Jump to content

Kvalifikacije za SP 2026

Featured Replies

Posted

Vidim nema topika a kvalifikacije su počele več u martu. Norveška je demolirala Italiju i na dobrom je putu da ode direkt u Severnu Ameriku.

Robijeva CG izgubila od Češke 2:0, Makedonci kući izvukli nerešeno protiv Belgije 1:1.

Edited by Cash

Robi je katastrofa trener, samo je Savo Milosevic gori od njega od bivsih igraca, ne znam sto ne dize ruke od toga zanata...

2 minutes ago, JohnnyD said:

Robi je katastrofa trener, samo je Savo Milosevic gori od njega od bivsih igraca, ne znam sto ne dize ruke od toga zanata...

Krstaja je ipak gori od obojice.

• Author

A tu je i teča Đukić hihi

• Author

Bosna protiv San Marina samo 1:0. Svi danas igraju fudbal hihi

Ja sam sinoc gledao Nicaragua-Gvajana, 1:0, u Managvi, stadion pun ko oko. Kvalitet loptanja, valjevska beton liga, Fk Polet Popucke- FK Prvi Korak, fallio samo jurenje sudija kroz muruze. Jebo me ludi pop Zivko ste me krstio ovako vrljavog...

One koje interesuje, Nikaragva se, posle velicanstvene pobede, plasirala u treci krug kvalifikacija.

Sredina pp, Andora stoički podnosi viktoriju. 0:0.

Edited by Meduzalem

2 hours ago, Њујоркер said:

Ja sam sinoc gledao Nicaragua-Gvajana, 1:0, u Managvi, stadion pun ko oko. Kvalitet loptanja, valjevska beton liga, Fk Polet Popucke- FK Prvi Korak, fallio samo jurenje sudija kroz muruze. Jebo me ludi pop Zivko ste me krstio ovako vrljavog...

One koje interesuje, Nikaragva se, posle velicanstvene pobede, plasirala u treci krug kvalifikacija.

secam se u vreme korona lok dauna smo u dnevnim terminima gledali belorusku ligu, a u vecernjim nikaragvansku. opasno kidanje je bilo real esteli - juventus managva. moram jednom da odem tamo da vidim i uzivo

Gledam Hrvatska - Češka, gosti ne mogu da izađu iz 16 metara. I dalje su vatreni moćni iako im veza i napad u proseku imaju 35 godina.

Edited by Nikodije

Bukvalno vezni red melje...

Edited by ronin

Dadoše ga Česi iz ničega. Dosta podsećaju na nas po bezveznosti.

Belgija - Vels 3:0 poluvreme, pogledam sad 55.minut 3:2. Gledaću ovo do kraja pre nego vatrene.

3:3 spektakl

• Author

Česi su poslednji put bili jaki tamo negde na Euru 2004. Od tada baš ništa.

4 minutes ago, Nikodije said:

3:3 spektakl

Hajde sto je 3:3 ali sto im je Vels spustio loptu i drkaju ih na sevu, igraju petom, pokusavaju pasove po zemlji kroz linije. Da nemam ton mislio bih da su Belgijanci u crvenim dresovima a Velsani u zutim.