugovor od 8.5 miliona evra ukupno.