June 24Jun 24 Vimbldon podize statuu Mareju 2027. na 150-godisnjicu prvog odrzanog turnira.vele stajace do Fred Perijeve koja je postavljena 1984. prilikom obelezavanja pola veka od njegovog tijumfa
June 24Jun 24 46 minutes ago, TS-CS said:Vimbldon podize statuu Mareju 2027. na 150-godisnjicu prvog odrzanog turnira.vele stajace do Fred Perijeve koja je postavljena 1984. prilikom obelezavanja pola veka od njegovog tijumfaProrekla sam ovo još onda kada je Endi osvojio prvi Vimbldon.
June 25Jun 25 Author On 20. 6. 2025. at 8:37, Ras said:LOTRUndying Lands | The One Wiki to Rule Them All | Fandomili Valinor
Thursday at 07:245 days On 24. 6. 2025. at 15:07, TS-CS said:Vimbldon podize statuu Mareju 2027. na 150-godisnjicu prvog odrzanog turnira.vele stajace do Fred Perijeve koja je postavljena 1984. prilikom obelezavanja pola veka od njegovog tijumfaValjda će biti bolja ovaj put
Friday at 08:064 days Author 1 minute ago, Serena said:Zreb je u 11Novak je sesti nosilac, samo se nadam da ce ga servercine zaobici.nije on na wimbyju gubio od servercina :)
Friday at 08:114 days Alcarazov servis je postao ubitačan za Novaka na travi.Druga stvar koja brine, nakon onog vežbanja od juče i nakon RG: gde je nestao BH!?
Friday at 08:404 days Rekao je da su loptice teze nego ranije i da je tesko proci na mrezi nekog kao sto je Alkaraz.Za bekend treba vremena da se nasteluje.Mene najvise plasi Siner, uspeva da mu udje u glavu i pocenje da se oseca nelagodno na terenu.Imam utisak da ne voli da ga sretne ni na treningu 😂 gresnik Sa Karlosom je mnogo srdacniji, a tek sa Sabalenkom Videla sam negde na x sad ne mogu da nadjem jedan video. Uglavnom pitaju se kad je Siner odlucio da koristi clostebol? Kad je Novak aterirao posle jednog vinera iz nemoguce pozicije pa rasirio krila 😂
Friday at 08:444 days 3 minutes ago, Serena said:Rekao je da su loptice teze nego ranije i da je tesko proci na mrezi nekog kao sto je Alkaraz.Za bekend treba vremena da se nasteluje.Mene najvise plasi Siner, uspeva da mu udje u glavu i pocenje da se oseca nelagodno na terenu.Imam utisak da ne voli da ga sretne ni na treningu 😂 gresnik Sa Karlosom je mnogo srdacniji, a tek sa SabalenkomVidela sam negde na x sad ne mogu da nadjem jedan video. Uglavnom pitaju se kad je Siner odlucio da koristi clostebol? Kad je Novak aterirao posle jednog vinera iz nemoguce pozicije pa rasirio krila 😂Na RG je BH takođe bio problematičan, bez konstantnosti, a to je preveliki problem za Novakovu igru.
Friday at 10:323 days Meni se ne dopadaju ovi domaćini u drugom kolu, ne dopada mi se ni Bublik, ali će se valjda našpanovati dotad.