7 hours ago7 hr Sjajan inaguralni Vimbldon za novog sampiona.Prejak je Siner za Alkaraza na ovoj vrsti podloge, nazire se jedna dominacija koju ce s vremena na vreme narusavati uglavnom Alkaraz, uglavnom na sljaci.
7 hours ago7 hr 18 hours ago, Tsai said:siner je ipak jedno, a nadal + djokovic su drugoNadal je skoro pa non-factor posle 2011. na travi, otprilike je bio konkurentan još dva puta na Vimbldonu, 2018. i 2022. kada ga je povreda pomela. Uvek bih uzeo pre ovog današnjeg Sinera na brzim podlogama (Šargarepa je savršena verzija Del Potra), nego Nadala od 33 leta.
6 hours ago6 hr 22 minutes ago, Jeremija said:Sjajan inaguralni Vimbldon za novog sampiona.Prejak je Siner za Alkaraza na ovoj vrsti podloge, nazire se jedna dominacija koju ce s vremena na vreme narusavati uglavnom Alkaraz, uglavnom na sljaci.Тешке речи, Карлитос је млађи две године и има слем више освојен.Тренутна подела делује Синер бетон, Карлос шљака а на трави кидање.Мада се сад већ може рећи да су обојица показала озбиљан ниво на свим подлогама, тако да ко зна шта ће бит, све је отворено. Оно што делује извесно је да ће освојити све слемове у бар наредних некилико година док се не појави неко нови, јер ови стари нису тај ниво.
6 hours ago6 hr Ne bih se ja kladio na tu podelu po podlogama. Ovaj RG su bili egal, Siner je imao dobre šanse da osvoji. A Alkaraz je već osvojio USO, i nema sumnje da će se popraviti na betonu generalno. Osvojio je i 3 mastersa na toj podlozi. Tako da me ne bi iznenadilo da gledamo bar 3 GS finala godišnje sa njima u narednih par godina.U juniorskoj konkurenciji osvojili neki Bugarin i Slovakinja, rođeni u 10 dana razlike. Pa kad nije uspeo Griša, možda će ovaj mali početi da ih muči za koju godinu
5 hours ago5 hr Sad razumem ljude koji su u pocetku navijali za Novaka i bio im simpa, a onda iz nekog razloga postali najveci hejteri.Ja sam pirgavog drogasa precrtala zauvek. Znam da ga boli uvo za mene ali eto neka zna, drogu mu nikada oprostiti necu. Ko god bude igrao protiv njega bice moj favorit makar bio i Selton Mislim da ce se naosvajati GS, mozda cak sledece godine uzme sva cetiri te konacno Lejvera posalje na pocinak. Edited 5 hours ago5 hr by Serena
4 hours ago4 hr 5:4 za Alkaraza, dobro je sto ce da se kolju medjusobno godinama a pojavice se i neko nov da uzme po neki GS uz Noleta koji se nece smiriti dok ne uzme jos jedan. Osvajaju Siner i Alkaraz po 24 na kraju a Nole 25
3 hours ago3 hr 3 hours ago, Kampokei said:Ne znam, meni je robot drogoš simpa. Najveći Južnotirolac posle Giorgia Morodera.Meni su objica bii simpa, ali sramotni odnos teniske federacije prema celoj temi dopinga i razlicitim arsinima za razlicite tenisere/teniserke, mi je smanjio pozitivan odnos pa sada navijam da ga Karlito uvek odere.Inace, ovo sto sam gledao deluje brutalno - sve vreme je kontrolisao mec.
3 hours ago3 hr koliko razumem njegova najveća mana je što teniskoj federaciji nije izašao u susret da ga ošine sa gadnom kaznom? kao da je on kriv za propuste birokratije. kad se priča samo o njegovom ponašanju čovek po svemu odaje utisak osobe na mestu.
2 hours ago2 hr 1 hour ago, najneindustrijaliziraniji said:koliko razumem njegova najveća mana je što teniskoj federaciji nije izašao u susret da ga ošine sa gadnom kaznom?Pre bi rekao da je to clostabol
40 minutes ago40 min sad dosao to da okacim velika sreca je sto je karlitos osvojio roland garos, jer bi u suprotnom drogirani sad imao 4 slema u nizu i napadao kalendarskie moj grišo...