Posted June 6Jun 6 Vidim nema topika a kvalifikacije su počele več u martu. Norveška je demolirala Italiju i na dobrom je putu da ode direkt u Severnu Ameriku.Robijeva CG izgubila od Češke 2:0, Makedonci kući izvukli nerešeno protiv Belgije 1:1. Edited June 6Jun 6 by Cash
June 7Jun 7 Robi je katastrofa trener, samo je Savo Milosevic gori od njega od bivsih igraca, ne znam sto ne dize ruke od toga zanata...
June 7Jun 7 2 minutes ago, JohnnyD said:Robi je katastrofa trener, samo je Savo Milosevic gori od njega od bivsih igraca, ne znam sto ne dize ruke od toga zanata...Krstaja je ipak gori od obojice.
Saturday at 15:395 days Ja sam sinoc gledao Nicaragua-Gvajana, 1:0, u Managvi, stadion pun ko oko. Kvalitet loptanja, valjevska beton liga, Fk Polet Popucke- FK Prvi Korak, fallio samo jurenje sudija kroz muruze. Jebo me ludi pop Zivko ste me krstio ovako vrljavog...One koje interesuje, Nikaragva se, posle velicanstvene pobede, plasirala u treci krug kvalifikacija.
Saturday at 16:275 days Sredina pp, Andora stoički podnosi viktoriju. 0:0. Edited Saturday at 16:275 days by Meduzalem
Saturday at 18:395 days 2 hours ago, Њујоркер said:Ja sam sinoc gledao Nicaragua-Gvajana, 1:0, u Managvi, stadion pun ko oko. Kvalitet loptanja, valjevska beton liga, Fk Polet Popucke- FK Prvi Korak, fallio samo jurenje sudija kroz muruze. Jebo me ludi pop Zivko ste me krstio ovako vrljavog...One koje interesuje, Nikaragva se, posle velicanstvene pobede, plasirala u treci krug kvalifikacija.secam se u vreme korona lok dauna smo u dnevnim terminima gledali belorusku ligu, a u vecernjim nikaragvansku. opasno kidanje je bilo real esteli - juventus managva. moram jednom da odem tamo da vidim i uzivo
Monday at 19:473 days Gledam Hrvatska - Češka, gosti ne mogu da izađu iz 16 metara. I dalje su vatreni moćni iako im veza i napad u proseku imaju 35 godina. Edited Monday at 19:483 days by Nikodije
Monday at 20:073 days Belgija - Vels 3:0 poluvreme, pogledam sad 55.minut 3:2. Gledaću ovo do kraja pre nego vatrene.
Monday at 20:193 days Author Česi su poslednji put bili jaki tamo negde na Euru 2004. Od tada baš ništa.
Monday at 20:243 days 4 minutes ago, Nikodije said:3:3 spektaklHajde sto je 3:3 ali sto im je Vels spustio loptu i drkaju ih na sevu, igraju petom, pokusavaju pasove po zemlji kroz linije. Da nemam ton mislio bih da su Belgijanci u crvenim dresovima a Velsani u zutim.