Monday at 10:082 days Ako Petrušev konačno ipak odluči da ostane, onda ne mare ova dva pojačanja u vidu Rivera i Izundua. U suprotnom, ako umesto Petruševa tu bude Plavšić, imali bismo velike probleme u produktivnosti sa centarske pozicije.Međutim, ni to nije tako strašno, retko ko baš gura neke centre poentere. Uglavnom je poenta u tome da centar može da isprati manje igrače, da je dobar u skoku i zaštiti reketa. Poene će već neko drugi da isporuči.
Monday at 10:122 days 2 minutes ago, JPM said:U suprotnom, ako umesto Petruševa tu bude Plavšić, imali bismo velike probleme u produktivnosti sa centarske pozicije.mislim da je njemu samo istekla pozajmica, kao i daliboru. ocekujem da on opet bude pozajmljen negde
Monday at 20:132 days Sa GSW spali na Baskoniju, propast ... Neće Hauard kod nas, prošlo leto produžio za naredne 4. godine, to se neko zaigrao insajdera.
Monday at 20:152 days ih, šta je to za nas. produžio je i CMM godinu dana pre nego što smo ga kupili.
Monday at 20:292 days 8 minutes ago, Heaviside said:ih, šta je to za nas. produžio je i CMM godinu dana pre nego što smo ga kupili.Teško da ima izlaznu klauzulu posle prve sezone, al nije ni bitno pošto nije opcija za nas.Spasa je prioritet. Sad videh da je Janaj ponudio 18 milki za tri godine ... jbg. Edited Monday at 20:322 days by kurjak
Monday at 20:382 days ma potpisao bi vec Vasa da mu se vraca kuci. ima 31 godinu i gadja poseldnji ogroman visegodisnji ugovor zivota i tu vec zvezda pored olimijakosa, hapoela i fenera nema sanse. ispljunuce oni uvek koji milion vise.
Monday at 21:032 days Predugo smo čekali, sad jedino da se gleda preko bare, ovde je slabo šta ostalo.Videh da Jokubaitis ide iz Makabija, al i on gleda ka NBA.Očekuje se da Petrušev donese odluku za par dana, i to se prilično odužilo.
Tuesday at 05:511 day Jokubaitis može u NBA otprilike kad i ja.Za Petruševa je Markos sa Voxa juče napisao da danas odlučuje.Što se Micića tiče nadam se da mi odavno već nismo u toj priči i želim mu puno uspeha i da mi ne dolazi sa 35 godina. Razumem potrebu da se živi u inostranstvu, i sam bih tako da mogu (doduše ne bih trenutno birao Izrael).Što se tiče Monekea, juče onaj podkast što je izašao...gospode bože biće baš jako na društvenim mrežama Čimdog Vs Delije, čim bude odigrao malo lošije.
Tuesday at 06:121 day ne juri jokubaitis nista vise ili manje od npr petrusevaznam da je on skoro svakog leta dolazio na letnju ligu od kada su ga draftovali.nekim igracima su ocigledno bitniji uslovi na poslu od uloge
Tuesday at 06:381 day 21 minutes ago, uini said:ne juri jokubaitis nista vise ili manje od npr petrusevaznam da je on skoro svakog leta dolazio na letnju ligu od kada su ga draftovali.nekim igracima su ocigledno bitniji uslovi na poslu od ulogeEfes čeka Kordinijea do 24-og zbog NBA, sve su dogovorili ostaje samo ta sitnica.
Tuesday at 11:041 day Danas 2 informacije oko Micica, iz Italije "insajderi" kazu definitivno Olimpijakos (treba da se sastane i sa Barcokasom), a Basketball Sphere malopre objavio da ide u Real na 2-godisnji ugovor od 8.5 miliona evra ukupno.