12 hours ago12 hr 10 hours ago, Ros said:top 4:abaklskup Mislim da je sve od ciljeva ostvarivo, dosta realno postavljeno a možda čak i malo prenisko, ali dobro još je rano
4 hours ago4 hr Parker i Ojeleye se ne mogu porediti, Parker ke top NBA prospekt samo du gs povrede sjebale. Parker je high risk high reward opcija, taj čovjek ima ozbiljan napadacki repertoar i u ovakvom stanju. Da ga povrede nisu sjebale vjerovatno bi sad cjedio supermaks u NBA. Sa druge strane Ojeleye je fizički prespreman igrač sa dobrom praćkom, vrhunski igrač uloge i mislim da je safe bet sa naše strane, ali on nema ni blizu napadački repertoar kao Jabari, da ne pričamo o plafonu (početak karijere).
4 hours ago4 hr @Jesper23 , slazem se okvirno sa glavnim razlikama, samo bih dodao da jabari u ovom trenutku karijere ne izgleda kao rizik, makar mi se cini da je za ovih par sezona u barci bio zdrav i igrao u kontinuitetu dobro.mozda umisljameditsad proveravam, prve sezone odigrao 38 el tekmi po 23min, ove 39 tekmi po 27min; to mi izgleda kao da je sve igrao, posto reg sezona ima valjda 34 tekme + plejof + f4 Edited 4 hours ago4 hr by uini
3 hours ago3 hr Možda mu i nije rizik u smislu obnove, ali ga je trajno osakatila i nisam stekao utisak da je potpuno prihvatio činjenicu da je od projektovanog all stara spao na Evropu i igra maksimalno u okvirima novih mogućnosti.
3 hours ago3 hr ne znam, kad god sam ga gledao, bio je jako dobarto sto je bio prvi ili drugi pik, ne znaci da je on neki lider ali ima u napadu prednost protiv bilo koga u elne znam da li sme da igra 30+ mins u kontinuitetu, sto zheljara voli ali izgleda i zdravo i sposovno da trpa Edited 3 hours ago3 hr by uini
3 hours ago3 hr Nije samo pik, čovek je imao 20ppg sezonu u NBA kao starter, u najboljim je godinama. Maltene se podrazumeva da je u ovoj konkurenciji zver.
3 hours ago3 hr 12 hours ago, kurjak said:Ma kakvo odjavljivanje, Teo je hteo prošlog leta da se penzioniše, pa su ga ubeđivali da ostane još jedni sezonu,više zbog treninga i rada sa malim Kostićem. Nije ni bilo planirano da ima neku minutažu, sem u slučaju povreda i ako baš zagusti.Nije planirana minutaza ni za Tea, a ni za Kostica.
3 hours ago3 hr Jabari Parker je klasa. Kapa dole komsijama. Ocito je i zdrav.Meni je sokantno da g Barsa pusta.
2 hours ago2 hr Kažu da je imao još godinu dana ugovora, ali da je hteo da ide iz Barselone, a i oni su bili otvoreni za to da ga puste, jer su večito u nekoj bulji sa finansijama i žele da (opet) restrukturiraju ekipu. Navodno im FK reže stipendije iz godine u godinu.
1 hour ago1 hr Barsina ušteda već 3 sezone funkcioniše tako što puste igrača od 2 miliona da bi uštedeli, pa dovedu nekog za 3 miliona.