Posted June 6Jun 6 Vidim nema topika a kvalifikacije su počele več u martu. Norveška je demolirala Italiju i na dobrom je putu da ode direkt u Severnu Ameriku.Robijeva CG izgubila od Češke 2:0, Makedonci kući izvukli nerešeno protiv Belgije 1:1. Edited June 6Jun 6 by Cash
June 7Jun 7 Robi je katastrofa trener, samo je Savo Milosevic gori od njega od bivsih igraca, ne znam sto ne dize ruke od toga zanata...
June 7Jun 7 2 minutes ago, JohnnyD said:Robi je katastrofa trener, samo je Savo Milosevic gori od njega od bivsih igraca, ne znam sto ne dize ruke od toga zanata...Krstaja je ipak gori od obojice.
June 7Jun 7 Ja sam sinoc gledao Nicaragua-Gvajana, 1:0, u Managvi, stadion pun ko oko. Kvalitet loptanja, valjevska beton liga, Fk Polet Popucke- FK Prvi Korak, fallio samo jurenje sudija kroz muruze. Jebo me ludi pop Zivko ste me krstio ovako vrljavog...One koje interesuje, Nikaragva se, posle velicanstvene pobede, plasirala u treci krug kvalifikacija.
June 7Jun 7 2 hours ago, Њујоркер said:Ja sam sinoc gledao Nicaragua-Gvajana, 1:0, u Managvi, stadion pun ko oko. Kvalitet loptanja, valjevska beton liga, Fk Polet Popucke- FK Prvi Korak, fallio samo jurenje sudija kroz muruze. Jebo me ludi pop Zivko ste me krstio ovako vrljavog...One koje interesuje, Nikaragva se, posle velicanstvene pobede, plasirala u treci krug kvalifikacija.secam se u vreme korona lok dauna smo u dnevnim terminima gledali belorusku ligu, a u vecernjim nikaragvansku. opasno kidanje je bilo real esteli - juventus managva. moram jednom da odem tamo da vidim i uzivo
June 9Jun 9 Gledam Hrvatska - Češka, gosti ne mogu da izađu iz 16 metara. I dalje su vatreni moćni iako im veza i napad u proseku imaju 35 godina. Edited June 9Jun 9 by Nikodije
June 9Jun 9 Belgija - Vels 3:0 poluvreme, pogledam sad 55.minut 3:2. Gledaću ovo do kraja pre nego vatrene.
June 9Jun 9 4 minutes ago, Nikodije said:3:3 spektaklHajde sto je 3:3 ali sto im je Vels spustio loptu i drkaju ih na sevu, igraju petom, pokusavaju pasove po zemlji kroz linije. Da nemam ton mislio bih da su Belgijanci u crvenim dresovima a Velsani u zutim.