6 hours ago6 hr Mislim da ce Nole da igra dok god je Vucic predsednik - trenutno su mu deca i pumpanje glavni motivi, i kolko god je Zvalavi inadzija, ovaj je jos veci.
6 hours ago6 hr @Mindaugas Žukauskas ko ti je to na avataru? Sori na oftopiku Edited 6 hours ago6 hr by eumeswil
6 hours ago6 hr 22 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:Nema ovde ništa ponižavajuće, čovek je igrao povređen 2 i po seta.16 minutes ago, kralj said:Baš, izgubio od prvog na svetu u polufinalu Vimbldona, ja bih od sramote mesec dana sa kesom na glavi izlazio iz kuće.Da, osim što pričamo o Novaku Đokoviću najboljem teniseru svih vremena.Za bilo koga drugog polufinale Wimbldona je san snova, za njega da ga jedan isti igrač pobeđuje 5 puta za redom sigurno nije nešto prijatno. Znači pričam o tome kako on to doživljava, ne ja. Znamo kakav je takmičar i koliko je opsednut pobedama i ovog ne da ne može da pobedi već nije ni kompetitivan. To je za njega, siguran sam, ponižavajuče, bez obzira na okolnosti, godine i slično. Edited 6 hours ago6 hr by Mil@n
6 hours ago6 hr I dalje je daleko iznad nivoa na kom su bili Džordan, Brajant, Brejdi, Šumaher... kad su završavali karijere. Šta reći onda za Lebrona ili Mesija što se glupiraju tamo sa klincima i poluamaterima
6 hours ago6 hr Znači i mi pričamo kako on to doživljava, i verujemo da je svestan svoje kilometraže i koliko može da pruži trenutno. I dalje mislim da uživa da se pojavi na centralnom terenu Vimbldona, pobere aplauze, pobedi nekog, a sve to pred očima svojih naslednika. Najveći test će biti fizika, tj. ove glupave povrede kakvu je imao protiv Kobolija. Skoro sam slušao podkast gde priča o LA, i uopšte ne deluje da se zajebavao.@eumeswil to je Emi Martinez Edited 6 hours ago6 hr by Mindaugas Žukauskas
6 hours ago6 hr Novak je kod Bilica pricao da ce otici u penziju onda kada vise ne bude mogao da dolazi do zavrsnica turnira/osvaja titule. Takodje je rekao da planira da igra na olimpijadi😄 S tim sto nisam stekla utisak da zaista misli da ce osvojiti medalju, vise je pricao koliko mu znaci to druzenje sa sportistima u selu i to da se oseti kao deo tima.
6 hours ago6 hr Ne može da pobedi i Sinera i Alkaraza (na istom turniru).Fedr čekao 5 fucking godina, strpljivo i dočekao da mu ostane samo jedan konkurent za slemove: uzeo 3 od 5 (AO 2017 - AO 2018). Imao i finale Vimbldona 2019 na kome nije imao muda da odservira 4 prva servisa zaredom.Da je ovo bilo finale, NĐ bi igrao mnogo drugačije i agresivnije. Ovakav pristup (gde (recimo) neće da pije painkilere) me uverava da je NĐ u čekajućojdaćemoždamacaidadođenavratanca fazi karijere.
5 hours ago5 hr 21 minutes ago, stray cat said:Da je ovo bilo finale, NĐ bi igrao mnogo drugačije i agresivnijeJel stvarno nisi primetio/la da je Novakova kretnja bila limitirana od samog starta meča, a u poslednjem setu nepostojeća? Nijedno proklizavanje u njegovom stilu, nemogućnost da se opstane u dugim razmenama. Čovek nije trenirao pred meč, ozbiljno je tresnuo onaj dan, pojavi se u polufinalu maltene čisto da bi ispoštovao, i ovde se piše o nekom nedostatku želje i agresije. Edited 5 hours ago5 hr by Mindaugas Žukauskas
5 hours ago5 hr 57 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:@eumeswil to je Emi MartinezLiči mi na ovog lika Adama.https://youtube.com/@gymnasticsmethod?si=rPpgGQ-1knynfyRP
4 hours ago4 hr 1 hour ago, stray cat said:Ne može da pobedi i Sinera i Alkaraza (na istom turniru).Takodje, Siner ne moze da pobedi Djokovica i Alkaraza na istom grend slemu, i Alkaraz ne moze da pobedi Djokovica i Sinera na istom grend slemu. Proverio sam gs titule svakome od njih, i niko to nije uradio, uvek su dolazili do titule tako sto je neko cetvrti smaknuo jednog od ove dvojice ranije. Onda kada je Siner dobio Djokovica, pukao bi od Alkaraza itd.
3 hours ago3 hr 1 hour ago, JohnnyD said:Takodje, Siner ne moze da pobedi Djokovica i Alkaraza na istom grend slemu, i Alkaraz ne moze da pobedi Djokovica i Sinera na istom grend slemu. Proverio sam gs titule svakome od njih, i niko to nije uradio, uvek su dolazili do titule tako sto je neko cetvrti smaknuo jednog od ove dvojice ranije. Onda kada je Siner dobio Djokovica, pukao bi od Alkaraza itd.Po Đokovićevoj izjavi posle meča jasno je da je njemu u ovim godinama pet puta teže da pobedi obojicu nego bilo kome od njih dvojice. I biće sve teže dok njih dvojica imaju još dosta godina dok telo ne počne da ih izdaje.
21 minutes ago21 min Kako se kretao, ne bi ni Tuti uzeo set. Bre on se na udarac nije namestao. Posle Pariza je drugo bio van forme, sada se vratio u formu ali se povredio kad ne treba. Steta. Bilo bi fino da odigra kako treba jedan slam, pa da vidimo na cemu je.