Jump to content

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

šta nas briga za pojačanja hapoela. jel ima neko broj fiksnog basseyja?

• Replies 898
  • Views 47.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Milosh76
    Milosh76

Miloš Teodosić je završio izuzetno bogatu klupsku i reprezentativnu karijeru. „Dragi prijatelji, poštovani ljubitelji i poznavaoci košarke, Pre svega hvala vam na 30 godina zajedničke borbe, uživanja

• Nikodije
    Nikodije

Moneke je stalno nešto u hajpu, razdragan, veseo, naložen... ići će na kurac Kalini već vidim.

• Bruno dosta apstraktno shvata te ugovore koje potpisuje

Posted Images

Just now, uini said:

Uini vs Zoran Savić

4 minutes ago, uini said:

Brt ako ga dovedemo obećaj da nećeš da smaraš kao sa Frenkijem

Ostaće Besika u Nba. Mada, ja pojma nemam da je bio u Bostonu, tako možda i u Zvezdu dođe ispod radara.

4 minutes ago, Nikodije said:

Brt ako ga dovedemo obećaj da nećeš da smaraš kao sa Frenkijem

ne razumem sta kazes, mada prepoznajem sve reci.

9 minutes ago, uini said:

nego, kažu da je plej prioritet, ima li neka legenda Knicksa da je na raspolaganju.

ako elfrida paytona budem jos jedanput gledao u timu za koji navijam, pitacu teda da me vodi na fucu

btw, meni je CMM dobar, samo da mu nadju kompatibilnog partnera

3 minutes ago, uini said:

I meni je OK, traži se još jeda igrač.

Možda pomere Kartera na keca, ne bi mu to bio problem.

dobar je, ja ga volim, ali za šta je dobar ?

ima brat bratu 10-15 boljih igrača na toj poziciji od njega u Evroligi. ako je on jasno prvi plej onda na drugim pozicijama mora da se nadoknadi kvalitet. jasno je da nije toliko jednostvano i da je bitan timski kontekst, da on donosi specifičan defanzivni kvalitet itd. ali jbg, svi koji žele plejof imaju pleja koji ukupno daje veći doprinos od njega. treba tu još najmanje jedan vrhunski bek sa šutem da mogu i zajedno da igraju. ovo za sada na bekovima je dosta slabo.

3 hours ago, Filozof manijak said:

Ni ti ne razumeš Vasinu logiku, al eto, on je izgubio tvoj rispekt zato što je odabrao da ode tamo gde mu nude najbolje uslove. Strašno, kakav gramzivi nepatriota.

Ovo o ograničenjima ne bih komentarisao sa osobama koje ne žive u Srbiji, i ne uživaju u svakodnevici opasnog življenja ovde.

Iako sam ti vec odgovorio, ne radi se uopste o tome sto nije dosao u Zvezdu, tako da to nema uopste veze da li je patriota ili ne.... Ziveo sam dovoljno dugo u Srbiji, pod mnogo tezim i opasnijim uslovima sam sluzio vojsku. Tako da bi te zamolio, preskoci me manijace i idi svojim putem....

2 minutes ago, assignment said:

Iako sam ti vec odgovorio, ne radi se uopste o tome sto nije dosao u Zvezdu, tako da to nema uopste veze da li je patriota ili ne.... Z

Mda, kiselo je grožđe

23 minutes ago, uini said:

Nije problem Vučić, nego oni oko njega

Pre nego što se nakačite, sprdnja je.

Edited by garmonbozia

2 hours ago, kurjak said:

GwJN-UXWcAAP-c8.jpg

Unimpressed Bill Nye GIF