21 hours ago21 hr Ni ti ne razumeš Vasinu logiku, al eto, on je izgubio tvoj rispekt zato što je odabrao da ode tamo gde mu nude najbolje uslove. Strašno, kakav gramzivi nepatriota.Ovo o ograničenjima ne bih komentarisao sa osobama koje ne žive u Srbiji, i ne uživaju u svakodnevici opasnog življenja ovde.
21 hours ago21 hr Vasa je biznismen, pa je možda procenio da je taj udeo u vlasništvu višestruko isplativ na duže staze. Ko zna šta su smislili sa Janajem ispod žita... Edited 21 hours ago21 hr by Milošica
21 hours ago21 hr taj opaljeni janaj bi vasi dao bulju samo da vasa potpise za njegov besmisleni klub, koje crne deonice™
19 hours ago19 hr Bolomboj-Rivero je sasvim dobar centarski tandem za EL, kada bi Đoel bio zdrav. Ovako će faliti tu dosta poena koje odlaze sa Petruševim, a koje će neko drugi morati da izrodi (valjda i taj Čime nešto donosi sa sobom). Biće i problem jer su oba zdrava centra kamenjari koji nemaju 3pt range.
19 hours ago19 hr 5 minutes ago, goofs said:Bolomboj-Rivero je sasvim dobar centarski tandem za EL, kada bi Đoel bio zdrav. Ovako će faliti tu dosta poena koje odlaze sa Petruševim, a koje će neko drugi morati da izrodi (valjda i taj Čime nešto donosi sa sobom). Biće i problem jer su oba zdrava centra kamenjari koji nemaju 3pt range.Videli smo da se EL može osvojiti i sa centarskim tandemom Šanli-Birč.
19 hours ago19 hr 2 hours ago, *edited by mod said:Samo da se ogradim od "pominjanja pojačanja Partizana" Bruna sam vama namenio. Bilo je već nekih priča da ste ga jurili prošle godine + mu je i BFF još uvek tu, a i on sam je dovoljno lud da odradi transfer.ako misliš na Kabokla, zar nije on potpisao na dve godine za Hapoel? On im je valjda jedina četvorka ako nisam nekog zaboravio, a meni je, kao i Petrušev, bolji na 5 nego na 4.2 hours ago, Filozof manijak said:Ni ti ne razumeš Vasinu logiku, al eto, on je izgubio tvoj rispekt zato što je odabrao da ode tamo gde mu nude najbolje uslove. Strašno, kakav gramzivi nepatriota.Ovo o ograničenjima ne bih komentarisao sa osobama koje ne žive u Srbiji, i ne uživaju u svakodnevici opasnog življenja ovde.patriotizam i ljuuuuuubav prema klubu su prazne priče za maloletnike i mlađe punoletnike sa šipke, ali nije otulandish reći da ovaj Vasin izbor pokazuje njegov karakter. Lik je imao vrlo lukrativne ponude dva najozbiljnija moguća evroligaša iz fantastičnih gradova sa tradicijom, navijačima, uhodanim sistemom i realnim ambicijama za osvajanje titule. Čak ide priča da je bila ista plata, ali na dve godine i bez faking deonica.Zvezda je nebitna u toj priči. Sigurno ni pare nisu bile istog reda veličine kao u drugim ponudama, život u Beogradu je trenutno vrlo neudoban, klub vodi SNS teleća glava, pitanje je koliko će sipanje para uopšte još da traje, igrače gađaju šrafovima sa tribina i tako dalje. Edited 19 hours ago19 hr by Heaviside
19 hours ago19 hr Kaboklo je potpisao na dve godine, ali se isto tako i oprostio od kluba i navijača putem socijalnih mreža čim je sezona završena classic Kaboklo
19 hours ago19 hr Popular Post 1 minute ago, Heaviside said:ako misliš na Kabokla, zar nije on potpisao na dve godine za Hapoel? On im je valjda jedina četvorka ako nisam nekog zaboravio, a meni je, kao i Petrušev, bolji na 5 nego na 4.Bruno dosta apstraktno shvata te ugovore koje potpisuje
19 hours ago19 hr 24 minutes ago, goofs said:Bolomboj-Rivero je sasvim dobar centarski tandem za EL, kada bi Đoel bio zdrav. Ovako će faliti tu dosta poena koje odlaze sa Petruševim, a koje će neko drugi morati da izrodi (valjda i taj Čime nešto donosi sa sobom). Biće i problem jer su oba zdrava centra kamenjari koji nemaju 3pt range.ja očekujem prvog centra pride.bolomboy možda bude spreman u januaru a to će i u najboljem scenario biti jako duga pauza u totalu, tako da ne očekujem da on bude nekakav noseći faktor naredne sezone.osim ukoliko izundu nije drugi dolazak hrista nigerijskog a nije, mora se dovesti kapitalac.