Jump to content

On The Road to Undying Lands - Wimblendor 2025

Featured Replies

1 hour ago, Budja said:

Izgleda veci raspad od Zvereve protiv Graf na RG i Ivanoviceve protiv Enan na RG.

graf je pobedila zverevu za 34 minuta sa sve pauzom za kišu D

• Replies 581
  • Views 24.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

25 minutes ago, johan nagel said:

Мислим да је некако одувек и владало мишљење да ће Деда најбоље да оматори, ...

deda je igrao vise posle 30. ali su ovi prosli bolje

osvojeni slemovi sa 30+

12 Nole

8 Rafa

4 Rodja

osvojeni slemovi sa 35+

4 Nole

3 Rodja

2 Rafa

ukupno atp turnira sa 30+

126 odigrao 36 osvojio Rodja

96 odigrao 32 osvojio Nole

78 odigrao 23 osvojio Rafa

ukupno atp turnira sa 35+

45 odigrao 15 osvojio Rodja

31 odigrao 13 osvojio Nole

22 odigrao 4 osvojio Rafa

On 10. 7. 2025. at 21:45, Milošica said:

Kako smara Arina. Imala je sličan momenat posle RG, samo joj se Koko(koja ju je porazila u finalu) našla u ulozi Anisimove.

Tennis Centel, #1 tennis parody news account.

Strah me da ce i Alkaraz sutra da prodje ko Anisimova.

Al su izabrali sliku ko da je imala 6 porodjaja covid19

Edited by Serena

1 hour ago, Serena said:

Strah me da ce i A̶l̶c̶a̶r̶a̶z̶ Siner sutra da prodje ko Anisimova.

Ispravljeno

Edited by JohnnyD

6 hours ago, Facundo Orellana said:

Nadal imao 33, Đoković 32. Siner nije ni 24 napunio.

siner je ipak jedno, a nadal + djokovic su drugo

Danas baš bitan meč koji može dosta da odredi dalju sudbinu ova dva igrača.

Ako Alkaraz osvoji, vodiće 6:3 u slemovima protiv Sinera, a dve godine je mlađi.

Karlos praktično se negde odvaja od svih i kreće u trku sa velikom trojkom, sa 6 slemova sa 22 godine - sve je moguće.

Siner sa 3 slema sa 24 godine i gotovo sigurnim gubitkom samopouzdanja nakon poraza je ipak u dalekom zaostatku za Alkarazom.

Da, Novak je imao samo dva slema mesec dana pred svoj 24. rođendan, ali je momentum bio na njegovoj strani u narednih par meseci je uzeo još dva.

Ne znači da Siner neće biti jedan od najvećih, malo li je i da uzme 10 ili 15 slemova, i time će ući u istoriju i biti top 10 ili top 5 svih vremena, ali nekako bi mogao GOAT trku da završi već danas, dok bi Alkarazu dalo krila i izgledalo bi moguće i ostvarivo.

Naravno da je suviše rano i da se sve to okrene još sto puta posle, ali onoliko koliko jedan meč može da doprinese, toliko mislim da to može ovaj današnji.

Dopusti mi da primetim neke zvezdice koje stoje pored Sinerovih slemova, tako da i to treba uzeti u obzir kad se pravi računica o kojoj pričaš.

Alkaraz je, ono što sam video solidan favorit na travi.

Pumpa ovo Karlitos lagano, nema sta nadopovani Berdih da trazi tu

Inace Karlitos ispalio novinare sto su ga čekali ono kad izlazi iz kompleksa posle.treninga/meca, jebem ga, u fazonu nisam vam ja Novak i Sabalenka neću da igram zigalolol

Siner blagi favorit po kladionicama, bas sve je moguce danas. Alkaraz mozda sa vecim samopouzdanjem ulazi u finale sto zbog preokreta na RG sto zbog cinjenice da nije on gubio 2:0 od Dimitrova i prosao predajom nego Siner, mada je zajeban pirgavi ko kratko cebe i moze lako opet biti pet setova

Ala se iskenjao ovaj u uvodu, Aca Informacija style

Siner je u meču sa Novakom jednom zviznuo lopticu u meržu za ceo meč, sada več dva puta, a igra se tek drugi gem.