Jump to content

On The Road to Undying Lands - Wimblendor 2025

Featured Replies

Boli kurac Djokovica realno, Siner i Alkaraz ce sledece godine na Vimbldonu da budu stariji i sporiji i bice glavni favorit

• Replies 519
  • Views 20.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Covek igrao polufinale GS..i lagano stigao dotle..

Znate kad ce ponovo neki nas da dodje dotle..verovatno ne za naseg fakta

Sve me nervira... Prvo Siner po defaultu, onda što se Griša povredio na 0-2 onda me posebno nervira ostatak tura gde niko ovoj dvojici ne može jebeno da prismrdi nego ovaj naš jadnik sa 38 mora da pocepa ne jednog već dvojicu da bi uzeo trofej...

Sve me to jako nervira...

Just now, Mil@n said:

Sve me nervira... Prvo Siner po defaultu, onda što se Griša povredio na 0-2 onda me posebno nervira ostatak tura gde niko ovoj dvojici ne može jebeno da prismrdi nego ovaj naš jadnik sa 38 mora da pocepa ne jednog već dvojicu da bi uzeo trofej...

Sve me to jako nervira...

Promenice se to jako brzo, samo Djokovic da nastavi da bude tu u vrhu i ukacice slem gotovo pa sigurno

Da se penzioniše sa 3 polufinala GS u istoj sezoni?! Ma važi.

40 milki po sezoni zvanično, ništa pritisak, ništa smor, jebe mu se baš da se goji i beskonačno sere po televizijama.

Pumpaj Nole!

Zamisli kako je bilo 15-20 godina svima koji nisu Federer, Nadal i Đoković. Morao je i Vavrinka da pobedi dvojicu od njih, i uspeo dvaput.

54 minutes ago, Tsai said:

steta sto se nije oprostio posle OI u Parizu, ali lako je biti general posle bitke..

Ma daj... Ovo što igra poslednjih meseci je epic.

Slušao sam ga onomad posle malog Italijana, vidiš da čovek uživa. Tačno mu je tenis terapija.

3 minutes ago, Engineer said:

Zamisli kako je bilo 15-20 godina svima koji nisu Federer, Nadal i Đoković. Morao je i Vavrinka da pobedi dvojicu od njih, i uspeo dvaput.

Triput zapravo, 2014. je i Nadala i Ðokovića pobedio da bi osvojio kengurski trofej.

Sad gledam. 2015. Federera i Đokovića. 2016. samo Đokovića. Marej dvaput samo Đokovića i jednom mu se otvorilo da je izbegao svu trojicu. Znači Đoković je "poklonio" 5 slemova Nenadalima i Nefedererima tokom Big3 ere D

edit: Del Potro dobio Nadala i Federera 2009. na USO, ali je mlađi od obojice

Edited by Engineer

Ako mu je kes bitan, neka cepa do kada moze da gura. Ako ne, AO oprostaj, iskulira godinu dana i onda uhvati neka uhvati nekog talenta mladog da trenira ko bude imao potencijal da nekada srusi ovu dvojicu na GS. Suma sumarum, teska je depra u tenisu za igrace, trening, dijeta, istezanje, mentalni rolerkoster. Laganini da bude coach ili ako vec zeli light verziju - moze da bude konsultant/komentator.

Igraće Nole sasvim sigurno na Olimpijadi u LA. Mislim da mu je veliko uživanje da igra pred sopstvenom decom koja su već svesna svega, i da će ovako da cepa grend slemove i dovlači se do završnica na bazi kurca.

4 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Igraće Nole sasvim sigurno na Olimpijadi u LA.

To samo ako u nekom momentu prekine ovaj niz ponižavajućih poraza a to se neće desiti. Nema šanse da ga ovako trpaju i da ne uzima trofeje i da on to trpi do 40e da bi odigrao olimpijadu gde će naravno biti ista ova dvojica da ga pometu.

Nema ovde ništa ponižavajuće, čovek je igrao povređen 2 i po seta.

Baš, izgubio od prvog na svetu u polufinalu Vimbldona, ja bih od sramote mesec dana sa kesom na glavi izlazio iz kuće.