Jump to content

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

Parker i Ojeleye?

Tačno, Parker je x, Ojeleye y

Ovo španskog plej-ofa što sam odgledao Odželej je bio slab, al ajde pripisaćemo to trenutnoj slaboj formi, relevantnije su dve el sezone.

35 minutes ago, Nikodije said:

Ovo španskog plej-ofa što sam odgledao Odželej je bio slab, al ajde pripisaćemo to trenutnoj slaboj formi, relevantnije su dve el sezone.

Postoji neki problem sa trenerom, a izgleda i sa saigračima. Gledao sam polufinale protiv Gran Kanarije niko mu ne dodaje loptu, a ne deluje ni da se on previše potresa zbog toga. Koliko je on "zaslužan" za to, nemam pojma.

Gledam Bešiktaš - Fener, Fener ne vidi koš. Alimpije maksimalno utegao, a tim ništa posebno, rekao bih slabiji kadar od Cedolimpije npr. Taj nivo utegnutosti treba Zvezdi.

Edited by Nikodije

3 hours ago, April said:

Ako sam dobro razumeo Drčelu, odjavio je Tea za neku bitniju zvaničnu funkciju u klubu? I šta to zapravo znači za roster?

cuj drchela odjavio teokratiju.

1 minute ago, uini said:

cuj drchela odjavio teokratiju.

Nisam razumeo...?

4 minutes ago, Nikodije said:

Gledam Bešiktaš - Fener, Fener ne vidi koš. Alimpije maksimalno utegao, a tim ništa posebno, rekao bih slabiji kadar od Cedolimpije npr. Taj nivo utegnutosti treba Zvezdi.

I to debelo slabiji, centri su mu Teri i Plavšić isuse Nidam, Metjuz i Sleva su OK, sve ostalo tankosava.

Cedi Alimpije suvu drenovinu, svaka mu čast.

5 hours ago, Milošica said:

Japan lagano isplaćuje Kenanu, za Veneciju(Jago) ne znam kakvi su finansijski. Isto tako, neki Žalgiris ili Baskonija isplaćuju ceo ugovor za Gidru. Bar ja mislim.

Venecija verovatno ne bi isla preko 400k za igraca kakav je Yago.

Italijani ne bacaju pare, osim Milana i Bolonje.

Tako da ako mu je ugovor 800k, kuku meni.

36 minutes ago, April said:

Nisam razumeo...?

Nije ga otkacio. Teo ce sa dozetom da radi na novom timu ako sam dobro skontao. Posto su svi pisalin da ce da bude sd, formalno nece... Otud ovo bice u klubu, nije bitno sa koje pozicije.

A sta konkretno tu dozet doprinosi?

Broji pare?

Nista mi nismo naucili.

10 minutes ago, JPM said:

Venecija verovatno ne bi isla preko 400k za igraca kakav je Yago.

Italijani ne bacaju pare, osim Milana i Bolonje.

Tako da ako mu je ugovor 800k, kuku meni.

Venecija je potpisala Simpsona iz Kluža kao novog pleja.

Cene ne treba uzimati za ozbiljno, sve su to samo nagađanja.

57 minutes ago, April said:

Nisam razumeo...?

drchela je sns pimpek, nema on čime da odjavljuje teokratiju

pisao je neko da mu je cska nudio pre zvezde identične pozicije i da je on to u načelu prihvatio

pričali smo tada, da ako je to tačno, ovo zvezdino onda izgleda samo kao pr effort

a na kraju krajeva, prilično je nebitno to sve u ovom kontekstu,samo mi smeta da drčela nekoga odjavljuje, buzdovan najobičniji.

Ma kakvo odjavljivanje, Teo je hteo prošlog leta da se penzioniše, pa su ga ubeđivali da ostane još jedni sezonu,

više zbog treninga i rada sa malim Kostićem. Nije ni bilo planirano da ima neku minutažu, sem u slučaju povreda i ako baš zagusti.

2 hours ago, JPM said:

A sta konkretno tu dozet doprinosi?

Broji pare?

Nista mi nismo naucili.

Dozet je sd. Bez da zalazim u to sta i kako radi. Ja sam samo napisao kako jeste i kakav je dogovor okvirno sa teom.

Teo jeste zaintresovan da radi tako nesto u klubu.

Nit je drcela nit bilo ko drugi odjavio tea.