Jump to content

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

10 hours ago, Ros said:

top 4:

aba

kls

kup 

Mislim da je sve od ciljeva ostvarivo, dosta realno postavljeno a možda čak i malo prenisko, ali dobro još je rano fantom

Parker i Ojeleye se ne mogu porediti, Parker ke top NBA prospekt samo du gs povrede sjebale. Parker je high risk high reward opcija, taj čovjek ima ozbiljan napadacki repertoar i u ovakvom stanju. Da ga povrede nisu sjebale vjerovatno bi sad cjedio supermaks u NBA. Sa druge strane Ojeleye je fizički prespreman igrač sa dobrom praćkom, vrhunski igrač uloge i mislim da je safe bet sa naše strane, ali on nema ni blizu napadački repertoar kao Jabari, da ne pričamo o plafonu (početak karijere).

@Jesper23 , slazem se okvirno sa glavnim razlikama, samo bih dodao da jabari u ovom trenutku karijere ne izgleda kao rizik, makar mi se cini da je za ovih par sezona u barci bio zdrav i igrao u kontinuitetu dobro.

mozda umisljam

edit

sad proveravam, prve sezone odigrao 38 el tekmi po 23min, ove 39 tekmi po 27min; to mi izgleda kao da je sve igrao, posto reg sezona ima valjda 34 tekme + plejof + f4

Edited by uini

Možda mu i nije rizik u smislu obnove, ali ga je trajno osakatila i nisam stekao utisak da je potpuno prihvatio činjenicu da je od projektovanog all stara spao na Evropu i igra maksimalno u okvirima novih mogućnosti.

ne znam, kad god sam ga gledao, bio je jako dobar

to sto je bio prvi ili drugi pik, ne znaci da je on neki lider ali ima u napadu prednost protiv bilo koga u el

ne znam da li sme da igra 30+ mins u kontinuitetu, sto zheljara voli ali izgleda i zdravo i sposovno da trpa

Edited by uini

Nije samo pik, čovek je imao 20ppg sezonu u NBA kao starter, u najboljim je godinama. Maltene se podrazumeva da je u ovoj konkurenciji zver.

12 hours ago, kurjak said:

Ma kakvo odjavljivanje, Teo je hteo prošlog leta da se penzioniše, pa su ga ubeđivali da ostane još jedni sezonu,

više zbog treninga i rada sa malim Kostićem. Nije ni bilo planirano da ima neku minutažu, sem u slučaju povreda i ako baš zagusti.

Nije planirana minutaza ni za Tea, a ni za Kostica.

Jabari Parker je klasa. Kapa dole komsijama. Ocito je i zdrav.

Meni je sokantno da g Barsa pusta.

Nije valjda bio pod ugovorom?

Kažu da je imao još godinu dana ugovora, ali da je hteo da ide iz Barselone, a i oni su bili otvoreni za to da ga puste, jer su večito u nekoj bulji sa finansijama i žele da (opet) restrukturiraju ekipu. Navodno im FK reže stipendije iz godine u godinu.

17 minutes ago, kralj said:

Nije valjda bio pod ugovorom?

Pominje se i obeštećenje.

Ew4zLqn.jpg

Ima li kod vas nekih pojacanja?

D

Barsina ušteda već 3 sezone funkcioniše tako što puste igrača od 2 miliona da bi uštedeli, pa dovedu nekog za 3 miliona.

Navodno su već završili Šengeliju kao zamenu

I Klajburna D